iesiti cu bb afara pe ceata?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Deci mi-am intrebat pediatra despre legatura dintre ceata si laringita si am aflat asa:

Ceata nu poate declansa laringita!.. care este cauzata de ceva gen bacterie (microb) sau de un virus.

Dar, ceata poate face rau in cazul unei forme de laringita, cea subglotica (forma cea grava, care e si urgenta)

http://www.sfatulXXXmedicului.ro/dictionar_medical.php?id=laringita (scoateti XXX)

In plus plimbarea pe ceata nu este indicata persoanelor care sufera de astm bronsic adevarat.

Concluzie: in cazul unui copil sanatos.. plimbarea pe ceata (mai ales cu o vizibilitate > 30 m) nu este contraindicata.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si noua ne-a zis dr sa nu-l scoatem pe ceata dar asta cand e foarte mic adica pna la 3-4 luni.Acum il scoatem oricum dar cu fular la gurita si asta numai cand e ceata sau vant puternic.in rest fara fular si pe orice vreme ca daca nu-l scoatem este tare nervos si nu ne mai intelegem cu el.
Asta facem noi acum fiecare parinte face ce stie ca este mai bine pentru puiul lui caci sunt singurii care il cunoaste cel mai bine.
Noua asa ne-a zis dr fara prea mult bibilit ca e mai sanatos!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

cu ce-l ajuta pe copil fularul peste gurita?

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput