Fetele din Austria(21)
Raspunsuri - Pagina 19
marimar spune:
FELICITARI GABRIELA ! Bine ai venit pe lume Luca Stefan ! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai noroc in viata !
Gabriela, asteptam sa povestesti cum ai nascut !
multi pupici
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
miha13gina spune:
GABRIELA felicitari,refacere rapida si laptic cat mai mult!!!
LUCA STEFAN-sa cresti mare,sanatos si fara colici!
Flavia-sincer imi pare asa de rau pt BIANCA.Multa sanatate!
VIOLETA-eu am termina pt 9 martie,inca putin!
O seara placuta!
Flaflo spune:
Bine ai venit Luca Stefan! Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii si fratii!
Gabi, recuperare rapida, ai grija de tine si de puii tai. Abia asteptam sa-l vedem pe Luca de 8 martie!
Bianca e mai bine, de azi dimineata nu a mai facut febra, a inceput antibioticul sa-si faca efectul.
Va pup
Fasching!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
carolada spune:
wow ce veste buna!
gabifelicitari si sa ti traiasca Luca Stefan-ce nume frumos !tot asa mumos e ca si ceilalti?
eu s la invatat
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Multumim de felicitari...suntem fericiti si impliniti.
Adina putin spus repede..tinand cont ca de la prima durere si pana la nastere au trecut doar 97 de minute.Bine ca am ajuns la timp la spital ca lui Vio ii era frica ca il moseste acasa.
Suntem bine, bebe e papacios si doarme bine, seamana destul de mult cu Phillip, Rebecca e fermecata de bebe iar Phillip topit dupa fratiorul lui.Cam asta e reactia, sanatosi sa fim cu totii si ii multumim lui Doamne Doamne ca ne-a ajutat
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
adinag spune:
Gabi, ma bucur foarte mult pentru voi, felicitari! Sa ramana Luca asa papacios si sa doarma bine!
Esti deja acasa? Vio are liber? Cum va descurcati?
Sper sa nu fie Rebecca prea geloasa zilele urmatoare, iar tu ai grija de tine, sa te refaci bine, da?
Multi pupici si asteptam pozeeee!!!
Babee spune:
Sunt tot la spital, am "teava" cu mine sa-mi tina de urat.Vio are concediu, e si mama dar ea va pleca saptamana viitoare cel tarziu ca sa stam linistiti cu totii.
Sper sa vina lapticul astazi ca ma urla elefantelul de foame
Adriana_78 spune:
Gabriela, felicitari! Sa-ti revii repede!
Luca Stefan bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos si fericit!
Esti deja acasa? Sau nu-mi spune ca au net in spital?
Si eu as vrea sa vin a doua zi dupa anstere acasa, daca e posibil.
Adriana