iesiti cu bb afara pe ceata?
de o saptamana afara e ceata; si de o saptamana, noi stam in casa, mai ales ca pitikuta mea a fost putin racita; acum as vrea sa o scot afara, dar in continuare e ceata,(si se mai anunta cateva zile) si eu stiam ca nu e indicat sa scoti copilul afara pe ceata, pt ca poate face laringita
deci, cum e cu ceata? voi iesiti cu bb-ii afara pe ceata? cat stati?
multumesc!
Raspunsuri
catrinik spune:
Piticul tau cit are?
Al meu are 1.3 ani si il mai scot si pe ceata. Macar jumatate de ora. Ca altfel il apuca nervii rau.
daniela1075 spune:
Si eu stiam ca nu e recomandat sa scoti afara bebelusii cand e ceata, acum depinde si de varsta bebelusului tau.
toanca spune:
Eu recunosc ca l-am scos pe Matei afara fara a tine cont de anotimp/ceata/zapada/caldura, etc.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
szivarvany spune:
Si eu am scos-o pe Giulia pe orice vreme, insa nu stateam cu orele.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alinusha06 spune:
eu o scot si la -10 nu am tinut cont ,si nu a racit deloc,pe cand anul trecut o scoteam numai cand era placut ,fara vant ,ceata o bibileam la greu si era mereu racita ,si tusea si haraia,si de atunci am schimbat sistemul ,si ii este f bine ,fara fular la gurita ,si oscillo preventiv si este de nota 10 gagica mea,plus ca in casa stam la 19 grade .
sanatate
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 28sapt
madau spune:
Eu am scos-o pe Miruna, chiar si zilele trecute cand a fost mai frig..am dat o tura de parculet, 20-30 min si gata. Trebuie sa stea la aer, altfle nu doarme la pranz
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Amethyst spune:
Eu habar nu aveam de chestia cu ceata, bebelusa mea are 5 luni si am stat o ora afara pe ceata.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
alycia spune:
Eu sincer nu-l scot pe ceatza...umiditatea aerului e 100% si nu-i face bine la caile respiratorii la al meu cel putin asa e...acum fiecare isi cunoaste copilul si stie cat e de rezitent la raceli si infectii..
Alycia si cei doi flacaiasi!
bb_yasmi spune:
eu o scot pe bubulina mea afara indiferent de vreme, bineinteles ca nu iesim afara pe ploaie, viscol. am scos-o afara de la 9 zile si acuma la aproape 2 luni iesim la plimbare cate o jumate chiar o ora si la - grade!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007