CONSTANTA (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'neatza!
Alina super pozele, ati avut o petrecere pe cinste!

Mai vrea cineva ? Sau ceai pentru ?

o zi buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua, Constanta!!!!

Naspa vreme. Cami si eu vreau un ceai!!!!Thx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

multumim de urari.
prajiturile au fost excelente.
copii...au fost minunati as lua si eu acasa cativa asha de dulci sunt.dar ma opresc sa iau numai una acasa.pe fiimea.

ca de obicei sa va delectez cu povestirea zilei de ieri:

dimineata ma trezesc la 6 si pana la 8: am calcat rochita si paltonas am facut codite (de vreo 2 ori ca nu am antrenament dar au stat intepenite cu mult gel), balsam pe buze copchilului....si la cresa.
sun pe la 10 sa imi spuna cati copii sunt ...eu cu speranta insuflet ca vor fi mai putini de 22 cati am vazut pe lista ca sa ajunga prajiturile....si suprizaaaaa! 24 de copii ca au mai venit 2 proaspeti.
mi-am zis:"noroc ca am luat prajituri in plus"
ajungem la cresa la 12, eu si soacramea, care nu a scapat, inarmate cu 2 platouri de prajituri, sucuri, pahare, farfurii si toate cele, plus camera video si aparatul ptr imortalizat minunea de fata.
si gasesc o multime de copii care erau rupti de oboseala, satui de ciobita si felul 2 si unii care le picau capsorul de somn...

copii astia chiar papa tot la cresa!am vazut eu cu ochii mei.
asha ca doamnele au hotarat sa imparta o prajitura la 2 copii ca sunt unii care nu papa tot dulcele si sa nu ramana si cei care mai vor sa le mai dea.dar toti au mai cerut suuuuucccc!
si mai ales la copii are lipici sucul!
am asistat si la punerea pe olite, si la spalat....
vreau si eu la cresa cu copii!
am mai lasat prajituri si ptr tura de azi.si restu acasa.

seara inca o data am reluat actiunea: suflat in lumanari, poze, cantat.

pupici

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Jone, si mie imi place la gradi...si eu mi-as face gradi sa ma bucur de ei...

Alina, scuze, nu am vrut sa fie o ironie, era o gluma, atata tot...merci ca ai grija de mine. Cu parul cred ca ai dreptate, eu iau progesteron...deci de la asta ar fi...am vazut pozele, faina petrecerea! cand s-a deschis fereastra era acolo in poza mica o tipa bruneta care il tinea pe Sebi in brate in cateva poze si eu zic in sinea mea: ia uite ce i-a crescut parul Alinei, ce sexi e in pozele astea...cand fac poza mare...vad ca nu esti tu...probabil o tipa de acolo...sau m-am prostit eu? dar parca nu erai tu...

MADALINA 13+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Noi acum am fost la dispensar, am luat aviz Alexandrei pentru gradi, iar pe Teo am cantarit-o pentru 6 luni, luna asta a luat 500g, a ajuns la 7500g si 68cm. De luni ii introduc si oul, asa ca...am "donshoara" mare . Ne tot chinuie gingiile, sper sa-i iasa dintzishorul mai repede ca este agitata.

Eu sunt la abia acum la , deci, cine mai doreste?

Mada ai ajuns la medic cu operatia? Cum te mai simti? Sofia ce mai face? Pupa burtica? In ultima perioada de sarcina Alex era cea care imi facea masaj cu crema pe burta.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Da, Cami, merci de intrebare, am fost ieri, e totul ok, cica ma dor muschii caci creste bebe...si mi-a zis sa iau Nospa in caz de contractii.

Daca de maine ii dai fetei ou, chiar ca e mare! sa-i mearga bine in continuare!

MADALINA 13+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hello....
Alina...tare faine poyele...ati avut o distractie pe cinste...
Si eu am perceput expresia Madalinei ca pe o gluma...si inca una haioasa tare...
Eu una raman ,,fidea,, acestui subiect...ma leaga amintiri si sentimente placute fata de tot ceea ce s+a intamplat si am petrecut alaturi de voi in decursul anilor . Poate daca strigam ,,catalogul,, din cand in cand o sa vedeti ca fetele ne saluta cel putin....
Un we placut... ca starea pe care o am acum...mi+au iesit ,,pasentele,, in lucruri ff importante mie, si+s tare fericita!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

TANIA, Dana stie!!!!!!!
Felicitari si la cat mai multe realizari. Pe cand faci cinste?
Sa astepti sa termin moldaminul.

Scuzati-ma, am uitat sa va spun ca sant iar in tratament. De data asta moldamin una la trei zile, cred ca o sa mor. Va rog sa va pregatiti de funeralii.

Un we placut va doresc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, stiti ceva de gradinita "calutul de mare"?, aia de la institut?

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

la noi ninge!!!
rar dar ninge.
oae o iau de la capat iar cu datul de zapada?
sau sa gandesc:are alex loc de dat cu sania.....[:-D]
weekend placut.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput