Fetele din Austria(21)
Raspunsuri - Pagina 20
danat spune:
Babee felicitari mamico pentru nasterea tpica secolului vitezei Sa va traiasca Luca Stefan, sa fie sanatos si norocos!!!
Flaflo sanatate fetitei tale, e tare deprimant sa-i vezi ca tot sufera si nu ai cum sa ii ajuti mai mult...
Si noi o tragem din greu cu racelile, abia s-a facut bine dupa o otita, ca au mai trecut 3 zile si a luat (tot de la gradi ) o viroza cu tuse uscata uriiiitaaaa (il chinuie continuu aproape). Am ajuns ieri la medic, i-a facut aerosoli sa poata respira mai bine, i-a dat din nou antibiotic 7 zile pt ca iar are si urechiusele inflamate. Nu stiu de unde sensibilitatea asta a lui ca orice mucisori i se duc spre urechiuse si se inflameaza. Eu il curatz foarte foarte bine si cu aspiratorul la nasuc, dar tot vad ca se complica. De cand e la gradi am sarit o singura luna fara viroza sau raceala, in rest...numai din raceala in raceala
Speram ca in Austria sa fie mai usor cu racelile, adica sa nu fie asa expusi in gradi (adica sa nu fie primiti copilasi raciti tare) dar vad ca tot din gradi le luati si voi.
Sunt intr-o pasa f proasta, cu nopti dormite pe apucate si incerc sa rezist si eu ca simt ca ma bantuie si pe mine raceala...
Va pup si sanatate multa va doresc!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Gabi, ce face bebe mic? cum e acasa cu 3?
Dana, sanatate multa lui Radu! Cum a fost weekendul?
Adriana
Flaflo spune:
Buna fetele, profit si eu ca doarme Bia si va scriu cite ceva. Acum, ca e acasa saptamina asta nu pot nici la wc sa merg singura..... inainte macar mai statea pret de un dvd la televizor, acum nu o mai intereseaza nici asta. Tot trebuie sa fac cu ea, azi am gatit impreuna, nu va povestesc cum a aratat bucataria dupa aceea. Partea buna e ca a mincat de s-a spart, ca doar a gatit ea!!
In rest sintem bine, de miine vreau sa o scot afara, pina azi dimineata acuza inca dureri de git, asa ca nu am avut curajul....
Dana, pupam bolnaviorul! Nasol cu racelile astea, poate si din cauza ca nu am avut iarna sa mai omoare din bacterii. Noi am fost la urgenta si ne-am speriat de ce era acolo, in jur de 5 ore de asteptat. Noroc ca acum mergem la un pediatru privat care e si la spital si nu am asteptat deloc (incepe sa-si merite banii!).
Cami, ce mai faci? Nu ai mai intrat de mult.... Ce face Daniel, merge la gradi? Tu ai inceput sa lucrezi?
Babee, cum e acasa? Cum e Luca? Cum se simt fratiorii (mai ales Rebecca, ca Phillip a mai trecut odata prin asta)?
Gina, mai tine-l pe bb in burtica pina dupa 8 martie sa apucam sa te cunoastem.
Fasching!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
camiserb spune:
Flavia, am inceput lucrul, jumatate de norma si Daniel merge la camin tot la jumatate de program. Am mari probleme cu Daniel cu mancatul, e tare sclifosit, a avut greutate mica la nastere, un start mai anevoios si vad ca nici acum la 2,3 ani nu s-a dat pe brazda. Toate bolile se tin de el, mai ales de cand e in colectivitate si sa stii ca si el, ca si Bia e foarte sensibil cu gatul. Imediat rosu in gat si imediat ajungem la Parkemed...Si eu ma gandeam sa-i scot amigdalele dar ezit...Pe tine ce te-au sfatuit medicii?
danat spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Buna fetelor!
.....
Dana, sanatate multa lui Radu! Cum a fost weekendul?
Adriana
Adriana we a fost frumos atit timp cat Raducu s-a simtit ok, adica pina simbata spre duminica noaptea. S-a bucurat mult de tot si s-a intimidat cand l-a vazut pe tati in usa (a fost o surpriza pt toti ca nu stiam decat eu ca va veni acum ) apoi statea dupa el peste tot prin casa. La botez s-a distrat si la biserica (era ceva cu totul nou pentru el cand a vazut bebelusii bagati cu totul in apa) apoi la restaurant a avut vreo 4 colegi de joaca si s-au antrenat. Partea mai proasta a fost ca in restaurant se fuma, iar ventilatia nu facea fatza si cred ca asta a fost factorul care i-a declansat crizele de tuse uscata si l-au iritat mai tare. Toata noaptea apoi a tusit saracutul.
Insa de azi noapte a dormit mai bine, doar cu vreo 3-4 reprize de tuse, in rest s-a calmat, sper sa isi faca efect tratamentul pina la final, sa nu mai repetam ca innebunesc
Pediatra ne-a spus ca ar trebui ca, dupa ce se insanatoseste, sa-l tinem inca vreo saptamana acasa ca sa nu-i revina viroza. Voi vedea cum o sa fac sa reusesc...dar chiar nu mai ma tin nervii sa-l vad in fiecare luna racit. Numai septembrie, decembrie si ianuarie nu a luat antibiotic, in rest, din 17 septembrie de cand a inceput gradinita in fiecare luna a avut complicatii care ne-au facut sa ajungem la antibiotic.
Chiar am vazut la sedinta cu parintii de la gradi ca si alti parinti se plingeau de aceeasi problema, ca se imbolnavesc copiii des fiindca sunt primiti dimineata (fara absolut nici un control) copii bolnavi care dau si altora virozele. Iar raspunsul altor parinti era de genul "domle asa e in gradinite, daca nu va convine tineti-l acasa" Un tatic propusese sa platim noi parintii o cota mica pt a angaja un medic care sa stea o ora in fiecare dimineata si sa controleze copiii cand vin la gradi, ceea ce nu s-a pus in practica pt ca a primit raspunsuri de genul "Sa-l platesti tu domle!" si n uera vorba despre o suma deloc mare, iar pt sanatatea copilului merita cred sa faci un efort de 5-6 euro pe luna... No comment .
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
adinag spune:
Buna,
Gabi, povesteste-ne cand ai timp cum iti merge si ce fac muschetarii tai!
Citesc numai de copii bolaviori, imi pare tare rau!!!
In ce priveste amigdalitele, eu cand eram copil cred ca am tinut-o numai intr-o boala... La 6 ani mi-au scos amigdalele, ca sa fac apoi laringite! Deci nu vad ce mare bine mi-a facut operatia. Insa incepand cu adolescenta nu am mai avut probleme.
Si Jasmina tuseste urat, suna ca un fumator inrait, insa nu are febra si nici alte simptome, deci este la gradinita! Iii dau si un sirop de tuse homeopat si sper sa-i treaca cat mai repede!
Multa sanatate, ma duc ca vrea pisoiul sa pape!
lili_trifu spune:
Buna tuturor. Am o mare rugaminte la voi, daca se poate sa ma ajutati cu un site care se ocupa cu imobiliare in Austria.. Viena. Ne bate gandu' sa ne luam o casa de vacanta in Austria , dar eu nu prea stiu germana....Cer scuze moderatorilor si voua in cazul in care am incalcat vreo regula. Va multumesc si va doresc multa sanatate si sa auzim de bine
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Dana, desi Radu e in continuare acasa? sper sa-i treaca cat mai repede.
vezi ce zile frumoase sunt? Superb -- sper sa vina cat mai repede primavara.
Lara, slava Domnului n-a mai avut demult probleme de sanatate; stam aproape zilnic cate 2 ore afara si uneori vine cu mainile si picioarele inghetate bocna, de imi fac griji, apoi prin casa umbla des in picioarele goale si fundul gol, de ma dispera, insa vad ca nu are nimic -- nici cand am fost eu racita si apoi sotul, n-a luat ceva, sper s-a tinem tot asa; acum sa vedem cand va merge la gradinita - ca in cele 2 zile ale noastre de proba, am vazut si copii muciosi si tusind printre ceilalti. Probabil ca parintii nu au cu cine-i lasa si zic ca pt. o mica tuse, n-o sa-i tina acasa. In fine, problema e complicata.
Adinag, laringitele cum se manifesta? Laringita duce la raceala, nu? si inflamarea amigdalelor la fel, nu? sau care e diferenta?
Sanatate si Jasminei? Ce mai face Floris? doarme cuminte noaptea sau e mancacios?
Eu am fost suspecta de o infectie urinara - asa cel putin mi-a spus ginec. din Viena, desi nu am nici o simptoma, durere, nimic ; m--a cam speriat si cum nu aveam cum sa vin la el la control, am mers in Buc. cu urina si am facut o urocultura + antibiograma; chiar ma gandeam cu groaza ca ajung la antibiotic si n-as fi vrut in timp. sarcinii sa iau.
Rezultatul dat de laborator "nesemnificativ pentru infectie urinara! -- asa ca nu stiu ce sa mai cred.
Singurele valori trecute
SG (ce inseamna - stie cineva?)- 1.020
PH - 6
In rest apar valori negative sau normale.
Din pacate nu am doct. ginecolog in Buc. - voi stiti care sunt valorile normale in cazul unui sumar de urina?
Adriana
Adriana_78 spune:
Tot eu ...
am cautat in internet si am gasit raspus la intrebarea mea.
valorile primite de la examenul de urina sunt normale; nu stiu de ce m-a speriat asa doct. gine din Viena; in urma analizelor la sange m-a sunat sa zica ca apare o infectie; acum dupa urocultura se pare ca nu e nimic -- nici nu stiu ce sa mai cred?!
Adriana
nico27 spune:
Mesaj de la GINA:"Azi la 4.25 a venit pe lume Thomas!Nastere normala,travaliu 3 ore,3.6 kg si 46 cm!BINE AI VENIT PE LUME THOMAS!SA CRESTI SANATOS SI FERICIT! GABI si tie FELICITARI!Si bine ai venit pe lume LUCA STEFAN!La fel iti doresc si tie multa sanatate si sa ai parte doar de ce e frumos pe lume!Eu mai am 2-3 saptamani pana o sa vina si al meu pe lume.Stiu ca nu scriu prea mult pe forum dar va citesc tot timpul.Va pup!