CONSTANTA (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

azi e lumea nervoasa.pluteste ceva in aer.in decurs de 10 minute am dat peste 2 nervosi.

una din faze:
eu alimentez cu benzina la peco de la piciorul podului dela doraly (cand vin de la eforie) semnalizez din timp dreapta.din nefericire peco e incadrat de 2 strazi.
si adevarat este ca este f inselator si se intelege ca as face dreapta pe strada cand eu de fapt vreau sa intru la peco.
asha a inteles si un individ cu matiz in dimineata asta.si mi s-a bagat in fata aproape ca sa intru in el.
noroc ca mi s-a parut dubios ca tipul iesise cu botul masinii mult in strada si am incetinit.
bineintelesc ca ia sarit tzandara si cand am intrat in peco a venit si mi-a deschis usa si a inceput sa urle la mine.
nici nu i-am dat atentie.si asta l-a enervat si mai tare.
si mi-a trantit usa.
oricum nu aveam vreo sansa sa il lamuresc ...
asha ca am preferat sa imi vad de ale mele.

apoi a fost si casierita de la peco ...dar asta e alta poveste.

se apropie pauza de masa!ura!

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna. Azi am fost la eco si mi-am vazut bebicul... dadea din maini si din picioare de mi-au dat lacrimile cand l-am vazut...totul e ok la el, si analizele mi-au iesit bine.

Jone, pacat ca ai avut astfel de experiente...dar e cred ca as fi incercat sa-l lamuresc pe nervos...

O zi buna!

MADALINA 11+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'neatza!
Mada felicitari pentru energic, emotiile te vor incerca mereu de acum pana la nastere si dupa , dar tu sti asta.

Jo important este sa poti sa ignori astfel de situatii, mai ales dimineata, cand iti pot strica ziua.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Dragelor pe unde sunteti? Poate veti aparea in we. Vreau sa descretesc fruntile cu un banc:

"Se organizeaza un concurs pentru a vedea care este cel mai istet, cel mai abil, cel mai destept etc. presedinte.

Se prezinta la concurs Bush, Putin si Base si li se spune tema: intr-o hala sunt 500.000 papagalite si un papagal. Fiecare trebuie sa intre si sa prinda papagalul. Intra primul Bush, incepe o harmalaaaaie mare acolo, chirailaaaa pe pasari, nenorocire! Sta asta înauntru, staaa, staaa …. nu mai iesea. Dupa vreo 2 ore de nenorocire iese Bush, plin de gainat, cu parul vâlvoi, obosit mort si cu o pasare in mâna si zice:

- Asta e!

Se uita juriul sub coada si zice:

- Nu e asta, e papagalita!

Intra Putin, sta si sta vreo ora, tot harmalaaaaie, urgie etc. Iese mai repede, dupa vreo ora, mizerabil tot, cu o pasare in mâna si zice

- Asta e!

- Nu e asta, e papagalita!

Intra si Base, si deodata se lasa linistea în hala si dupa vreo 30 de secunde iese cu o pasare in mâna si zice:

- Asta e!

- Asta e, domne!

Ailalti doi se holbau tâmpiti si întreaba:

- Cum dracu ai reusit, ma?

- Pai, zice Base, am intrat înauntru am facut doi pasi, m-am oprit si am strigat “Sa traiti bine!” si în linistea care s-a lasat l-am vazut pe gaozarul asta când a zis:

- Du-te-n ... pana mea!"

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

[:-))] bun bancu!
haideti fetelor, mai lasati aici cate un mesaj.
eu m-am facur rosie in cap, acum am si o masca pe fatza, fiimea e in cada cu spuma.am strigat acum la ea "hei ce faci acolo ca mi se pare tacuta" a raspuns: STERG BAIA!
azi am avut o zi de rahat.pe bune! mi s-a infundat canalizarea si de aseara m-am chinuit.
azi imi luasem liber sa mai fac cate ceva pe acasa shi...toata ziua m-am luptat numai cu canalizarea plina de .....
am pus la mine 2 plicuri de pulbere din aia si ...nimik!
pun si un litru de mr.proper si....nimic.
mai rau.
sparg teava din curte....incepe sa curga dar nu cine stie ce...
si cand ridicam capacul la canalizarea mare....4 metri adancime numai rahat si altele.sa mor acolo.eu de fapt nici nu stiam cat e de adanca.nici nu imi imaginam.a sunat soacramea la raja.minune! in 20 de minute au fost la fata locului si au muncit cateva ore ca sa destupe.acum am un morman de toate cele langa gard...dar am canalizare.
pai puteam eu sa pun o tona de pulbere speciala ca in veci nu desfundam....
dar acu e ok.dar sa stiti ca nu eu am fost de vina!!!!!

va pup ca ma duc sa scot copilu din apa.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

claudia, draga mea, mergi la cine/cu cine iti place tie si-ti convine mai mult, de aia ti-am si dat alternative (si o sa-ti fac rost si de nr celalat de tel, ca merita sa incerci tot ce se poate). mai departe nu vreau sa ma bag, ca nu-i nici responsabilitatea, nici munca si nici meritul meu.
sper doar sa profiti de ajutorul meu si sa fie bine pt fetita ta!
pe cumnata-mea o suni si stabilesti cu ea, sincer, eu nici n-am apucat sa vorbesc cu ea, de abia maine ne vedem.
madalina, felicitari pt bebe jucaus! sunt atat de frumoase momentele astea... daca noi inca n-am reusit sa ducem la bun sfarsit proiectul bb2, dupa cele 2 esecuri de anul trecut, sebi al meu nici nu mai vrea acum bb (prea l-am amagit)... vrea UN PISOI (asta imi lipseste mie din ap)!
cami, cum mai sunt fetele? sebi pare mai bine, n-a mai facut febra. se plictiseste in casa, vrea la "plimbarica", dar tot nu e ok....
jo, mooooaaaaamaaaaa ce patanii ai... poate ca anul asta o sa aveti muuuult noroc!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Buna!
Jo draga se pare ca vei avea o perioada plina de noroc . Bine ca ai reusit sa desfunzi canalizarea. Cum ai gasit baia cand te-ai dus s-o scoti pe Alex din cada?
Tatiana e bine de voi ca este cald si aveti multa alternative. Distractie placuta!
Alina fetele sunt mai bine, Alex nu mai tuseste asa mult si tare, mai au de luat cateva zile antibiotic. marti mergem iar la sa ne spuna daca sunt OK si o putem duce pe Alex la gradi. Ele nu au facut febra, doar au tusit si au avut muci . Multa sanatate lui Sebi, asa deci, vrea copilul pisoi, Alex vrea un catel. Cred ca este o perioada in care copii vor animale de companie

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

roxy, unde esti, mama, ca ne ducem de rapa?
noroc cu jo si cami ca au mai tinut steagul sus! recunosc ca eu sunt mai puturoasa la capitolul scris, dar constiincioasa la citit!
noi suntem bine, ieri am sarbatort-o pe miruna, a implinit deja 12 ani, nu pot sa cred ca este deja atat de mare
vladut a participat si el pt prima oara la o aniversare, era f preocupat de tot ce se intampla in jurul lui, dar a fost copil cuminte, nu m-a alergat prin "megonald", cum zice el...
se pare ca vom avea un finut/finuta prin august, ne bucuram tare mult de veste, la prietena mea o sa fie si mai mare diferenta intre copii:13 ani si jumatate, sper sa fie totul bine.

va pup si va doresc sa fiti mai vorbarete!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Salutare!
Vladis sa-ti traiasca printesa . Sa va bucurati de amandoi copii! A! Si bine ai revenit pe aici, nu de alta dar vad ca s-au cam "strans" randurile pe aici!

O saptamana super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu absentez motivat.am o perioada foarte incarcata la lucru.am termene scadente si abia mai fac fata.dar ma mai linistesc un pic.sunt la zi insa cu cititul.dar ce se intampla cu roxana?de ce nu mai intra pe aici?

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput