Fetele din Austria(21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Gabi, si eu stiu ca numai la Wbhf e deschisa posta sambata.

Dar cat de mari au fost Phillip si Rebecca? Seamana cu tati, la marime, nu? :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele!

Eu sunt tare necajita,joi m-a durut capul cam toata ziua,ieri m-a durut si gatul.Tot de ieri Alessei a inceput sa-i curga nasucul,aseara a adormit, la vreo ora s-a trezit tusind si a vomitat saracuta de ea.Mi-se rupe sufletul,asta ii mai lipsea.Dintisorii inca nu i-au iesit.Acum doarme,e bine sa se odihneasca.

Adriana,noi suntem de vreo 7 ani pe aici.Stefan este clasa a-IV-a,anul viitor merge la Gymnasium si notele de pe primul semestru sunt reprezentative.

Gabriela ,te inteleg perfect,si pe mine ma innebuneste sentimentul asta al neputintei,ma seaca.Mai ales atunci cand copilasii au dureri sau probleme,se uita la mine cu o privire de.......ma apuca plansul.
Inteleg ca Phillip si Rebecca au avut fiecare 4kg! I-ai nascut normal?Saracuta de tine!!
Apropo de intalnire,daca nu are sotul liber pot venii cu copiii.Exista in restaurant un coltisor de joaca,stii cumva?

Fetelor mai am o prietena care nu e pe forum(dar va intra in curand),Cristina, mamica de David 2 ani si 6 luni,careia i-am povestit de intalnire si a zis ca ar veni si ea cu placere. Voi ce ziceti ,e ok,nu?

Va pup si va urez o seara superba!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Phillip a avut 4 kg, Rebecca mai putin dar oricum a fost si ea marisoara, si bebe se pare ca e si el, la 35 de saptamani avea deja 3.2 kg(si acum pune!)
Violeta natural i-am nascut, prima oara mi-a fost frica, a doua oara n-am mai apucat sa ma mai gandesc ca in 14 minute aveam dilatatia maxima si nascusem(si n-am avut asa dureri sa mor si foarte putin m-am rupt).Acum cu Dumnezeu inainte, sanatosi sa fim.
Poti veni cu cine vrei tu, cu cat suntem mai multe cu atat mai bine.Coltisor pentru ei nu e, cand mai merg cu Phillip pur si simplu se plimba pe acolo, Rebecca e prea preocupata sa manance mai mult

Adina am fost deja, doar posta aia e deschisa si e bine de stiut ca in cursul saptamanii e pana la 22 si sambata si duminica pana la 20.Ca mai intervine si cate o urgenta si uite ca rezolvi ceva.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna seara ,fetele!

Gabriela-la mutat o sa vina fratele meu din Italia cu niste prieteni sa ne ajute;pt ca eu nu vreau sa fac efort si eu fac ce e mai usor fara sa obosesc prea mult!O mai am si pe soacra-mea!
Cate kg ai pus?Eu 13kg si sunt in a 35-sapt...numai e mult si vine bb(ma apuca emotiile cand ma gandesc!)

Violeta-cum te mai simti?Dar Alessei?Pt dureri de gat e bun lapte cald cu miere!

Alte poste deschise sambata:
-1020-Weintraubengasse 22 de la 9-12
-1030-Maria-Eis-Gasse 1 de la 9-12
-1050-Jahngasse 35 de la 9-12
-1070-Mondscheingasse 15 de la 9-12
-1100-Buchengasse 77 de la 9-12
-1160-THALIASTRAßE 11 de la 8-12
-1170-Wattgasse 56 de la 9-12
-1210-Bahnsteggasse 17 de la 9-12
-1220-AM BAHNHOF4 de la 9-12
-1230-Anton-Baumgartner-Straße 121 de la 9-12
Poste deschise sambata si duminica(in afara de WBHF)
-1010-Fleischmarkt 19 de la 6-22
-1090-Althanstraße 10 de la 9-14

O seara placuta!
Gina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

Violeta, da ai baiat mare ... clasa a IV, multe succese in continuare!
Sanatate Alessiei!

Gabriela si eu auzisem ca bebe 2 vine mai repede - adica travaliu dureaza mai putin; 14 min e deja record; eu ma gandeam la sarcina asta sa fac epidurala ... nu stiu de ce? ... mi-au intrat si mie bazaconii in cap, ca la prima sarcina a fost bine, in 2 ore a fost gata si cu dureri de rigoare, da nu ceva traumatizant; acum m-am gandit insa sa nu mai simt nici o durere - in fine, sunt nehotarata.

o duminica frumoasa!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Violeta, imi pare tare rau ca sunteti bolnavi! Saracuta Alessia :-((( Va doresc multa, multa sanatate!!!

Gabi, vad ca amandoua facem copii mari. Si Jasmina a avut totusi 3,8kg Floris 4,170kg... Si intr-adevar, a douanastere merge muuuult mai repede! Prima nastere la mine a fost foarte grea si luuuunga, m-am rupt urat de tot (pentru ca a fost si Saugglocke la sfarsit). Acum nu m-am rupt aproape deloc, a fost numai o "Naht" (na, ca nu mai stiu pe romaneste cum sa-i zic). Iti urez si tie o nastere usoara, pe care oricum sigur o vei avea!

Gina, vad ca si tu nasti curand, iti tin punmii si tie! Deci vor fi multi bebelusi cam de-o seama la fetele din Austria! :-)) Eu am pus vreo 25kg si nu se catadicsesc sa plece

Flavia, ce mai faceti, ce face printesa? Sora ta e acum aici?

Caro, toate bune in Salzburg???

Eu la intalnire sigur vin numai daca o pot lasa pe Jasmina cu cineva, ca de altfel innebunesc personalul restaurantului :-))

Adriana, nu se poate sa nu simti nici o durere, zic eu, pentru ca pentru faza finala cand vin Presswehen, de obicei se asteapta sa treacaefectul epiduralei, pentru ca sa simti cand ai de presat, nasti mai usor asa. Altfel, daca presezi cu epidurala, pot interveni mai multe complicatii, din cate stiu eu. Esti si tu insarcinata? Ca n-am prins informatia! Daca da, cand ai termen?

Va doresc o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna dimineta fetele,

Gina multumim pt informatii!Eu ma simt mai bine,gatul si nasul ma scaie.Tu ce faci?
te compatimesc cu mutatatul,bine ca are cine sa te ajute,dar sunt lucruri pe care trebuie da la faci numai tu.
Si eu cand ne-am mutat a fost cumnata-mea sa ma jute.Dar de aranjat luclurile am preferat sa fac singura,ca sa stiu unde le-am pus si de unde sa le iau.

Alessandra tuseste in continuare,nu-i mai curge nasucul.O sa ii bag un supozitor de tuse inainte de somnul de pranz si sper ca o sa fie bine.

Citesc si ma minunez! Va felicit pt nasterile usoare!
La mine a fost mai greu cu primii 2,Stefan,travaliu de 10 ore in Romania la Municipal,m-au bagat intr-un salon cu vreo opt gravide,fiecare urla)si m-au abandonat acolo,a veni moasa in tot acest timp cred ca doar de 3 ori!I-am bagat in buzunar dar tot degaeaba!!Pe Stefan trebiuia sa-l nasc cu dr Nayel,era atunci in ´98 la Municipal rezident,ere 3 mai duminica,dr Nayel era la munte,am mers la spital si am spus ca sunt pacienta lui (nu trebuia) si nici un doctor nu s-a uitat la mina,spuneau ca-s pa cienta altui dr si ei nu se baga. Maira-travaliu 14 ore dar a fost altfel,in tot acest timp a fost o moasa langa mine,doctorul venea din 30 in 30 de min,am avut un sentiment de siguranta,cu toate ca nasterea a fost mai grea. La Alessa a fost mai bine,a durat o ora si 20 de min,dar din pacate dupa nastere am avut o emoragie foarte puternica( medicii au apreciat ca am pierdut intre 1500-2000 ml sange).
Acum nu imi este frica deloc! Am zis ca e bine asa cum o vrea Dumnezeu!Important sa fie bebe sanatos!
Fug sa pregatesc masa de pranz!
Va urez o zi superba!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Gina multumesc de informatii, prind bine.Nu e din pacate nicio posta mai aproape de mine, oricum sper sa nu mai trebuiasca sa fug in week-end sa rezolv ceva.Bine ca are cine te ajuta, sa nu te fortezi prea mult.De data asta am pus 16 kg( dar retin multa apa in ultimul timp), prima oara 25, a doua 19 dar s-au dus cum au venit.

Adina pai eu le zic elefanti.Oricum nu mai conteaza cu cate kg se nasc, ci cat sunt de rezistenti si sanatosi!Anul asta nu poate sta Jasmina cu cine-a stat si anul trecut?Intreb si eu...

Adriana eu la Phillip am avut epidurala, a fost boierie curata si singura senzatie pe care am avut-o a fost ca faceam..Per total travaliul a fost de 3 ore, la Rebecca aveam deja de 4 saptamani colul deschis si cand s-a rupt apa m-am dilatat brusc si mult si am nascut(ca timp de la prima durere pana la nastere tot in jur de 3 ore ar fi).

Violeta of ce ai tras si tu, fii puternica si va fi bine!.De gat eu am tot luat miere si am mai baut lapte si consum multe kg de citrice.Cu durerile de cap nu te pot linisti, eu am migrene urate si pur si simplu stau si le suport.

M-am amuzat aseara ca mi-a venit sotul de la munca si era alb straveziu.Vazuse in fata blocului o salvare si s-a gandit ca la noi e.Uitase ca vorbisem cu el cu 15 minute inainte si era totul bine.El deja avea emotii sa nu nasc acasa.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Violeta, da chiar ca ai avut experiente ... eu ma bucur ca pot naste in Austria, ca am mai citit pe forumul asta depsre spitalele (maternitatile bucurestene) si nu stiu ce-as fi ales. Oricum important e ca esti optimista si vezi totul pozitiv.

Adina, eu sunt in 27 de sapt si bebe 2 - fetita- ar trebui sa vina pe 9 mai; eu povesteam ca vroiam baietel si pana cum numai de baietei am auzit, numai noi fetita;
sau mai ameliorat durerile de la alaptat?

o zi frumoasa
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

BUNA!

ADRIANA-si pe mine ma bate gandul sa fac epidurala;am niste prietene care au avut un travaliu de peste 10 ore...si gandul sa stau atatea ore cu dureri ma ingrozeste!

ADINA-sa dea Domnul sa fie bine!Jasmina merge la gradinita?Floris ce face?Ce vaccinuri a trebuie sa faca FLORIS?LA ce pediatru mergi cu ei?

VIOLETA-mama mia ce ai mai indurat si tu....
Abia astept sa fie apt pus la punct,am preferat sa ne mutam inainte sa se nasca bebe,ca dupa aia ar fii fost si mai dezastru!Sa speram ca si mobila pe care am comandat-o sa ne vina cat mai repede!

GABRIELA- ca sa-ti faca epidurala imediat ce ajungi la spital le spui ca vrei sau dupa ce vezi ca nu mai suporti durerea?La spital te-a dus sotul cu masina proprie sau ati chemat salvarea?
Am mai cunoscut o noua viitoare mamica(care nu e inscrisa aici pe forum)si a zis daca nu naste pana de 8 marte va veni si ea la intalnire(ea are terminul pt 15 martie)

Va doresc o saptamana fantastica!

GINA

Mergi la inceput