iesiti cu bb afara pe ceata?

iesiti cu bb afara pe ceata? | Autor: adialex

Link direct la acest mesaj

de o saptamana afara e ceata; si de o saptamana, noi stam in casa, mai ales ca pitikuta mea a fost putin racita; acum as vrea sa o scot afara, dar in continuare e ceata,(si se mai anunta cateva zile) si eu stiam ca nu e indicat sa scoti copilul afara pe ceata, pt ca poate face laringita
deci, cum e cu ceata? voi iesiti cu bb-ii afara pe ceata? cat stati?
multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Piticul tau cit are?

Al meu are 1.3 ani si il mai scot si pe ceata. Macar jumatate de ora. Ca altfel il apuca nervii rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela1075 spune:

Si eu stiam ca nu e recomandat sa scoti afara bebelusii cand e ceata, acum depinde si de varsta bebelusului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu recunosc ca l-am scos pe Matei afara fara a tine cont de anotimp/ceata/zapada/caldura, etc.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu am scos-o pe Giulia pe orice vreme, insa nu stateam cu orele.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ceata nu e o problema, vantul - da.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

eu o scot si la -10 nu am tinut cont ,si nu a racit deloc,pe cand anul trecut o scoteam numai cand era placut ,fara vant ,ceata o bibileam la greu si era mereu racita ,si tusea si haraia,si de atunci am schimbat sistemul ,si ii este f bine ,fara fular la gurita ,si oscillo preventiv si este de nota 10 gagica mea,plus ca in casa stam la 19 grade .
sanatate

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am scos-o pe Miruna, chiar si zilele trecute cand a fost mai frig..am dat o tura de parculet, 20-30 min si gata. Trebuie sa stea la aer, altfle nu doarme la pranz

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Eu habar nu aveam de chestia cu ceata, bebelusa mea are 5 luni si am stat o ora afara pe ceata.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Eu sincer nu-l scot pe ceatza...umiditatea aerului e 100% si nu-i face bine la caile respiratorii la al meu cel putin asa e...acum fiecare isi cunoaste copilul si stie cat e de rezitent la raceli si infectii..

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu o scot pe bubulina mea afara indiferent de vreme, bineinteles ca nu iesim afara pe ploaie, viscol. am scos-o afara de la 9 zile si acuma la aproape 2 luni iesim la plimbare cate o jumate chiar o ora si la - grade!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput