Fetele din Austria(21)
Raspunsuri - Pagina 7
Babee spune:
Da-i Belladonna cate 5 globule la minim 30 minute, maxim 4 ore si nu mai mult de 10 ori.Si Chamomilla tot 5 de 2 ori pe zi.Si impachetari ca Rebecca de la Parkemed a dat in diaree.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Bine ai venit Gina! Sarcina usoara in continuare! ce va fi? stiti deja?
Flavia, si eu am auzit ca aerosolii ar fi buni - exista chiar un aparat cu aerosoli pt. camera (ca sa nu mai fie aerul asa uscat); eu pe Lara cand a facut febra odata, am tratat-o numai cu globuli homeopatici (Ferrum si cred ca si Beladonna) -- ii dadeam din ora in ora 3-4 globuli si noaptea la fel, cand ma trezeam ( ca o auzeam foindu-se) mai bagam iar cateva pastilute + impachetari la incheieturile mainilor cu comprese cu lamaie si pana a doua zi seara i-a trecut - slava Domnului nu prea e bolnava, nu prea mi-am batut capul cu medicamete si antibiotic nu ii dau. Saftuieste-te cu un medic, poate e o solutie sa-i scoti amigdalele - si eu am avut probleme cu gatul si la fel mama mereu imi dadea antibiotic (ii recomada doctorul, una-doua antibiotic) si uite ca cu timp. antibioticul nu si-a mai facut efectul si a trebuit sa iau unul mai puternic -- nu cred ca a fost tratamentul cel mai bun, in fine acum nu mai am probleme, insa incerc ca Larei sa-i dau mai intai remedii homeo sau naturale si apoi sa vad cum evouleaza.
Gabriela, la ce nume v-ati gandit pt. bebe? se poate spune?
Adriana
Babee spune:
Adriana inca ne mai gandim, nu e fix.Am impresia ca nu i s-ar potrivi numele, dupa ce se naste o sa decidem.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
miha13gina spune:
Buna fetelor!
Eu in mai am 2 ani decand sunt in Wien,dupa aproape 7 de Italia!
Sarcina decurge normal si multumesc lui Dumnezeu ca pana acum nu am avut probleme si sper sa decurga asa si de acum inainte!
O sa avem un baietel,care e mereu o activitate mai ales seara!
Voi ati fost la cursurile prenatale?
Gabriela tu la ce spital vei naste?
Flavia multa sanatate fetitei!
O zi buna!
Gina
Flaflo spune:
Gabi, si Bianca face diaree de la Parkemed, insa e sigurul care are un efect la ea. Nurofenul mi se pare apa de ploaie. Acum inainte de nani a facut 38,7 si i-am dat Parkemed si Beladonna (Chamomilla nu mai am), vad ca i-a scazut febra....
Adriana, nici eu nu am avut probleme cu Bianca pina in ultima jumatate a anului trecut, de atunci, amigdalitele se tin in lant. Si, desi nu sint adepta antibioticelor, in aceste cazuri nu am ce sa fac...... Avem in camera un umidificator care merge toata noaptea, asa ca aerul nu e deloc uscat.
Nu stiu de ce s-a sensibilizat asa, i-am facut si tratamente de intarire a sistemului imunitar dar se pare ca fara efect! Cert este ca sora mea a fost asa in copilarie, o tin minte mereu bolnava cu gitul.
Vecinul meu, care e Oberarzt la ORL Rudofsstiftung ma sfatuieste sa o operez. Saptamina viitoare plecam in Romania si voi cere o parere si de acolo...
Trei anisori!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Michelle81 spune:
Flafo-ii doresc multa sanatate fetiteti tale.Cum se mai simte azi?imi pare rau ca este bolnavioara.M-am uitat la poza ei,ce mare si frumoasa s-a facut!Are cu cine semana!Sper ca sora ta e mai bine!
Sufletel scump te asteptam
Flaflo spune:
Michelle, bine ai venit in mijlocul nostru! Poate vrei sa te prezinti, sa spui citeva cuvinte despre tine fetelor care nu te cunosc....
Bia e mai bine, a mai avut febra azi noapte dar a scazut imediat cu Parkemed, azi nu a mai facut. Se pare ca antibioticul a inceput sa-si faca efectul.
Gina, in ce bez. locuiesti? Si eu am nascut la Lainz, a fost super, nu imi pare rau de alegerea facuta. La ce ginecolog mergi?
Adina, nu mai dai nici un semn de viata? Vrem si noi sa-l vedem pe Floris!!!!
Trei anisori!
Flavia si Bianca
miha13gina spune:
Buna!
Noi locuim in 10bezirk,dar vrem sa ne mutam!
Eu merg la dr Martha Krumpl-Ströher,care e super si sunt tare multumita de ea!SI la Lainz sunt draguti..numai cand am fost pt screening,desi aveam termin am cam asteptat,dar in rest totul ok!
FLAVIA-Ma bucur ca Bianca se simt mai bine!
As avea cateva intrebari(daca nu te superi):
-Tu ce ti-ai luat cu tine la spital?Vreau sa ma apuc sa-mi fac bagajul zilele asta!
-De ce acte ai avut nevoie?
-Ai nascut natural?Eu as vrea natural,numai in caz de dureri insuportabile vreau epidurala?
-Cate zile ai stat la spital?
Multumesc,anticipat pt raspunsuri!
GINA
Flaflo spune:
Gina, eu mi-am luat asa: cosmeticale, halat, papuci de casa, reviste. Am mai fost internata inainte de a naste si am vazut ca ti se pun la dispozitite toate cele necesare: camasi de noapte la discretie, tampoane, chiloti de unica folosinta, prosoape (chiar si pasta si periuta de dinti am primit cind nu am fost pregatita sa ramin in spital), hainute bebe, pampersi, servetele umede, creme....
Ce ar fi bine sa iei sint niste sosete groase pentru tine ca sigur iti va fi frig in timpul travaliului. Ca acte in afara de ecard si MKP nu imi aduc aminte sa fi avut nevoie de ceva (eventual un act de identitate), abia mai tirziu cind anunti copilul ai nevoie de mai multe.
Despre epidurala: poti cere epidurala cind ajungi in spital. Eu am ajuns cu dilatatie de 8 cm, asa ca nu a mai fost timp de ea. Tu sa spui din timp ca dureaza pina ti-o pune, iti fac intii niste teste de singe (rezultatele vin cam in 30 minute), abia apoi cheama anestezistul. Moasele sint super, cu oricare te nimeresti e ok, sa nu-ti faci griji.
Mie mi-au dat de la spital si o lista cu ce imi duc, tu nu ai primit? Cam asta ar fi, daca mai imi amintesc ceva revin.
Trei anisori!
Flavia si Bianca
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Mai, da anul asta e anul baieteilor! Din cate cunostinte, prieteni avem toti au sau vor avea un baietel - numai la noi tot fetita; sotul era 100% convins ca va fi si la noi tot baiat, insa la eco ne-a zis ca va fi fata - dezamagire mare, ce mai! Pana la urma, cel mai imp. e sa fie sanatos.
Gina, si eu zic sa nu-ti iei prea multe - eu plecam cu un geamantan de haine, da in spital stai mai mult in halat - acum daca e mai frig, trebuie niste pantaloni ceva lejer si o bluza, insa halatul e baza - cum a zis si Flavia, primeste mai tot in spital. Poti sta si 1 zi in spital, daca ti-e bine tie si copilului, eu am stat 4, insa la al doilea vreau sa merg acasa a doua zi.
Dana, v-ati intors din Viena? Ati gasit apart.?
o zi frumoasa tuturor
Adriana