Gravidute si mamici de Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

adryana: doamne ce fetitza frumoasa ai...e o scumpa...sa fiti sanatosi cu totii, iar tu sa te refaci cat mai repede. Ai fost o curajoasa k ai nascut natural si te admir mult....

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Adriana,
ma bucur ca s-a terminat totul cu bine si mami e fericita acasa cu fetita (lasa, ca toate cusaturile noastre se vor vindeca in curand...)
Sa fie Bianca fericita si iubita si de tati si de mami, si sa le bucure viata multi-multi ani de acum inainte!! Si sa-i stea tati pe aproape, ca are niste buzite... o sa trebuiasca sa fie pe faza!!
iar urare pentru acuma, repede, sa fie mancacioasa si somnoroasa, si sa aiba mami sa-i dea sa pape!! fata viteaza!

Camelia, poze cu Serban sunt la link-ul de la semnatura, in setul Pisoi. o sa schimb linkul, sa intre automat pe ultimele poze puse pe site -ca o sa fie cu siguranta ale lui bebe, altele nu prea mai pun.. poate doar de la intalniri, daca nu mai uita neuronul!
am vazut si eu poze cu printesa mica -pe cea mare am vazut-o in direct- frumusica taaare! sa creasca mare si sa fie mami mandra de ea!

Andre, iti multumesc si eu de recomandare cu site livrare rapida si gratuita, parca tot as mai cumpara chestii pentru bebe si daca-l trimit pe tati la cumparaturi ma tot trezesc ca si-a gasit el trening, adidasi, camasi etc., si pentru bebe asa, cate ceva... daca il trimit cu instructiuni precise, se descurca, dar n-are atatea idei cate am eu! acuma, nu puteam sa sper ca pe site au si sutien marime mare (cred ca v-am obsedat pe toate cu sutienele mele, promit sa nu mai zic nimica!)

ina, eu in sarcina as fi mancat orice cu peste! cu cat mirosea mai bine a peste, cu atat era mai bun -imi cumparam sprot sarat la caserola si mancam cu paine prajita. in fond, era un raspuns natural la: ce mananca azi balenuta?? PESTEEEE!

va pupic si trec la masat canale infundate, mama lor de probleme!!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Monica vazut pozele, dar www.flickr.com/photos/monicu/2243237781/in/set-72157600515391346/" target="_blank">asta imi place in mod deosebit. Sunteti frumosi foc! Spor la masat!

o seara buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Adryana, bine-ai venit acasa si felicitari pt printesa! si de la mine tot respectul pt asa o mamica curajoasa! important e ca sunteti bine, iar micuta Bianca e o frumoasa si voi la fel! sunteti o familie frumoasa si foooooarte tanara,nu-i asa?!
AndreB, multumesc pt pont! m-am uitat si pe alte site-uri dar de RECLAMA ILEGALA uitasem! felicitari pt cele 3 lunisoare si pt voinicel!!!

Filip al meu a invatat sa dea din cap in semn ca NU mai vrea sa manance sau ca nu-i place mancarea! la inceput am zis eu ca-s nebuna, ca exagerez ca orice cioara, apoi a vazut si tati si mama mea..e pe bune!!! si in plus : se taraste!!...inapoi!! deh, e Rac!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fareselena spune:

Buna seara.
Va citesc de ceva vreme, dar m-am inscris abia ieri.
Sunt o viitoare mamica de Constanta (17-18 saptamani).
As vrea sa va intreb dragele mele, voi unde v-ati dus la echo 3 D?
Vreau sa-l fac si eu peste 2 saptamani si nu stiu unde sa merg.
Joi am control la doctorul meu (apopos este Dr Dantes Florian) si parca pomenea ultima data de triplu test (am citit de la voi ca la Synevo e OK-si acolo o sa ma duc).
Va pup dulce si abia astept sa vad ce mai scrieti voi.
Care mai sunt scorurile la echo 3 D? Eventual 4D?
Voi ce parere aveti de dr Dantes? Eu am auzit ca e dr. bun si scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Pt FARESELENA:
http://www.obgyn.ro/site/files/site-pic/PDF/tarife.pdf
aici gasesti lista de preturi de la Policlinica Iriadi de pe langa Piata Grivitei, acolo au un ecograf performant.
MADALUTA, trimite-mi si mie te rog pe privat ID si parola de la adresa de mail comuna.
Felicitari si sa-ti traiasca fetita, ADRYANA! Recuperare rapida!
DOC, am inteles ca ai o forma fizica de invidiat, cum ai reusit sa-ti revii asa de repede?

Va pooop pe toate!

Mihaela
11s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Adryana, frumusica foc Bianca, si mai ales dolofana.Nu imi fac griji ca nu o sa fie o mancacioasa cu falcute alea.Iar despre amintirea neplacuta a nasterii,e totul prea viu in memorie dar o sa vezi ca totul se uita si pana la al doilea copil nici nu o sa iti mai aduci aminte.
Isi, ce faci iubita, esti bine?
Fareselena,bine ai venit, poate ne mai povestesti despre tine cate ceva,
Andicu,te minunez ca al tau e smecher si a invatat faza cu nu din cap, stai sa vezi cand deschide gura , ia mancare si pe urma face baloane cu ea,asa faceau ai mei.Poate ne vedem la munte, week endul asta plecati, nu?

Iar despre mine fetelor sunt disperata cu examanul asta de condus, pai nu am avut atat stres la facultate cat am cu asta.Tot ma indem,n sa invat afurisita aia de carte si nu am nici o tragere de inima, am impresia ca sunt proasta rau,citesc si nu compilez nimica, incurc stanga cu dreapta, la volan confund acceleratia cu frana , grav , nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna feteleor!
Pe multe va cunosc de la topicul de Constanta, pe care nu, va voi cunoaste acum. Eu sunt Madalina, si sunt burtica de 12 saptamani. Mai am o fetita, Sofia Maria, de 3 ani si jumatate.

Elena, eco 3d eu am facut la dr. Peteanu, m-a costat 1 milion, cu tot cu masuratori. La cate saptamani a miscat bebe tau prima data?

Angelique, la cabinete de analize poti sa treci si Iowemwd, au tarife mai bune decat Synevo, iar probele le lucreaza la un super laborator din timisoara...analizele de la dublu test ma costau la Synevo 250 ron, iar la Iowemed m-au costat 157 ron...plus ca fac si analize pe trimiteri de la medicul de familie, fara programare, in orice zi...

mai vb! va pup.

MADALINA 12+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Lulu am inteles... am gasit in final ceva care ne-a multumit, urmeaza sa ne apucam. Frumos asa, ati alergat mai putin. Sa-l stapiniti sanatosi apart. si sa fiti fericiti in el si sanatosi.

Andicu mi-ai dat o veste buna, macar de n-ar fi bb sclifosit la mincare cum sint eu. Cit despre peste... sper el sa pape, ca eu de cind am ramas in sarcinata e intre alimentele insuportabile. Ai fost mortala cu Filip cu mersul inapoi... stai ca-si ia avint, o s-o ia si inainte... de n-o sa te poti tine dupa el.

Adriana ai o printesa, iar voi sinteti frumosi amindoi - asa ca avea cu cine sa semene. asteptam vesti de la tine. Ai sa uiti curind ce a fost greu.

Docdecap balena in devenire sint eu... dar vad ca facem nazuri la peste. asta in comparatie cu inainte de sarcina cind eram inebunita dupa. Ce face bebe? falcutele ce-i fac?

Fareselena bine ai venit! Eu am facut ultimul 3 D la Dr. Ciufu are cabinet pe linga Politia JUdeteana, iar pretul a fost de 280 ron ptr trim II, pretul celei de trim. I e mai mic... dar... . Am plecat multumita de acolo. Analizele eu le-am facut la Synevo, daca-mi amintesc bine am dat 110 ron pe triplu test.

Bisous nu te descuraja. Toate am facut gafe la volan. Am facut confuzii si mai ales ne-m mai speriat. Vointa si perseverenta sint cele care trebuie sa primeze. Nu stiu daca te pot ajuta intr-un fel... dar daca vrei sa ne uitam amindoua pe anumite chestionare sau ... Ce marca este masina pe care faci scoala?

Fiquelle sarcina usoara si bebe sanatos.

Pup toate fetele fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

andicu, madaluta, multumesc pentru informatii.. azi ne ducem din nou in cautare de carucior, si am auzit ca si la doraly ar avea multe... sper sa gesesc.

adryana, felicitari pentru nastere, indiferent cum a fost, important e ca sunteti bine amandoua. durerea trece, si ai ramas cu o fetita superba.

farselena, bine ai venit printre noi

fetelor, care v-ati ingrasat mai mult.. nu aveati impresia ca vi se desfac oasele din burta in ultimle luni? eu asa simt, si cand ma misc in pat, ma dor oasele..si trosnesc...parca o sa ma rup curand.. imi dau eu seama ce se petrece,d ar nu am mai auzit de asta pana acum..

va pup

roxana, 34+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput