Fetele din Austria(21)
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Am ajuns iar in Buc si uite ca minune, am reusit sa ne isntalam dupa 4 zile de tel si intrbari si insistente si internetul.
Dana si eu as alege Bez 18. Mie imi place f. mult 18: e verde, lume mai selecta, ca sa zic asa si nu e f. departe de centru si nici de dealurile Vienei. Insa cum spuneam, voi hotarati, ce e mai bine pt. voi.
Mult succes!
Gabriela, eu as vrea sa vin cu placere la intalnire (insa nu pot decat pe 6 feb. stiu ca nu e nici o sarbatoare
gen 8 Martie) si apoi la sf. lui martie cand venim la Viena - sper sa se organizeze ceva si mai tarziu, ca tare mult as vrea sa va cunosc.
Adriana
Flaflo spune:
Intru si eu scurt sa va salut, Bianca are o nenorocita de Magen-Darm Grippe, ieri am fost la spital sa-i puna perfuzii ca s-a dezhidratat.... Si apa o vomita, e cumplit.... Asa ca am petrecut ziua ei de nastere in cel mai rau mod posibil. Azi e mai bine, speram sa treaca repede.
Gabi, noi sintem plecati pe la sfirsitul lunii (de pe 20 pina pe 29), in rest pune-ma pe lista. Cind ati vrea sa ne vedem?
Printesa mea
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Babee spune:
Adriana chiar pe 6 Februarie nu fac nimic altceva decat stau cu puiul meu ca e ziua lui.Imi pare rau dar poate ajungi alta data.Si pe 8 Martie mi-ar placea mult pentru ca e fix sambata si Alina poate veni linistita din Linz(ea vine mereu
).Oricum asteptam si alte fete.Caro anul asta vii???Ca asa ai promis
.
Flavia sanatate si voua, si noi am tras-o saptamana asta cu Rebecca, a facut marti 41.2 febra
.Ia antibiotic acum si e mult mai bine dar..am mai albit o bucata.
Luna februarie stam mai pe la casele noastre, oricum de martisor vin cu pui mic dupa mine
.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Violeta Nicolae spune:
LA MULTI ANI!!!fetelor, am mai reaparut si eu pe aici,ma bucur sa va regasesc. Sper ca sunteti bine sanatoase?
Imi doresc sa fiu mai activa,sper sa reusesc. Va pup pe totate!
Violeta
16 sapt,Alessa 1,5 ani, Maira 3ani si Stefan 10
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!
marimar spune:
Buna fetelor,
Mai sint 2 saptamini si ajungem si noi la Viena si ma voi putea alatura voua!
Eu as fi tare bucuroasa sa particip la intilnire Babee pina atunci sper sa reusesc sa cunosc cit de cit Viena. Tot asa de frig o sa fie pe la inceputul lui martie sau pot sa sper la vreo 10-15 grade ??
Aici acum sint 23 de grade, la Bucuresti vad ca sint -10 insa totusi la Viena sint 5 grade, rezonabil, zic eu, mai ales ca e noapte la voi.
Violeta, ma bucur sa mai cunosc o graviduta din Viena cu care sa impartasesc impresii .
Sper sa ne vedem curind,
fericita
, 11 sapt cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Adriana_78 spune:
Gabriela, da ramane pe alta data - chiar ma gandeam ca il vei lasa pe bebe mic acasa. Daca vine vara si caldura sper sa organizam mai multe intalniri.
V-ati gandit la un nume pt. bb? Noi nu cazusem de acord asupra nici unui nume de baietel, insa pana la urma s-a rezolvat, ca ni s-a spus la eco ca vine tot o fetita.
Marimar, acomodare rapida in Viena! Unde veti locui?
Flavia, "la multi ani printesei bolnavioare!". Insanatosire grabnica!
Violeta, bine ai revenit! Sper sa reusesti sa scrii cat mai mult pe la noi!
un weekend frumos mai departe!
Adriana
Flaflo spune:
Buna fetele, Bianca e mai bine de ieri, dar a fost tare nasol de data asta....vorba Gabrielei, am mai albit o bucata!
Inca nu o trimit la gradinita ca mai are diaree, dar nu mai vomita, a inceput sa manince si sa bea. A slabit saracuta 1,5 kg, dar asta este....
Violeta, bine ai venit printre noi
, te asteptam la intilnire!
Marimar, te asteptam si pe tine! Vad ca ne inmultim si ma bucur.
Gabi, zici de restaurantul din Auhofcenter? Chiar nu am mai fost acolo de la ultima intilneala!
Va las ca s-a trezit Bianca!
Printesa mea
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Babee spune:
S-a deschis altul in Auhofcenter, exact ca cel din Linz.Ar fi o idee.
Si Rebecca e la clasa slabire, ingrasare, slabire dar atata timp cat ii e bine nu ma ingrijorez.Phillip e intr-o continua crestere ca ma si sperie.
Violeta sarcina usoara si bun revenit
.
Marimar hai ca mai e putin, paltonul ala l-ai cumparat?
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
carolada spune:
saliu fetele,
violetabine ai revenit!
marimarnickul tau imi aduce aminte de telenovela aia de demult cu thalia
.are vreo legatura?
babeedin pacate nu pot veni ca exact pe 8 martie am excursie in salzkammergut de la care nu pot lipsi.dar am excursie de o zi la viena pe 29 martie,atunci sunt sansele mai mari
ca as vrea sa mai raman inca o zi.mai vorbim
.auzi tu, dar in martie cred c o sa ti vad a3a minune
,nu?
flaflola multi ani cu intarziere fetitei
si multa sanatate!
pupicei la toate
www.camping-kasern-salzburg.com
marimar spune:
carolada, ha ha ha nick-ul meu e un nume spaniol care la vremea respectiva mi se parea fascinant din 2 motive: pt ca-mi inspira
marea si e o combinatie intre numele mele preferat la vremea respectiva : Maria si Mara
babee nu mi-am cumparat palton ca aici nici nu am de unde, astept sa-l iau direct din Viena pe 25 cind aterizam he he he
Ultimele zile, cit mai avem, 7 adica, eu mi le petrec pe plaja de dimineata pina seara ca sa ma umplu de soare si plaja pina sa-mi iasa pe nas...desi nici o sansa.....
[b]Flaflo/b], sanatate multa fetitei si LA MULTI ANI FERICITI ca am inteles ca a fost ziua ei....
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !