CONSTANTA (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu absentez motivat, am o perioada foarte aglomerata, dar cum scap cum vin pe aici.de citit va citesc in fiecare zi.dar ce se intampla cu roxana?de ce nu mai intra pe aici?
mada, cum mai esti?ce face bebe?

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

scuze, am zis ca s-a sters primul mesaj si ca nu va aparea.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Incep cu cei mici La multi ani Viviane!!Narcisa sa-ti traiasca puii si sa fiti sanatosi !
Si pentru domnisoara Miruna La multi ani si mult noroc!Vladis sa-ti traiasca scumpii tai copii !sanatate multa prietenei tale!
Cami eu sunt prin zona dar..am fost nevoita sa iau o pauza...Spuneai de Alex ca vrea catel.Mariuca chiar a avut unul ca musafir pentru doua zile si a fost atat de fericita cum nici nu va inchipuiti.
Tatiana incerc sa-ti fac concurentain ultimul timp si eu m-am rasfatat cu prajituri facute de mine(cred ca o sa ma reorientez).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

lA MULTI ANI TUTUROR,un an plin de sanatate si noroc pt.mari si mici!
Eu sunt in criza rau cu timpul liber,altfel suntem bine sanatosi si inflorim toti.
Intentionam sa-l dam pe Alex la gradi in toamna,la 3,4 ani.Mi se rupe inima,ca l-as mai fi tinut un an,dar ar insemna deja sa-i franez dezvoltarea intelectuala,stie atat de multe ca uimeste pe oricine.Am lansat intrebarea la topicul de gradinite,dar nu s-a priceput nimeni sa ma lumineze.Sper sa am mai mult noroc cu voi,veteranele in ale gradinaritului:
Ma intereseaza,din ce-am aflat pana acum(dar fara sa merg inca la fata locului)gradinita"La nouvelle generation".Mamicile care au experienta cu aceasta gradinita,ce ati putea sa-mi spuneti referitor la gradul vostru de satisfactie(atat pe plan educational-emotional cat si dpdv al sanatatii si sigurantei copilului)?
MULTUMESC anticipat.
Si "problema":
Problema noastra este ca,desi antrenamentul cu olita mergea minunat la 2,2 ani si puneam pampers doar la somn,de vreo 5 luni,de cand am adus-o pe cea mica acasa,a regresat aproape total,adica face pipi la olita dar nu mai vrea neam sa faca scaun decat in pampers,ceea ce ne cam strica socotelile.Daca il inscriu si nu a scapat de pampers ce se intampla,nu ne mai primesc la aceeasi gradi mai tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si eu am absentat motivat.
vladis, daca prietena ta isi face griji in privinta diferentei de varsta at sa se gandeasca si la al 3lea copil.
intre mine si a2a sora e diferenta de vreo 12 ani a fost mai greu o perioada cand eram mica.mi-o agata mama de gat cand vroiam sa ies afara.sau ma trimitea cu forta sa ies afara.poate ptr ca mai aparuse si a 3a sora si mama nu avea timp si nici rabdare sa explice.
nu pot sa fac acum descrierea intregii perioade au fost si bune au fost si mai putin bune.
dar.....
ACUM II MULTUMESC DIN SUFLET CA NU M-A LASAT SINGURA SI CA MAI AM 2 SURORI.

sa stiti ca saptamana asta a fost la fel ca vineri dar de data asta la figurat.

pupam

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
mamacita bine ai revenit, am vazut pozele voastre, sunteti niste frumosi. Imi pare rau ca Alex a regresat in privinta dar sunt sigura ca pana la vara se va rezolva problema. Am sa ma interesez daca se primesc copii cu pampers la gradinita cu pricina. Cand mai ai timp mai arunca cate un oki pe aici sa vezi ce aflu.
Jo cum de gasesti in drumul tau toti "mucalitzii" si bine dispusii?
Spor la treba celor ocupati si mai treceti pe aici cand va permite timpul, nu de alta dar este pacat de activitatea voastra trecuta pe acest topic, care se pare ca se stinge incet si sigur.
Chiar nu stie nimeni nik de liderul topicului Roxana? Este bine sanatoasa sau s-a intamplat ceva ce a suparat-o si nu vrea sa ne mai citeasca/raspunda?

Am pus cateva poze recente cu mandrele mele.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Hai sa semnez si eu condica.

Cu intarziere, urez sarbatoritelor Miruna si Vivien, La multi ani fericiti!

Mamacita, eu am vazut ce ai scris la gradinite, dar pentru ca nu stiam sa iti raspund am tacut malc . Dar vorba fetelor, pana la toamna probabil ca o sa rezolvati si problema scutecelului.

Roxana, nu vezi ca de cand nu ne mai sustii moare topicul nostru?

Pupici tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

bebita mica!!!
mi-a desteptat nostalgii.
alex nu mai vrea sa stea la giugiuleala.tot timpul stie numai sa zica: "vreau, vreau,vreau vreau...."
apropo de faptul "toate mi se intampla numai mie!" ...alimentati cu benzina din seara asta ca maine dimineata cica o sa aiba un timp inchis ca se inchide anul.
azi la primul peco am gasit inchis ptr inventar si la urmatorul am asteptat 10 minute si doamna de acolo mi-a zis ca maine o sa dureze mai mult.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

salut!
mamacita am vesti de la o educatoare de acolo. se primesc copii cu scutec la grupa mica, fiecare grupa are ingrijitoare, care se ocupa de problema scutecului la cei mici. in principiu ar trebui sa vorbesti cu directoarea de acolo sa vezi ce-ti mai spune. am intrebat si de preturi daca te intereseaza spune-mi si-ti dau pm.

Cornelia si jo credeam ca vorbesc singura .

o seara buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Camelia,multumesc din suflet,da,ma intereseaza.Vorbim pe pm.
Cornelia,no problem.Pupici.

Mergi la inceput