Fetele din Austria(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Asa este, cum bine spune Violeta, sa dea Dumnezeu sa ne fie copilasii sanatosi! Sa ii fereasca de boli si de toate pericolele...

Am trecut doar sa va salut!

Pupici!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna seara,fetele!
Ce fac burticile?
Ce fac copilasii?

La noi e bine,Alessei ii dau caninisi stiti cum e.
Maira,de cand merge la gradi incearca si ea cu germana!
Stefan, a luat 1 in teza la germana!

Adriana,m-am uitat pe Leistungsblatt si scrie asa:
Krankehausaufenthalte. Wien, Rudolfstiftung si suma respectiva.Nu este detailat,ce si cum,e suma totala.

Ce se mai aude despre intalnirea de martisor?
Va pup

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua si din partea noastra!

Noi suntem bine - nimic deosebit.

Violeta, probabil oi fi primit si eu asa o foaie, da am uitat.
De cat timp sunteti in Viena (sau Austria)?
felicitari lui Stefan! In ce clasa e?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Violeta eu zic ca ramane fix data de 8 Martie pentru intalnire.O sa aflu si programul restaurantului, si incercam sa stabilim de comun acord o ora de intalnire, ok?

Felicitari pt nota 1 si la cati mai multi.Caninii sunt durerosi, depinde de copil cum reactioneaza.Phillip nu a avut probleme, Rebeccai i-au iesit primii dinti la 1.2 ani(incisivii centrali inferiori), iar la 1.5 ani au isit superiorii si in 2 saptamani sus a avut 4 dinti, 2 masele, 2 bcanini.Sus are 10 dinti, jos 2 si 2 masele, restul ies candva.A fost groaznic pentru ea,si e rau cand nu poti face mare lucru sa alini durerea

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Adriana si mie imi vine hartia cu pricina, de la sot chiar pe trimestru ca sa stim cat se plateste pentru noi.

Mergi la inceput

Restaurantul se numeste Khan's, si are programul:Mo - Sa 11.00 - 16.00 und 17.00 - 22.00
Sonn-u.Feiertag ganztägig

Eu as spune ca e bine la 17-voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Adina poti, te rog, sa-mi spui cite ceva despre Krankenhaus Göttlicher Heiland ??? Am inteles ca ai nascut acolo.Ai avut un dr de care esti multumita??

Stiti cumva daca exista vreun spital cu maternitate in districtul 22 sau 21 ??? Acum stam in 8 dar s-ar putea sa locuim pe acolo pe cind o sa nasc....

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna seara,fetelor!

Noi suntem bine si bb are in jur de 2,5kg si e tot o activitate!
Intre timp am inceput curatenia la noul apartament cam in 10 zile sa ne mutam!
Daca nu se naste bb inainte de 8 martie ,eu voi veni la intalnire;pt mine e ok si ora si restaurant!Mi-ar face mare placere sa ne cunoastem!

Marimar-DONAUSPITAL SMZ-OST
Langobardenstrasse 122. 1220 wien
tel 0128802
www.wienkav.at/kav/dsp
In bezirkul 21 nu stiu nici un spital,dar cand te duci la ginecolog si iti faci Mutter-pass,iti spune in ce spitale vei putea naste!

Va doresc un week-end placut si multa sanatate!

GINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

va salut din haosul meu! Tocmai mi s-a culcat IN SFARSIT juniorul...In fiecare zi are alta ora de culcare, ma termina :-))

Babee, sper sa pot veni pe 8 martie, dar nu stiu sigur. Daca vin, vin cu Floris, e clar, insa nu as vrea s-o iau si peJasmina cu mine, si inca nu stiu cum sa fac, daca am cu cine s-o las si daca accepta sa nu vina si ea... Tu cum te mai simti? Cat de mare zic ei ca va fi bb? Ati pregatit totul pentru bb?

Marimar, eu am fost multumita la Göttlicher Heiland, dar nu am avut doctor al meu. In general, daca nasti "normal", prin asigurarea obligatorie, nu ai doctorul tau. Te duci si nasti cu cine este acolo, daca nu sunt probleme cu moasa, insa la cel mai mic semn ca ar putea fi ceva mai complicat este si un doctor. La mine a fost, pentru ca fusese apa verde. Nu am fost decat o noapte acolo, dar a fost ok.

Hartia asta vine abia de cativa ani, cand am nascut-o pe Jasmina, 2003, sigur inca nu prmisem asa ceva. Si costurile astea difera mult de la spital la spital si localitate la localitate, chiar daca sunt toate spitale de stat. Nu pricep de ce...

Ma duc la culcare, ca-s taaare obosita!

Mergi la inceput

Adina o sa-si faca el program, e normal la inceput.Tu vezi cum poti, si eu am spus ca il iau pe bebe cu mine pentru ca e prea mic sa il las cu sotul si mi-e mai comod asa.Pe bebe mi l-au evaluat tot pe la 4 kg, oricum mic nu prea vad cum ar putea fi, eu ii fac mai elefanti .Pupam fata si fruntea sus!

Gina are cine te ajuta cu mutatul?Ca e destul de greu si nu trebuie sa faci efort.Tu mai ai 5-6 saptamani, nu?

Fug sa caut o posta dar cred ca doar cea de la Westbahnhof e deschisa sambata.

Mergi la inceput