Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici, azi sunt la servici, dar maine este ultima zi si intru in prenatal. .

Sper ca ati petrecut frumos si ati primit daruri multe de la Mosul'. Stiu sigur ca ati fost cuminti si meritati daruri din belsug.

Noi am stat in familie, a fost un Craciun linistit, exact cum aveam nevoie acum! Am fost la masa la socrii cateva ore si apoi acasa cu burtica in sus la leneveala. Ieri am fost in parc si ne-am batut cu zapada, s-a distrat Razvanel de numa'.
Si toata lumea a fost multumita de cadouri...Eu am primit ceasul pe care mi-l doream, randunoiul un acvariu foarte frumos, cu toate accesoriile, iar Razvanel fara numar ! DAr cel mai interesant pentru el este un play station portabil de care este foarte mandru si il ia peste tot dupa el!!!!

Revin...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 30 + cu Rebecca

AMR 9 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna randunici,

am trecut sa va salut si sa va pup dulce.

eu aseara m-am cam speriat ca m-am dus sa fac pisu si pe hartia igienica mi s-a luat o secretie maronie, am bagat si degetelul sa vad eu mai bine ce e inauntru si cand l-am scos am vazut un firicel mic mic de sange. M-am speriat si am bagat repede 2 utrogestan si m-am bagat in pat. M-am mai trezit doar sa ma duc la toaleta si spre bucuria mea nu s-a mai luat nimic pe hartie. M-am tot gandit de la ce sa fie si o fi de la agitatia din ultimele zile, de la faptul ca daca nu eram insarcinata era perioada in care ar fi trebuit sa-mi vina, de la faptul ca ieri pe la pranz am simtit niste mari intepaturi in partea dreapta mai sus inspre san de nu puteam sa stau in picioare sau de la faptul ca bebele meu s-a fixat de tot. Nu stiu care o fi fost cauza, important este ca acum nu mai am nimic si sper sa nu mai fie cazul sa ma sperii.

acum vreau si eu sa-i urez lui Sovi LA MULTI ANI !!! Sanatate multa si tie si bebelusului si multa fericire.

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Sovi, LA MULTI ANI!!!!!!!! Multa sanatate, impliniri in familie, belsug si fericire iti urez!

Si LA MULTI ANI pentru cei ce isi sarbatoresc azi ziua numelui.

CLAU 30 + cu Rebecca

AMR 9 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Da Naty, eu sunt cu cafelutza..., si nici nu vreau sa imi mai aduc aminte cat de constipata am fost in primele 3 luni, ca imi ieseau ochii din cap sa ies si eu odata la o saptamana , si cu toate fructele mancate nu rezolvasem nimic, dar acum conteaza mult si organismul fiecareia in noi
Maryb - cred ca nu e un motiv de ingrijorare scurgerea aceea maronie a ta...oricum multi si ai grija sa nu faci eforturi prea mari

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Fetelor uitam sa va intreb, dar acum iar m-au luat..
ce pot sa fac impotriva arsurilor ca nu mai pot acum iar m-au luat
ambagat un pic de ciocolata ,ma ganeam ca-mi trece daca iau ceva dulce dar parca m-au luat mai tare
imi spune-ti?pls

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 24+
Bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ali - si eu mor cand ma apuca arsurile astea ...am citit ca Rennie este permis in sarcina, dar cum mai am si eu cate o paranoia, prefer sa nu iau si astept sa treaca de la sine

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Maryb si eu am avut in sapt 5 si 8 scurgere maronie. In sapt 8 a fost mai mult decat luat pe hartie. La eco din sapt 12 mi-a spus ca am avut o decolare de placenta, dar bble meu a fost tare si nu s-a intamplat nimic rau desi doar cateva nospa am luat. In schimb fiindca ma durea mereu burta cand ajungeam de la munca ma bagam in pat. Mai nimic nu faceam, iar al meu m-a inteles perfect si nu a comentat niciodata ca nu are mancare sau ca nu am spalat vasele.
Deci sfatul meu e sa stai linistita si sa nu faci efort, piata etc.

Dana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

cum se manifesta arsurile astea?
eu am altceva de 2 zile.. cateodata parca simt o greutate ca ma apasa pe cosul pieptului si parca ma impiedica sa respir ca lumea... initial m-am gandit ca poate stau intr-o pozitie nasoala, dar am obs ca mi s-a intamplat si cand am stat intinsa in pat... ce sa fie?
aa.. si am avut intr-o seara si mici palpitatii cand m-am bagat in bat.. simteam ca imi iese inima din piept...

Mihaela 27+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, sunteti niste dragute si va multumesc pentru sfaturi. si eu cred ca am cam exagerat in ultimele zile, de ex. sambata am plecat de acasa la 10:20 dimineata si am mai ajuns acasa la 22:30 si am umblat toata ziulica de nu mai puteam....la un moment dat i-am spus sotului ca eu nu mai pot si m-am asezat pe un scaun din carrefour si i-am zis sa se duca singur sa se uite la un home cinema ca eu il astept acolo, duminica am mai umblat cateva ore prin oras, luni la servici si seara iar alergatura, mai facut un pic curat, impodobit brad....ieri au fost socrii mei pe la noi si la fel am stat mai mult pe la bucatarie in picioare.....si cred ca de la asta mi s-a tras.

oricum de azi gata, s-a terminat cu efortul....ma duc acasa si ma bag direct in patut.

va dulce si va multumesc ca-mi sariti in ajutor de fiecare data cand am cate o problemuta.

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Mihutza, si eu mai am palpitatiile de care vorbesti tu...sper sa nu fie prea grav, dureaza doar cateva secunde si apoi mi-e bine. Adevarul e ca la ultimul control mi-a gasit tensiunea mare, dar probabil eram eu cam agitata atunci.

Si eu am arsuri fetelor si in special noaptea ma apuca, pana acum nu am luat nimic, nu mi s-au parut foarte deranjante, dar nu stiu cum vor evolua...

CLAU 30 + cu Rebecca

AMR 9 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput