CONSTANTA (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

cami, ce seamana surioarele intre ele! sa iti traiasca, sa creasca mari si sanatoase!

mamacita, bine te-am regasit! eu cred ca problema lui alex se va rezolva cu siguranta la gradinita, daca nu reusiti pana atunci. ne tenteaza si pe noi sa il dam pe vlad la o gradinita de 4 ore, intre mine si soacra-mea, la Brotacei, se afla gradinita GAMEX, daca are cineva copilasii pe acolo, astept impresii; cu toate ca pediatra ne-a recomandat intai operatia de polipi, inainte de integrarea in colectivitate, as incerca totusi... ca nu prea sunt convinsa de loc cu aceasta interventie, o tot aman, e adevarat ca el raceste f des, dar, pe de alta parte, eu mai am un copil care vine cu virusii de la scoala si de obicei cam asta e scenariul: raceste miruna si apoi el, asa ca...

jo, al meu copil la 2 ani si jumatate deja nu mai sta la pupat; si pe mine ma apuca nostalgiile cand vad bebici, dar al treilea, mie mi-au trebuit 8 ani sa ma hotarasc pentru al doilea, sincer admir mamicile care au doi copii apropiati ca varsta, stiu ca este ideal pt copii, dar eu spun pas, am si eu o varsta deja

cornelia, voi cu stefan ce mai faceti, l-ati dat la gradinita sau e in priect?

pupam toate fetele.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

la mine continua saptamana in acelasi ton.
m-am dus sa dau comanda de tort ptr ziua alexandrei ca sa duc lac cresa.
matematica nu imi da pace
tort si prajitura la fel.forma difera, acelasi continut.
tortul 100 de grame costa 2.8 ron, prajitura are 135 de grame si costa 2.5 ron.

am comandat prajituri ptr ca sunt mai mari si nici nu o sa mai taie doamna cum crede ea.:D
cineva ma desluseste de ce e diferenta de pret???sau sunt eu prea obosita si nu mai inteleg nimic.
pupici

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

buna seara
eu sunt bine, doar ca mai am uneori greturi si mai nou am arsuri, asa ca am inceput sa iau cand si cand, cand nu mai rezist, cate un Dicarbocalm, dar nu ma lasa arsurile decat putin....chiar nu stiu ce sa mai mananc, caci de la orice patesc chestia asta.
voi cand erati insarcinate, aveati arsuri? si ce luati pt asta?
ma bucur ca au mai aparut si celelalte fete, si am vazut poze si filmulete cu bebici si copilasi ai Cameliei, si ai Mamacitei

In legatura cu faptul ca am ramas asa putine aici, am o senzatie stranie: se intampla ceva...nu a mai fost asa parasire pe aici niciodata. Ceva s-a intamplat. Au mai fost cumva discutii sau dispute? Vad ca pe alte topicuri Roxa intra, dar aici, la noi, nu...

va pupam

MADALINA 12+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle
voi cand erati insarcinate, aveati arsuri? si ce luati pt asta?

eu faceam "betie" cu lapte, dar nu pot spune ca imi trecea.

quote:

In legatura cu faptul ca am ramas asa putine aici, am o senzatie stranie: se intampla ceva...nu a mai fost asa parasire pe aici niciodata. Ceva s-a intamplat. Au mai fost cumva discutii sau dispute? Vad ca pe alte topicuri Roxa intra, dar aici, la noi, nu...

discutii au fost anul trecut, cand roxana a promis ca nu mai intra pe aici, dar eu am avut senzatia ca a revenit la sentimente mai bune. ideea e ca multe fete s-au retras pe motiv "ca nu mai este ce a fost". imi pare rau sa le spun dar nici ele nu fac nimic sa reinvie "ce a fost".

we placut, multa sanante!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Buna ziua!
Da, Cami, si eu am observat ca laptele imi face bine. Merci, o sa bag lapte

Despre discutiile de anul trecut stiu...si eu credeam ca s-a trecut peste ele...nu-i bai, the show must go on...atata timp cat noi, cateva, mai intram aici, inseamna ...ca existam!

Un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Vladis,multumim,astept sa vad ce afli si despre Gamex,am auzit lucruri incurajatoare.

Camelia,multam'fain.

De Comenius stiti ceva?

Fiquelle,ai voie antiacide;eu luam Rennie si era superok,ai voie Maalox etc.depinde cum stai cu tranzitul intestinal,ca astea constipa.

De Roxana mi-ar parea rau sa se fi suparat,e o tipa deosebita,care daruieste mult din timpul si cunostintele ei pentru binele celorlalti.habar n-am despre discutii,caci n-am continuityate in ale cititului,dar poate o putem impaca.

Pupici.

Mergi la inceput

Dragi prietene,

De atatia ani am impartasit unele cu altele si bune, si rele...fiecare a intrat pe forum cand a putut si cand a avut dispozitie pentru asta...intr-un fel, DC a devenit o particica din viata noastra...haideti sa nu uitam asta!

Miss all our friends!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mada, !

Vladis, Stefan va merge din toamna la aceeasi gradinita cu Maria. Nu am mai fortat lucrurile, sa il duc mai devreme, ca si asa nu e deloc entuziasmat. El vrea sa stea acasa cu buni .

Mamacita, v-am admirat pozele! Ce mare s-a facut Alexandru! Iar printesa mica mi se pare ca seamana cu fratiorul.

Camelia, si pe domnisoarele tale le-am admirat. Foarte frumoase! Teodora e un bebe delicios!

Jone, pai parca tu erai profa de mate . Important e sa fie bune prajiturile.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am intrat special ca sa o felicit pe Fiquelle pt sarcina cu bb 2!! Pt arsuri incearca lapte cald mai ales seara da rezultate. pup fetele!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Pentru maine...(sigur n-o sa mai reusesc sa intru):

La multi ani Sebi si David!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! Sinzi si Alina...sa va bucurati de baietii vostri si de realizarile lor in viata!
Mamacita....Anabela este leit tu...Dragalasi foc copii tai iar fetita a recuperat absolut totul din urma...am ramas masca cand am vazut evolutia ei din poze...deja in fundulet....

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput