Fetele din Austria(21)
Raspunsuri - Pagina 16
miha13gina spune:
Buna ziua, fetelor!
Noi suntem bine?Voi?Ce va fac burticile?Copilasi?
GABRIELA-esti pe ultima suta de metri,multa bafta, nastere usoara si un bebe sanatos!Ai cu cine lasa copii?
La multi ani lui Philip si Matei sa creasca mari,cuminti si sanatosi!
Vorbim mai tarziu,ca trebuie sa plec!
o zi buna!
Flaflo spune:
Buna fetele, am aterizat si noi ieri din Romania, ne-am scurtat concediul pentru ca Bia dorea neaparat sa mearga la carnaval.
A fost misto in tara, au fost si ai mei si sora mea acolo, prima oara cind am fost din nou impreuna in apartamentul in care am crescut. Liana nu a mai fost de 10 ani in Romania, ea a fost tare dezamagita, nu stiu la ce se astepta, evident la mai mult.....
Bianca a dezvoltat o fixatie pentru ea, totata ziua dupa coada ei, la un moment dat mi-a fost si mila de ea ca nu a facut altceva decit sa se ocupe de Bianca. Am fost si la homeopat, ne-a dat un remediu contra tusei, care incredibil, si-a facut efectul imediat, ne-a dat si un tratament de 2 luni pentru ridicarea imunitatii, apoi mergem iar la control. Am fost si la ORL cu ea, prietena maicamii e medic chiar la copii si mi-a zis sa nu o operez inca, sa mai astept 2-3 ani, ca din experienta ei sistemul imunitar se mai intareste la virsta asta. Asa ca acum trebuie sa lucram la asta.
Eu daca tot am avut liber (cu Bianca) m-am rasfat, m-am masat, m-am coafat din 2 in doua zile, mani, pedi, iesiri la cafea cu prietene....
Marimar, bine ati venit la Viena, sper sa ajungeti sa va simtiti ca acasa (sau aproape). La multi ani lui Matei, cum ii place la noua scoala? Pentru Romana ai gasit gradinita? Bianca abia a asteptat sa mearga di nou la gradinita, in Romania mi-a facut capul calendar!
Babee, la multi ani lui Phillip, sa fie sanatos si voios! Ar fi extraordinar sa nasti de ziua lui!
Violeta, multa sanatate micutelor, e groaznic cu bolile astea... Si eu imi propusesem sa nasc in apa, dar am ajuns la spital cu dilatatie de 8 cm si dureri groaznice,asa ca nu ma mai puteam misca nici un cm, daramite sa ma dezbrac si sa intru in cada.
Carolada, sanatate si tie, sa-ti revii cit mai repede. Oau, chiar as fi curioasa cum ti-a stat blonda, nu ai facut poze?
Adriana, te inteleg, eu am fost si mai obsedata, imi era frica sa o las la mama si eram in acelasi oras! Cred ca asa sintem toate!
Nico, bine ai venit! V-ati instalat deja, ca se apropie terminul?
Gina, epidurala trebuie sa o ceri, eu am primit formularul pentru epidurala inainte, l-am completat si l-au pus la dosar (ca sa nu mai pierzi timpul cu asta cind e sa fie...). Sa ceri si tu acest formular la urmatoarea vizita la spital si vezi ca trebuie sa te duci si pe la anestezist sa iti explice si sa-ti puna o stampila pe formular. Epidurala se pune la dilatatie de 4-5 cm. La spital mergi cu salvarea doar daca ti se rupe apa (mie mi-au pus in MUKI Pass o stampila cu nr. de telefon unde trebuie sa sun, ca nu e o savare obisnuita), in rest cu masina.
Dana, hai ca nu esti singura care face nota discordanta, nici eu nu ma mai gindesc la bb2! Sint convinsa ca ar fi frumos mai ales pentru Bianca, dar asta este!!
Adina, nu ne pui o poza sa-l vedem si noi pe Floris? Ma intrebai de sora mea....da e aici, s-a mutat definitiv, in Austria, de fapt New York-ul nu i-a placut niciodata.
Gata ma duc ca am treaba, sper ca nu am uitat pe nimeni!
O zi buna!
Fasching!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
miha13gina spune:
BUNA FETELOR!
Flavia-bine ai revenit ,ma bucur ca 2 sapt ai reusit sa te relaxezi si ca Bianca e bine!Bia ce costum si-a ales pt carnaval?La gradinita fac carnavalul?
Marimar-la ce spital ai hotarat sa nasti si la ce ginecolog mergi?
Violeta-ma bucur ca e bine Alessa!
mobila cand vine ...vine...ca nu vreau sa ma stresez din cauza ei!
Si mie imi surade ideea de a naste in apa, sa vedem!
Adriana-totul ok la control?
Va doresc o seara placuta!
adinag spune:
Philip, Matei La Multi Ani!!!
Gabi,
Vad ca se apropie, daca nu ai nascut deja!!! Am emotii cu tine!
Flavia, ce fain ca v-ati rasfatat si voi un pic! Cred ca va bucurati amandoua (tu si Liana) sa fiti impreuna aici, nu? Da-mi o adresa de e-mail, ca am pus ceva poze pe webshots dar numai cu invitatie, ca Aswin nu vrea sa fie la liber, paranoia!
Nico, bine ai venit!
Dana, dar ce varsta ai, ca vorbesti de ca si cum ai avea 100 de ani?
Adriana, iti doresc si tie o sarcina usoara in continuare, felicitari! Durerile erau ceva mai bine, dar de ieri iarasi mai rau. Tocmai scapasem aproape de completare, acum ne-am intors masiv
Gina, Jasmina merge de la 2 ani la gradinita si ii place foarte mult unde este aici, are prietene si prieteni, este si indragostita
Cu Floris merg la pediatru in Bez. 3, pentru ca am locuit mai demult acolo si acolo este pediatra Jasminei. Insa acum se pare ca o zi pe saptamana este un alt pediatru acolo, la care am fost din intamplare prima oara cu Floris, si vom amane la el. Mi s-a parut foarte de treaba, interesat si este mai flexibil in unelepuncte decat pediatra Jasminei. Vaccinuri slava Domnului inca n-a facut nici unul, are abia 6 saptamani. Azi ari fi putut sa-l faca pe primul, unul care se ia pe cale orala, nou in program, Rotarix, impotriva virusului Rota, dar eu nu vreau sa-l fac. In general nu sunt asa buna prietena cu vaccinurile, Jasminei i-am facut Hexavac de gura pediatrei, insa abia la 7 luni prima doza, in nici un caz la 2 luni cum practica multi.
Caro, sanatate! Noi n-am facut nimic de Fasching, ce sa facem cu bb asa mic. Doar Jasmina a fost la un Maskenball u taticul ei si la gradinita ausarbatorit marti, iar azi au avut alta sarbatoare in gradina, au facut un foc si galagie, sa alunge iarna (Fasching verbrennen...).
Marimar, bine ati venit la Viena, acomodare rapida!
Violeta, ce fac fetele???
Bun, inchei si eu aici, am profitat ca in mod miraculos mi-a adormit Floris, sa vedem ce va fi la noapte!
danat spune:
Adina fac 39 de ani pe 22 aprilie, asa ca nu mai sunt nici tinerica, dar nici de 100 nu ma simt Oricum, sunt multe considerente ce ma fac mai "fricoasa" la ideea unei a doua sarcini.
Flaflo bine ai revenit, se simte din tonul mesajului ca esti ceva mai bine psihic decat atunci cand ai plecat. Doamne ajuta sa fie bine!
Adriana78 sper ca a fost totul bine la control, ca bebe e bine si ca ai gasit-o pe Lara in ordine la intoarcere, e o cumintica oricum!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
adinag spune:
Dana, daca nu-i numai varsta la mijloc, sigur ai dreptate. Pe mine mama m-a nascut la 41 de ani. :-))
Violeta Nicolae spune:
Buna duímmineata,fetele!
La multi ani Matei si Phillip!!!Sa dea Dumnezeu sa cresteti mari,sanatosi si sa fiti o bucurie pentru parintii vostri!
Flaflo,bine a-ti venit acasa sanatosi!!Ma bucur ca te-ai "rasfatat" si ca a fost bine!Superba pisicuta!!
Gabriela,nastere usoara!!!Ma pt tine,sper sa fie totul ok si bebe sa fie puternic si sanatos!
Danat,esti cum se zice "in floarea varstei".La 39 de ani o femeie inca e tanara!Si ca sa te motivez un pic,cumnata mea,este insarcinata cu primul copil la 38 si isi doreste cel putin 2.
Marimar,cum a fost ieri?L-ai vazut si pe bebe?
Fetelor,apropos de nasterea in apa,un lucru stiu sigur,este posibil numai daca sarcina a decurs fara complicatii.Daca nu medicii nu sunt pentru.
Va pup si va urez o zi plina de saoare!
Violeta,Alessandra,Maira,Stefan
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!
Flaflo spune:
Buna fetele, azi a dat harnicia in mine, mi-am spalat geamurile (mai putin la Wintergarten unde-s cam multe), am schimbat paturile si am calcat o tona. Plus am facut o ciorbica de curcan de s-a lins Bianca pe degetele. Are acum o faza ca maninca non stop, nu mai stiu ce sa fac cu ea ca mereu ii este foame. Noroc ca maninca multe fructe! In alta ordine de idei, a inceput sa vorbeasca engleza cu Liana, fantastic ce repede prinde, acum nu mai vrea sa se uite la dvd-uri decit in engleza .
Gina, la gradinita se face in fiecare an carnaval, anul acesta a vrut sa fie pisicuta, am o poza la semnatura cu ea!
Dana, sint mult mai bine, mi-am revenit la viata, sper sa ramin tot asa! Abia astept sa vina primavara ca am o gramada de planuri!
Adina, da e minunat sa o am din nou pe Liana alturi. Nu numai ca mi-e sora, dar mi-e si cea mai buna prietena. Abia acum imi dau seama cit de mult mi-a lipsit!
Marimar, cum a fost la amniocenteza? Ti-ai ales spitalul unde vei naste?
Babee, vad ca nu ai nascut, continuam asadar cu galeria!
Adriana, cum a fost la control?
Fasching!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Violeta Nicolae spune:
Buna dimineata, fetele
Citeam prin presa romaneasca si am gasit acest articol.http://www.romanialibera.ro/a117161/iml-natalia-a-murit-din-vina-medicilor.html
Stiam cazul.Am citit cand s-a intamplat dar ce sa zic.... NO COMENT.
Dumnezeu sa aiba grija de Ionut sa creasca mare si sanatos!
Violeta
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Nico, bine ai venit pe forum! O nastere usoara!
CHiar ca o multime de gravidute ... eu nu pot decat sa ma bucur
Dana, ai auzit desi?! - nu e prea tarziu
Flavia, super ca te-ai simtit bine in Ro si-n vacanta in general si ca ai facut ceva si pt. tine si te-ai rasfatat.
Sora ta locuieste acum la voi?
Cred ca e fain sa o ai apropae, mai ales ca zici ca va intelegeti asa de bine.
Marimar, cum a fost la control? te-ai hotarat si pt. un spital? cand e termenul? ti-a recomandat doct. amniocenteza? de ce-ai facut-o? totul bine?
LA multi ani cu intarziere si baietelului tau!
Gabriela, e totul bine si la voi? Sunteti deja 5?
Eu am ajuns cu bine in Buc. si la control in Viena a fost totul Ok - multumesc de intrebari! Nu prea sunt multumita de doct. ales - in fine, mai am doar un control la el de facut. Se pare ca a ramas fetita, transformarea minune in baietel nu s-a produs; culmea,Gina,Nico , voi vroiati fetite, eu baietel - nu-i corect!
A fost cam stresant, ca in 2 zile am si zburat, am fost si la ginecolog si la pe la o gramada de birouri, ca am avut o gramada de rezolvat. ieri insa eram terminata, ca de dim. am fost la laborator sa-mi fac analizele si bine-nteles testul de sange pt. depistarea diabetului - unde a trebuit sa astept 2 ore, ca de 4 ori m-au intepat, 3 ori in vena la fiecare ora - sper sa iasa totul bine.
Caro, eu nici n-am stiut ca-i Fasching - fain ca ai profitat si te-ai "schimbat", ca sa zic asa? si cum iti sta blonda? acum ce culoare esti la par?
Violeta, din pacate auzim mereu de astfel de cazuri sau ma rog, de fel de fel de cazuri fericite - nu putem spera decat ca o sa fie mai bine si noi nu vom avea ghinionul sa ne lovim de asa ceva
Vroiam si eu s-o dau pe Lara la o gradi din 16. 17 in aprilie, se pare insa ca nu e asa usor sa gasim ceva liber asa repede.
pupici tuturor
Adriana