Fetele din Austria(21)
Raspunsuri - Pagina 18
marimar spune:
Fetelor, noi sintem bine, pe la patinaj ne facem veacul cu Matei, ieri a fost musai sa-i cumparam patine si lui si fetitei, desi ea nu prea patineaza inca. Cel putin sint reglabile si sper sa-i tina 2-3 ani.
Eu nu patinez si cred ca nu-i chiar momentul sa invat acum....desi mi-ar placea.
In rest, eu ma obisnuiesc cu greu cu iarna si frigul, azi nici nu-mi venea sa ies din birlog cind vedeam ce temperaturi sint ....asteptam si eu un 3-4 grade....si un soare cu dinti...
Asa ca ma incalzesc planificind vacante, daca a fost careva din voi prin Corsica sau Sardinia, dati-mi va rog idei de cazare. Sau mai bine ma duc la o agentie??
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
miha13gina spune:
Buna seara,fetelor!
Ce mai faceti?
Noi ne-am mutat si suntem super multumiti.Ieri ne-au bagat si netul de aia am lipsit zilele astea...mai trebuie sa ne vina o parte din mobila si totul e perfect!
Ieri am fost si la spital,bb e ok ,ne-a lamurit despre epidurala si ne-au mai dat detali cu ce sa facem cand incep contractile!
Au inceput sa mi se umfle mainile si picioarele,arsurile de pe piept nu ma lasa nici ele ..dar inca un pic...important ca bb e ok!
Adriana_78 spune:
Gina, ma bucur ca va place noua casa. Sa aveti parte de cat mai multe clipe frumoase acolo!
Flavia, deci si parintii tai locuiesc in Viena. Super - e bine sa ai familia aproape.
Dana, distractie placuta weekendul asta!
Ne auzim sapt. viitoare.
Adriana
Flaflo spune:
Buna fetele, imi vine sa turbez!!! Bianca iar are amigdalita. Ieri ne-a scos Florin la restaurant, ajungem acolo, incepe sa se smiorcaie, nu-i convine nimic, nu vrea sa manince,..... Mie mi s-a parut ca arde, dar Flo a zis ca sint eu rece si Bianca e in ordine. Pina la urma a trebuit sa plecam acasa ca mi-a adormit in brate (nu face asta niciodata). Bineinteles ca a avut 38,7, asa ca da-i cu Parkemed. Am sunat la doctor, era de garda, asa ca iute la spital cu noi, diagnostic amigdalita, iar antibiotic. Nu mai am cuvinte, credeti-ma! Era programat sa mergem la Therme, dar......
Va pup si va doresc un weekend placut
Fasching!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
pe unde umblati toate?
Flavia, imi pare rau ca Bianca are iar probleme cu gatul si mai ales ca aveati si planuri. De la ce o face asa repede? bea rece? umbla fara fular, i-o fi frig noaptea? de unde ia mereu microbi? de la gradi poate? ai zis ca merge la gradinita, nu?
Multa sanatate va doresc!
Gabriela, ceva vesti de la tine?
un weekend frumos tuturor
Adriana
Flaflo spune:
Adriana, se pare ca asa este ea, foarte sensibila la git, sora mea a fost exact asa in copilarie..... Insa de data asta a fost vina educatoarei, de fapt educatoarea lor e in concediu, iar cea care o inlocuieste s-a gindit sa ii scoata afara la 0 grade (asta a fost joi). Cind am luata-o de la gradi am vazut ca cizmulitele ii erau pline de nisip si am intrebat-o daca i-a scos afara. Mi-a zis ca da, i-a fost foarte frig si nu i-a dat nici macar manusile.
Asa ca acum iar tragem, deja am doua nopti nedormite, iar Biancai nu ii scade febra cu nimic.... Sper sa inceapa antibioticul sa-si faca efectul!
Gabi, ce mai faci?
Fasching!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Violeta Nicolae spune:
Salutare fetele,
Ce mai faceti?
Noi suntem bine,slava Domnului.Am tot umblat si noi ca de,e vacanta.Am avut noroc ca tati a fost si el mai mult pe acasa.
Carolada,sanse ai! Dece nu? Speranta moare ultima!Important e sa fi sanatoasa.
Gina, Doamne ajuta,sa va fie de bine in noua casa, sa fiti fericiti si sanatosi!Cand ai tu terminul?
Flavia,imi pare tare rau de Bianca,sper sa-si revina cat mai repede!Apropo de educatoare,eu cred ca trebuie de fiecare data sa-i atragi atentia asupra faptului ca Bianca e senibila la frig.Asta ca sa fie mai responsabila cu ea! Sanatate multa ,Bianca!
Marimar, voi sunteti bine? Tot pe la patinaj umblati?
Gabriela,pe la tine cum e?Ai nascut deja?Sper sa fie totul in regula!
Va urez un sfarsit de saptamana frumos!
Violeta,Alessandra,Maira,Stefan
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!
Babee spune:
Eu tot in asteptare, ma mai doare putin burtica, trece...sper sa nasc saptamana viitoare ca e tare greu sa stai asa si sa astepti
Flavia homeopatele isi fac in timp efectul, ar trebui sa mai asteptati si pana atunci sa tratati eventualele amigdalite.Atentie mare la factorii externi,spune-i Biancai sa-si puna singura manusi, fular si ce mai are chiar daca educatoarea uita.
Gina sa fiti sanatosi in noua casuta si sa fie armonie.Urmam noi cu mutatul...ma ia groaza cu 3 copii si cu casa vraiste
Ia dati-mi sfaturi sa ma ia nasterea....ca nu mi-ar prinde rau ca ma umflu ca puricele
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
adinag spune:
SMS de la Gabi:
Am venit pe lume la ora 00:57, am 3,8 kg si 51 cm, Apgar 9. Ma numesc Luca Stefan, sunt un papacios si de-abia astept sa-mi cunosc fratiorii.
Gabi, felicitari, ma bucur ca ai avut o nastere rapida (dupa cum se vede din ultima postare a ta,´)
Luca, sa fii sanatosa, papacios si fericit, sa nu ai colici, sa dormi noaptea si iti doresc si sa fii degajat si relaxat, cu 2 fratiori mai mari!
Gabi, refacere grabnica si pune pe eilalti la treaba, tu trebuie sa ai grija de tine si sa te refaci! Daca ai nevoie de ceva, suna-ma!
Violeta Nicolae spune:
Bine ai venit pe lume LUCA STEFAN!
Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa fi o binecuvantare pentru parintii si fratiorii tai!Sa cresti mare,frumos si sanatos!
Gabriela,felicitari!sa-ti revii repede si va urez sa fiti cu toti sanatosi!
Violeta,Alessandra,Maira,Stefan!
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!