CONSTANTA (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!

Alina(Mav), nu stiam in ce sectiune se gaseste acel topic pt gravidute de Cta... merci pt info si pt urari.

Jone, m-ai amuzat...s-a rupt Constanta-n doua......scindarea cred ca exista de mai demult...

Anca, bine ai venit, si sa ramai cu noi! bunem bazele unei noi generatii...pe principiul "intra cine vrea, ramane cine poate!"sa-ti traiasca fetita si iti doresc sa gasesti linia intelegerii cu sotul. consilier nu cunosc, dar daca aflu ceva, te anunt. spune-ne mai multe despre tine si fetita ta!

angelique, sub ce forma se gaseste zincul asta? sunt pastile? of, saracutul puiut, bine ca n-a facut raceala de la voi! ce i-ai dat pt mucisori? il alaptezi?

Jone, la multi ani pt maine Alexandrei...sa va dea Domnul sanatate si intelegere tuturor! tu esti bine? esti singurica sau e si sotul cu voi de ziua fetei?

Mai deci daca are par, sigur e baiat!
Culmea e ca eu parca tot fetita as vrea...

MADALINA 12+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

La multi ani, Alex!!!
Ioana sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, sa-ti faca cat mai multe nazbati.Petrecere frumoasa.

Mada, de ce sa nu ai pereche? Acum sti tu cum ti-o fi scris si ce-o vrea Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!! Sa cresti mare si frumoasa, sa nu te dezici de la nazbatii, cand le povestesti mami a tata suna delicios.
Jo sa fiti sanatosi, s-o cresteti frumos si poate ii "faceti rost" de "fratioara/surior", ce-o iesi.

ankclaudia daca tot ti-am pomenit de docdecap hai sa-ti aratam si unde dai de ea, ca sa-i trimiti PM. Uite aici topicul la care intra des. Mult succes. Da-ne mai multe informatii despre tine si micuta ta.

o zi buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!!!!!

LA MULTI ANI, ALEXANDRA!!!!!

Mamica Ionela, sa va traisca comoara de fetita nazdravana, sa fiti toti sanatosi si voiosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!

Cami, zambesti asa smechereste, stii tu ceva noutati?

Madalina, de dragul sufletelului din burtica, fii mai pozitiva, ai mai multa grija de tine!

Dana, multumesc!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA multi ani Alexandra!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by mav

Cami, zambesti asa smechereste, stii tu ceva noutati?

nu stiu decat ca acum o saptamana sau doua spunea ca este bucuroasa ca mai are 2 surori si ca nu vrea s-o lase singura pe Alex, asa ca...sa-i facem galerie, poate se hotaraste la bb2.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani,Alexandra!

Jone, sa-ti creasca fetita mare, frumoasa,isteata si frumoasa cel putin ca mami!
Ankclaudia-bine ai venit! Prietena mea este psihiatru si s-a specializat in psihoterapia de cuplu! Pe mine m-a ajutat in cateva randuri, reusind sa se detaseze profesionist de lagatura de prietenie care ne leaga. Este beton...daca te intereseaza sa mergi la ea suna-ma: 0722498519!
Imi pare rau ca nu reusesc sa scriu de fiecare data cand citesc...din pacate pana raspund...uit ce si cui mai trebuia sa raspund...scuze....am vazut si o gramada de poze si toate mi-au placut....

O seara buna tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani, Alexandra!

Jone, au avut succes prajiturile ?

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
Madalina, de dragul sufletelului din burtica, fii mai pozitiva, ai mai multa grija de tine!

Alina, de ce zici ca nu gandesc pozitiv? ca am zis ca parca vad ca e baiat?...pai eu m-am obisnuit sa fiu mamica de fata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

Jone, m-ai amuzat...s-a rupt Constanta-n doua......scindarea cred ca exista de mai demult...

Anca, bine ai venit, si sa ramai cu noi! bunem bazele unei noi generatii...pe principiul "intra cine vrea, ramane cine poate!"

Mada, uite d-asta ti-am zis sa gandesti pozitiv. Nu stiu daca doar ai glumit sau ai vrut sa fii ironica, de fapt nici nu conteaza pt mine, insa m-am gandit la tine, ca ti-ar fi mult mai bine daca nu te-ai mai consuma pt ce nu merita... Mai ales acum, ai nevoie de liniste si pace, nu te mai agita....
In legatura cu caderea parului, ca intrebai, sigur se datoreaza schimbarilor hormonale. La ultima sarcina, printre altele, am luat si progesteron. Vreau sa-ti spun ca-mi cadea parul raaaau de tot (exagerat de mult!), cat timp am luat progesteronul. Mama mi-a spus ca asa a patit si ea alta data, cand a urmat tratament hormonal.
In legatura cu umflatura de la operatie (iti raspund tot aici, ca n-am timp sa mai intru si acolo unde ai intrebat), neaparat sa mergi la dr!!!
Sofi ce mai face? Ai grija de tine!

Vladis, uite www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">party de baietel nazdravan.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput