Fetele din Austria(21)
Raspunsuri - Pagina 17
marimar spune:
Eu am facut amniocenteza miercuri dimineata si n-am mai fost buna de
nimic, tot aveam senzatia ca ma inteapa ceva.
N-a fost deloc placut, chiar incomfortabil caci, nu stiu daca din
lipsa de experienta a medicilor sau din ce motive n-au reusit sa
scoata decit 5 ml din 15 cit ar fi avut nevoie si uite asa m-au
intepat de 3 ori si totul a durat muuult mai mult decit mi-au zis la
inceput !!
Tot ce sper e sa fiebebe ok si sa nu fac vreo infectie Doamne Fereste !
Am vrut sa nu astept 3 saptamini pt rezultat si sa platesc extra pt
testul FISH si care-ti da rezultatul in 3 zile, dar in final mi-au
spus ca n-au scos destul lichid pt testul FISH ( trebuia 15 ml si au
reusit doar 14 !!!)
In fine, m-au intrebat daca vrem sa stim sexul si am zis NU !
Astea de pe la noi, eu tocmai am racit, ieri, imi curge nasul si
stranut, ma doare si gitul....
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
Despre spital, am citit impresii bune despre Semmelweis Frauenklinik http://www.wienkav.at/kav/sem/
si o sa merg sa-l cercetez. E in 18.
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
marimar spune:
O intrebare pentru voi, fetelor: stiti cumva cind se transmite si pe ce program Desperate Housewives ( Nevestele disperate) si daca e cumva si in engleza? Pt ca Anatomia lui Grey am prins-o si in original
si de fapt inca o intrebare: cum caut "carucior" pe ebay ? Ni s-a stricat carutul si nu pot fara el, mai am 2 in container dar pina ajunge am nevoie de inca unul !!
-------
adinag spune:
Marimar, imi pare rau cu testul asta, lasa ca va fi totul bine! Dar de ce l-ai facut!
Iti doresc si multa sanatate!
Ah, cu ebay: http://baby.listings.ebay.at/Kinderwagen-tragen_W0QQfromZR4QQsacatZ15468QQsocmdZListingItemList
In stanga alegi categoria (probabil Sportwagen & Buggys?).
Daca mai vrei impresii despre spitale, uita-te si pe www.parents.at
Gabi, mai da-ne un semn de viata!!! Ai nascut?
M-ai intrebat candva daca nu poate sta Jasmina cu aceeasi persoana ca anul trecut: nu mai stiu cu cine a stat. Banuiesc ca a fost atunci mama la mine, dar nu stiu din ce motiv a devenit foarte obraznica cu mama, nu o asculta, tipa la ea si sigur nu vrea sa stea cu mama. Plus ca daca vede ca-l iau pe Floris cu mine si pe ea nu, e jale... Deci pot numai spera sa fie din intamplare la tatal ei, asta ar usura imens lucrurile. Si eu sper si vreau din toata inima sa vin, cu toate ca arat ca o batoza si mi-e si rusine sa ies in lume :-(((
Noapte buna!
Babee spune:
Tot 2 in 1 sunt, bebe s-a razgandit.Asteptam ca altceva nu avem ce face si ne rugam sa fie bine.
Adina sunt femei care dupa nastere arata ca si cum nici nu au fost insarcinate, altele care au putin de tras(si eu is pe aici).Dar sincera sa fiu asta ma intereseaza cel mai putin, bebe sa fie bine si sanatosi sa fim cu totii.Asa ca nu te mai necaji, in timp se vor rezolva probleme cu kg.Si ca sa te simti bine, eu deja ma rostogolesc, am niste picioare umflate de neimaginat, si astazi m-a si intrebat o vanzatoare daca am gemeni.Mai mare i-a fost socul cand i-am zis ca nuuuu e unul si asa am eu burta mare.Poate reusesti si sta Jasmine cu tatal ei si vii
I-am luat Rebeccai astazi o caciulita si arata ca un ghiocel
Adriana multumesc de Pm, n-am mai apucat sa iti raspund.Cand veniti in Viena?
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Gabriela, mai e un pic deci - eu zic ca nu era bine sa vina bb3 tot pe 6, i-ar fi furat ziua de nastere a lui Phillip.
Si eu am burta mare, cel putin mai mare decat la bb1 - insa kg nu se vad deloc,desi mananc, poate de acum incolo, pana acum nu s-au pus decat 5 (in 7 luni aproape).
Pe 23 martie zburam spre Viena. Vreau sa vina si mama cu noi, sa ma ajute, va trebuie insa sa-i gasesc o locuinta, ca nu e ideal sa stea cu noi - preturile sunt insa asa mari (si cand ma gandesc ca ea va sta mai mult cu noi in apart. ... - o gramada de bani); insa ajutorul ei e nepretuit.
Marimar, eu am nascut prima data in Semmelweis - a fost bine, conditii bune, spitalul mai frumusel ca in Wilhelminen (in 16. Bez). Dupa nastere am fost 3 in cam. si asta nu mi-a placut (era un du-te vino obositor ); la bb2 am vrut sa incerc alt spital si acum merg in Sf. Josef (si planuiesc sa nu mai stau atatea zile in spital daca totul e in regula sa merg apoi direct acasa).
Apropo carucior si eu am cautat pe Ebay, am chiar cont, insa mi l-au blocat, ca cica cineva a incercat sa citeasca mesajele mele - asta probabil ca am bagat eu din greseala la logare un nume utilizator gresit; in fine, acum ar trebui sa-mi fac cont nou - parca dureaza insa cateva zile, ca acum au o noua politica si trimit niste scrisori de inregistrare acasa (nu stiu sigur)
Adriana
carolada spune:
buna seara
cam liniste in austria.ce vreme frumoasa zilele astea,tot sa traiesti.mai ales ca nici dureri de cap nu mai am
babeepunem de o galerie?poate ne pui o poza cu rebecca ghiocelul?
adriana78eu sunt roscata acum,dar mi a stat bine si blonda,am gasit o peruca minunata,aveam o coada lunga impletita si mare succes.poate ma fac blondadesi n am fost nicioadata complet,doar suvite.o sa pun poze
marimarcum te simti,ti ai mai revenit cu raceala?
adinagsper sa reusesti sa mergi la intalnire cu fetele,eu am aminiri placute cu ele.eu una ma simt mai bine la intalnirile numai cu fete,chiar sambata am fost la una
violeta nicolaeinseamna ca si eu mai am sanse,tot 38 am si inca n am bb
flafloma bucur ca ti ai revent la viatatine o tot asa
am scris fetelor de pe ultima pagina,sper ca n am uitat pe nimeni
seara buna
www.camping-kasern-salzburg.com
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Caro, cam cat costa o peruca? Si eu m-am oprit des in fata vitrinelor pline cu diverse peruci, mi-a fost insa jena sa intru si sa zic ca as proba cateva (ca sa vad cu care imi sta bine), mai ales ca nu eram hotarata sa cumpar una.
Gabriela, ce mai faci?
Dana, poate ne mai intalnim weekendul asta - m-am gandit la tine, insa weekendul trecut a fost cam rece; la Buc. a fulguit zilele astea
celalate burtici si mamici ce fac?
Adriana
danat spune:
Neata fetelor!!!
Babee credeam ca ne dai vestea cea mare...deci zici ca ar trebui sa asteptam inca putin...lasa, important este ca bebe sa vina sanatos si cand o vrea el
Carolada sa inteleg ca suntem "de un leat" ? Si eu tot 38 de primaveri am dar sincer, nu le simt deloc, poate doar fizic uneori, insa psihic ca sa zic asa...nicicum! tare ma bucur ca pot sa rad din prostioare, ca ma pot cobori la mintea lui fii-miu si sa facem ca toate animalele si masinile pamintului.
Adriana si mie mi-ar placea sa ne mai intalnim cu piticii, poate avem noroc sa nu mai fie asa mocirla acolo, chit ca Raducu a fost foaaarte incantat. Insa in acest we nu putem, avem simbata botez pina seara tarziu, vine vineri seara si sotul meu si vom profita sa stam in familie mai mult - cat de "mult" poti sta in 2 zile jumate... Oricum, ramine deschis subiectul si poate reusim in we urmator in functie si de vreme.
Marimar prin ce a trebuit si tu sa treci cu amniocenteza asta...sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu bebe si sa fii sanatoasa!
Va pup fetelor si sa aveti o zi cu spor!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Flaflo spune:
Buna fetele, noi am fost plecati intr-un weekend prelungit la niste prieteni la Semmering. Ne-am dat cu saniuta, Flo cu snowboardul, ne-am batut cu zapada, a fost tare misto... Am ajuns ieri pe seara acasa, iar de azi am reintrat in normal. Eu am inceput de azi sa merg la sala, ma asteptam sa am febra musculara, dar nimic.
Babee, tot cu bb la purtator?
Carolada, bine ca ti-au trecut durerile de cap! Suferi de migrene, sau a fost "doar" o durere obisnuita?
Marimar, cum te mai simti, ti-ai revenit?
Adriana, sora mea locuieste la parintii mei deocamdata. Ea are un apartament in bez. 9 care mai este inchiriat pina in iunie. Oricum nu are de gind sa se mute curind, doar la mama e cel mai bine!
Noapte buna si pupici la toata lumea!
Fasching!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca