iesiti cu bb afara pe ceata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Si eu i-am scos pe orice vreme (vant, ceata, viscol, ploaie), insa au fost si sunt rezistenti, nu am avut probleme cu ei...Acum, daca copilul e mai sensibil si raceste usor...fiecare mama decide. Ma abtin sa mai judec.
Ceata e daunatoare pentru caile respiratorii, e fff multa umiditate in aer, asta o zic doctorii, am citit si prin carti (nu stiam insa ca poate face laringita). Acum, depinde de copil, cum am mai zis. Si de mama Eu i-am scos, pentru ca asa i-am invatat de mici si am vazut ca-s rezistenti.
Oricum, daca copilul e racit, nu-s de acord cu scosul afara pe ceata. Daca e sanatos...nu-i foc daca iesi afara cu el 20 de minute...

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Inca ceva...ca mi-am amintit Cand era Emma mica (vreo 6-8 luni), a dormit afara vreo ora pe o ceata de-o taiai cu cutitu' I-am zis maica-mii ca a dormit fata afara in ceata si mi-a zis ca-s nebuna, ca imbolnavesc copilu', ca cica in timpul somnului inspira profund si toata ceata aia a intrat in plamanii ei Asa o fi...dar ce sa fac, daca adormise si asa dormea de frumos....ca mi-a fost mila s-o trezesc?! Asa ca am lasat-o sa-si faca somnul in carucior si in...ceata (ce mama denaturataaaaaaa) si, normal, n-a avut nici pe naiba Repet, a fost si e rezistenta. Insa n-as sfatui pe nimeni sa faca la fel

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Eu il scot afara pe frig, pe ploaie (cu umbrela), vreo ora, dar de vant si ceata ma feresc. Iau de buna ce-mi spun medicii. Nu-mi prea vine sa experimentez pe seama sanatatii lui, mai ales ca a facut de doua ori otita si o data laringita. Poate fetele care n-au tinut seama de vreme n-au gresit, dar eu sunt ceva mai fricoasa. Prefer sa il imbrac bine si sa deschid fereastra un sfert de ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

sunt de acord cu pisi_ella.
si noi am iesit pe orice vreme si nu a patit nimic copilul. poate sunt ai nostri copii mai rezistenti, nu stiu. si al meu a alergat prin ploaie, a dormit afara pe ceata sau la -15 grade. bolnav nu a fost, muci destul de rar si atunci sigur nu i-a facut de la curent sau vant ci dupa contact cu copii virusati.
nu zic nimanui sa faca asa dar cateva minute afara indiferent de vreme in cazul unui copil sanatos cred (parerea mea) nu stica.

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

am vazut ca discutati de scos copii pe ceata, bb-ul meu are 3 sapt si am evitat sa iesim afara zilele astea cu toate ca ne doream f mult. Ce parere aveti, sa-l scot chiar daca sunt -X grade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

ai carucior cu landou?
daca da, poti scoate copilul dar dupa ce trece totusi acest viscol/vant puternic care e acum in bucuresti.
noi am fost cam 20 min pe afara dar... ma cam darama vantul pe mine.

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mai, mie-mi place ceata si nu-mi face nici o problema la respirat, nici nu ma gindeam sa nu-mi scot copilul afara din cauza de ceata. L-am scos si la -25 de grade, dar avea 6 luni. (Fara sa dam nici unii dintre noi in raceli sau mai grav)
Cu racelile am inceput de cind cu colectivitatea, si fara legatura cu iesitul afara sau nu. Ba imi face impresia ca-i trec mai repede daca sta mai mult p-afara, chiar daca-i frig, vint sau ce-o fi.
pisi, mai baga boticul si pe la noi, nu ne-ai uitat, sper!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

I-am scos pe amandoi de cand aveau 2 sapt pe orice vreme: ger, ploaie, vant, ninsoare, viscol, etc. Mai degraba am fost atenta vara, pe canicula.

Noi avem verde de la medic cu scos afara in intervalul minus 20 grC - plus 40 grC. Si sa evitam cat de cat ceata, dar i-am scos si pe ceata. Nu stiu exact ce si daca exista vreo legatura intre ceata si laringita, dar o sa intreb si revin.

Cel mic avea vreo 2800g, dar tot stateam cu el afara cel putin 1 ora, la minus cateva grade. Acuma sta pe-afara 2-2,5 ore la pranz si cam 1 ora seara.. si-i ger, ger.. suntem la munte si ieri maxima a fost minus 7-8 grC.

Daca cumva se intampla sa nu iasa (si au fost maxim cateva zile intr-un an) se cunoaste imediat.. e marait, carait si mai greu te intelegi cu el. Asa scos afara doarme bine, mananca bine si se imbolnaveste greu.

Laura10 eu ti-as sugera sa-l scoti afara echipat bine, bine si sa stati un 20-30 minute.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Nici eu nu o scot pe ceata afara. Nu mai confundati temperatura scazuta cu umiditatea excesiva! Si eu o scot pe bebi a mea si pe - 10 grade... am stat si o ora cu ea in parc bine imbracata, dar de cate ori am scos-o pe ceata, s-a lasat cu antibiotik.
Parerea mea e sa nu o scoti pe ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

va multumesc tare mult de raspunsuri;inca nu iesim pe ceata, cat ar fi de putina; iesim pe ger, nu ma deranjeaza temperaturile scazute, am iesit si la -15 grade, dar cand e ceata, chiar si o mica pacla, tot nu ies; cred ca am facut fobie ;
partea proasta e ca iarna asta a tot fost ceata, asa ca nu prea am iesit afara

Mergi la inceput