Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaiuta spune:
Buna,
Sint Mihaela. Am 23 de saptamani si as vrea sa ma alatur si eu voua. La ecografia morfologica am aflat ca o sa am un baitel. As fi vrut fetita, pt. ca mai am deja un baietel de 3 ani si jumatate acasa, dar o sa fie mai bine pt. ei sa fie baieti amandoi.
Va multumesc!
pucca spune:
Randunici am aparut si eu in peisaj, asta dupa ce am avut un Craciun superb in familie. LA MULTI ANI, SIMO!
Naty si eu m-am simtit rasfatata, desi am stat mai mult pe canapea,iar musafirii la masa. Am stat si eu doar cand mancam, am zis sa nu stau prea mult in fund, dar toti m-au inteles.
Eu ma simt bine, multumesc lui DD. Bebelina a daruit tuturor de Craciun cate un sut. Fiecare din cei cei ce-si doreau sa vada cum misca, a primit cate un piciorus care le provoca cate un zambet instantaneu.
Naty da-mi si mie te rog un remediu pentru constipatie, pleaseee.
+25,
Bianca Maria
Ali_bia spune:
Buna dimineata randunici!!!!!!
nu stiu cum va simtiti voi dar mi-e imi este un rau de nu mai pot
toata noaptea am avut greturi de la papa cred![]()
Bun venit la noi Mihaiuta

sa ai o sarcina usoara ...si eu am vrut sa am un baietel ca acasa mai am o fetita dar las ca e mai bine pt ei ,o sa se inteleaga mai bine,nu?
Fetita mea nici nu vrea sa bauda de baietel ea vrea FETITA ia pus si un nume Alexandra
Va

pe toate fara nici o exceptie
_
Mamica de Bianca si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
24+
Bebe2
mihutza11 spune:
Mihaiuta bine ai venit alaturi de noi pe crengutza! sarcina usoara si bebic sanatos! sa iti traiasca flacaii! 
Mihaela
27+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
RalucasS spune:
Pucca - pt constipatie incearca o cafea foarte slaba si dulce, asa mai mult ca un ceai de cafea...la mine functioneaza imediat
30+
Lucas
PIDANA spune:
Mihaela bine ai venit printre randunici! sarcina usoara si bb sanatos!
Eu am observat ca daca am mancat muuuuulte mandarine nu am mai avut deloc probleme cu constipatia. Si am constatat ca si un ceai cu miere baut dimineata ajuta f mult.
Dana
22+
natynic spune:
Buna dimi!
La multi ani la Stefani sau Stefane/Stefanii, actuali sau viitori!
Pucca, a mea fetita n-a fost asa darnica dar oricum muuult mai generoasa ca de obicei, ieri unei prietene care vroia sa o "cunoasca" (fata, ce-i drept, psiholoaga de copii!!) pur si simplu i-a dansat sub palma cateva minute, n-a mai facut asta cu NIMENI. Aoleu, dar azi-noapte a mutat toata mobila de colo-colo iar acum, normal, doarme dusa, desi mami si tati s-au giugiulit un pic
, fara
, evident, ca nu e voie sa o speriem!
Cat despre constipatie, confirm ca si pe mine m-au ajutat mandarinele, am mancat tone zilele astea, la fel ca si sucul de grapefruit; fara astea in spital nu stiu ce ma faceam.
Bun venit, Mihaiuta, sa-ti traiasca baietelul si sa se bucure Horia de el, povesteste-ne mai multe despre tine.
Ali mama, ce-ai mancat? Dupa ce cazi de pe scaun acu te strici la stomac, ia vezi ca vin cu
si stii ca n-am voie sa umblu, DAAA??
Bubu, bravo pt concediu, mi-era tare mila de tine!
Gata, fug pe canapea sa vad filme de Craciu, n-am ratat nimic, am lesinat de ras la unul in care (atentie, Ali!) Mos Craciun trebuia sa ajunga fff rapid de pe Pamant inapoi la Polul Nord si renul Comet a mancat atata ciocolata ca i s-a facut rau si a trebuit carat la spatele saniei ca se facuse prea gras!
naty 25+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
![]()
Cine putea recomanda cafea pt constipatie, cine altcineva decat Ralucutza?
.
naty 25+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Ali_bia spune:
naty, am mancat c-am multe sarmalute si salata beof ca-mi plac la nebunieeeeeeeeee, gata nu mai fac abuz de mancare
apropo de
si eu ma chinui cu asta dar azi dim m-am racorit si inca cum![]()
![]()
....vezi tot m-a ajutat la ceva abuzul asta![]()
![]()

_
Mamica de Bianca si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
24+
Bebe2
delphin spune:
'Neata la Burticoase!
Vad ca se mai aduna lume...si mai pleaca lume in plimbari! Sovi, sper ca ai primit mesajul!
Dupa bunatatile ingerate la masa de Craciun, trecem putin la dezintoxicatie...
Pt. constipatie, un pahar de suc de portocale, dimi pe stomacul gol sau o cana de lapte cald cu o mica lingurita de cafea solubila...la mine mai merge si asa, insa de cand am inceput sa iau Fe merge mei greu...Mai e bun si ceaiul de crusin baut seara...
Pt. efectul invers, avis Ali, suc de morcovi daca poti daca nu banana. Banana strange la burta.
Si aici ma opresc cu sfaturile si sper sa nu mai fiti balnavioare...si celor bolnavioare, insanatosire grabnica!
Felicitari Naty, pt. saptamana 25. Cat mai multe inainte! 
Davidutul meu a descoperit ca am coaste flotante...si incearca sa vada ce iese cand le loveste. Nu va spun senzatia...
Aseara era bagat cumva sub coaste, intr-o parte...radeam si-i ziceam sotului ca intr-o zi o sa-l gasesc in spate...![]()
Si mie, si cred ca tuturor burticoaselor, i-mi face placere sa-l simt si savurez fiecare clipa, chiar daca uneori doare sau misca pe la ore cand ar trebui sa doarma...
Am vazut poze foarte frumoase...sa fiti fericite mamicilor si anul ce vine sa fie un an bun pt. toate!
Va
si mai viu....
pozici
bb2
burticutza