Fetele din Austria(21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Gina la Phillip eu eram programata pentru cezariana(la cerere), mi s-a declansat nasterea inainte de data fixata si totul era pe fir .Mi-au propus epidurala, a fost facuta la timp si a fost bine.La Rebecca nu am mai apucat, acum daca se poate n-as zice nu.
Poate viitoarea mamica scrie si aici.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico27 spune:

Buna fetelor!Numele meu este Nico si sunt viitoarea mamica despre care a scris Gina.Sunt in saptamana 34,am termin pe 15 martie si daca nu vine bebele pana pe 8 martie vin cu mare placere la intalnire,tot de la Gina am aflat despre acest forum.Va pup

Mergi la inceput

Nico bun venit si nastere usoara.Tu ce ai baietel sau fetita?

Azi nu e nimeni pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

Eu sunt pe aici - deja in stres , ca maine plec la Viena la control la ginecolog si Lara ramane in Buc. cu mama - desi nu e decat o noapte, dar 2 zile pline, imi fac griji. Desi as vrea sa stau si fara ea, cand nu e cu mine, mereu ma gandesc ce face si ca e mai bine sa fim impreuna - mamica sucita

Nico, bine ai venit! Sper sa ne cunoastem curand!

Gabriela, tu ce faci bun pt maine? fa-mi un pic pofta, ca sunt innenbunita dupa dulciuri

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico27 spune:

Bine vam gasit fetelor!Eu am baietel Gabriela desi mi-am dorit fetita,acum asta e sanatos sa fie.Si eu imi doresc sa va cunosc pe toate,sper ca bebele sa mai stea in burtica pana pe 15 martie sa ne putem vedea cu succes pe 8.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor
scuze ca n am mai scris demult,dar n am prea mult timp.inca ma mai doare gatul.iarna asta numai racita am fost.ma bucur ca e ativitate pe aici.salutari fetelor noi,tre sa m apuc sa citesc din urma.
azi am fost intr o dispozitie de zile mari si tot vazand lume mascata pe strada(pana si soferii de autobuz,vanzatorii)m am dus si mi am luat o peruca blonda si m am dus la curs si asa imi doresc odata si odata sa ma vopsesc blonda.voi faceti(ati facut) ceva de fasching?
salutari din salzburg

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna seara,fetelor!

Am vesti bune!Alessandra numai tuseste,se simte bine.Astazi seara le-am facut baita si maine mergem la gradi.Astazi au avut carnaval dar mi-a fost teama sa le duc,cu toate ca as fi dorit da participe.Pe Maira o costumam in printesa si pe Alessa in inger.Dar cred ca mai importanta este sanatatea.

Gabriela,in general si eu incerc,asa cum spui, cu chestii naturale,miere si ceaiuri.Citrice,dar in special fructe mananc foarte multe.
Tu cum te simti? Copilasii sunt sanatosi?

Nico,bine ai venit si sarcina usoara!Nico,stii cum e,la primul nu se pune!Important sa fie sanatos!

Adriana,asa e,cred eu,fiecare mama.Eu in august 2007 am avut toti copiii in Ro,fetele la soacra-mea si Stefan la mama.Ne-a bucurat vreo cateva zile ca dupa aceea sunam de 2 ori pe zi la ei.Am avut impresia ca e o vesnicie.Mi-a venit factura de tel..

Gina,toate trec! Bine ca suntem santosi.Te-ai gandit bine cu mutatul,sper sa-ti ajute Dumnezeu sa se rezolve cat mai repede.Si cu mobila trebuie sa ai rabdare! Hai sa-ti spun o chestie haioasa: in oktombrie am cumparat o masa de sufragerie si 6scaune.Pe 14 era ziua Mairei si aveam party,ne ducem sa luam masa,scaunele nu venisera,ok facem storno la scaune,luam decat masa.Ajungem acasa,hai sa montam masa,dar sotu zice ca nu se poate.Eu zic de ce nu?El zice ca masa nu are picioare!Nu ne dadusera picioarele!?!?Pana la urma s-a rezolvat tot in acceasi zi!Asta s-a intamplat la Lutz.Scaune am avut noroc ca le-am gasit in alta parte unde le aveau in lager.
Acum eu nu vreau sa te speri,dar a fost tare distractiv!

Hai sa va spun si voua ce mi-a trecut prin cap! Sa nasc in apa! am pe 28 termin in spital si o sa aflu detalii!

Va pup si va urez noapte buna!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna dimineata fetelor !!

Azi ma duc la amniocenteza, sper sa fie totul ok !!!!

Violeta, si eu imi doresc sa nasc in apa, as fi dorit de la primul dar am fost tare speriata ( si bebele meu a fost mare : 4650 gr) iar la a doua nastere nu stiam daca o sa fie la fel sau mai scurta decit prima care a fost 20 de ore ! Dar la a 3-a nastere vreau nastere in apa !

Babee, La Multi Ani pt Philip, sa creasca mare, destept, sanatos si frumos si sa va aduca numai bucurii !!

Azi e si ziua puiului meu cel mare, face 8 ani, nici nu-mi vine sa cred. In NZ e ziua nationala asa ca mereu a fost zi libera de ziua lui !!! El vrea sa mearga la patinaj la primarie desi sotul vroia sa-l duca la meciul de fotbal Austria - Germania !!!!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

La multi ani cu drag Matei si multumim de urari.
Am dat de dimi o fuga la spital, am deja colul deschis si contractii la 15 minute.Astept sa se intensifice sau sa se rupa apa si ma intorc
Va salut pe toate, revin cand am timp mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor! Revin si eu dupa ceva timp in care sa stiti ca v-am citit.

Babee multa sanatate, nastere usoara (ca inteleg ca se apropie) si bebe sa vina sanatos si papacios!!!!

Marimar LA MULTI ANI baietelului tau, sa fie sanatos si norocos!

Nico bine ai venit si sarcina usoara!

Ma uit ce de gravidutze aici...fac nota discordanta...dar nici nu ma prea bate gandul sa mai incerc sa facem un bebe doi Am un amestec de teama legata de varsta, rabdare, sarcina, am citit si multe grozavenii si nu pot sa mi le scot automat din cap...in acelasi timp ma gandesc ca poate lui Raducu i-ar prinde bine un fratior/ surioara...nu stiu...

Sanatate multa tuturor si pupicei!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput