Fetele din Austria(21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Caro dar daca e sa punem pe 1 Martie ti-ar fi ok?Adriana tu am inteles ca doar in Februarie esti in Viena, nu?

Marimar sper sa mai gasesti ceva ca e jale prin magazine ca e prapad.Ce as sta si eu acum la soare si la mare.Profita cat mai ai si ai grija de burtica.

Adina tu cum esti?.

Alexa nici tu nu ne-ai mai vazut de tare mult timp,ai putea veni?

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Gabriela, eu sunt doar 1 zi in feb. in Viena, ca vin la control, insa de pe 23 martie venim definitiv in Viena, ca nu vreau sa nasc in Buc. si nici in avion - asa ca de la sf. lui martie incolo incerc sa-mi fac timp oricand vreti voi.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna seara,

babeepe 1 martie ar merge,dar eu stiu ce se iveste,ca am parte numai de surprize si niciodata nu pot sa mi fac planuri.eu as vrea sa vin,dar sunt cam aglomerata si se apropie examenele la mine.cel mai bine faceti va voi planurile cum vreti ca eu nu stiu,dar daca pot,vin.mersi mult
eu s in toane cam proaste azi,ma doare si capul si cateva vesti mai neplacute,martea cu 3 ceasuri rele.ma duc sa ma culc,maine sper sa fie mai bine.
pupici la toate

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele mele!
La mine acum e putin mai complicat dar in martie mi-am luat concediu de pe 17-23 ,dar daca am liber pe 8 am sa fac tot posibilul sa vin;mai vorbim pana atunci.
Pupici dulci la toate!

Mergi la inceput

Caro eu zic asa:stabilim 1 Martie sau 8 Martie ca data de intalnire.Alina stiu sigur ca vine oricand, Flavia din cate am inteles la fel, Alexa sa vada cum e libera si tu daca poti te asteptam.Marimar vine si ea ca e loco atunci, poate se iveste si Adriana , Violeta tu?Adina stiu ca esti ocupata dar daca iti faci timp ne-ar placea.Tyana nu am idee daca vine, o sa o intreb si daca am uitat pe cineva scuze dar sa ne hotaram ce si cum, nu?

Sincera sa fiu mi-ar placea sa ne adunam mai multe

Mergi la inceput

Intalniri putem face mereu-zic eu dar asta ar fi in loc de Martisorul frumos de-acasa.Anul trecut am fost 5, putem fi mai multe anul asta .Si as zice eu ca mai bine sa fixam ceva, surprize se pot ivi intr-adevar dar poate reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, noi ne-am reintrat in sfirsit in normal, azi am dus-o prima oara la gradinita, sper sa fie ok.
Gabi, la mine pe 1 martie e cu semn de intrebare, plecam de pe 22 februarie pina pe 1 martie la schi, poate ne intoarcem cu o zi inainte, dar inca nu e sigur. Pe 8 martie as putea veni sigur.
Caro, capul sus, va trece si asta! Ar fi fain sa poti veni, daca nu, oricum noi ne intilnim la sfirsitul lui februarie la Salzburg.

Editez: Ieri m-au sunat de la gradinita ca Bianca are febra, am mers la doctor si are puroi in git, numai bine ca e iar pe antibiotice. Sint deja disperata, anul trecut a avut de 7 ori amigdalita, acum iar incepe.....ma gindesc serios sa i le scot, habar nu am ce sa mai fac cu ea.

Trei anisori!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna,fetelor!
Am gasit intamplator subiectul voastru si m-am bucurat ca am cu cine discuta(bineinteles daca ma acceptati in grupul vostru).
Eu sunt in Wien de aproape 2 ani,sunt o viitoare mamica,am termin pe 9 martie la spitalul Lainz!
Voi veni si eu la intalnirea voastra,daca nu nasc!

O seara placuta va doresc la toate!

GINA

Mergi la inceput

Gina bun venit si te asteptam cu drag la intalnire.Eu o sa nasc mai devreme putin dar oricum vin-cu tot cu bebe.Sa ne povestesti de tine, cum iti e cu sarcina-primul copil?

Flavia noi pur si simplu am scapat de amigdalita, cred ca au fost buni aerosolii si briza marii sau noroc.Anul trecut Phillip a primit o singura data antibiotic si asta in Noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Bine ai venit Gina! Te asteptam cu drag atit la intilnire, cit si aici, pe forum. Povesteste-ne putin despre tine.
Ieri abia am reusit sa-i scad febra Biancai, ne-am chinuit ore bune cu impachetari, sosete cu otet, parkemed alternat cu nurofen.....
Pina la urma cred ca a scazut de la globulele homeopate de Belladonna (sau de la toate impreuna).
Gabi, globulele alea se dau 4 bucati la 24 ore, dar cit timp? Pina nu mai face febra?

Trei anisori!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput