Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)
Raspunsuri - Pagina 12
ariel_7000 spune:
mary, pana nu ai verdictul final de la dr. ta, fruntea sus! pana atunci eu ma rog din suflet pt tine!
maia, stiu ca e greu fara net in zi de sarbatoare:))). hai sa va povestesc ce am patit noi:
ne-au "faultat" astia de la rds chiar pe 23, cand m-am trezit ca nu mai merge netul...si m-am gandit ca vai, saracii, au atatia abonati, ca nu fac fatza! cand colo, am sunat la ei si ne-au zis ca ne-au deconectat ca nu le convenea protectia firewall de pe placa noastra de baza si s-o dezinstalam. ne-am certat cu ei ca ne-au deconectat fara sa ne anunte, le-am zis ca am dezinstalat firewall-ul, iar mandrul soare de la telefon
, imi zice sa dau fax cu cerere de reconectare....duminica seara la ora 19!!!! m-am luat cu el la cearta si l-am intrebat de unde naiba s adau eu fax la ora aia???? mi-a zis ca nu e treaba lui, ca asa e procedura....am cerut sa vb cu un supervisor, mi-a zis sa fac cerere de audienta
...parca eu eram batuta in cap si nu stiam ce obligatii au la call center, mai ales ca eu lucrez intr-unul!!!pana la urma i-am cerut programul d elucru de la centrul de la cora (care e mai aproape de noi) si ne-a zis ca nu mai lucreza pana pe 7 ianuarie!!!! mai sa fie...am sunat de pe alt telefon la ei la centru si am intrebat de prg de lucru si aveau prg inclusiv in duminica aia pana la ora 21!!!l-am trimis pe barbat-miu la ei, ca era contractul pe numele lui si a facut cererea de reconectare. se crucea si operatoarea lor cand a auzit motivul deconectarii...norocul lor ca s-a dus sotzul meu, ca el e pasnic si pacifist, ca eu maturam cu nemernicul ala de operator pr jos si-i faceam si plangere...al meu insa a zis ca ii face si nu i-a facut:))
macar s-a rezolvat....a 2 a zi dimineata aveam net!!! cred ca muream cu ei de gat daca nu imi rezolvau problema. m-a deranjat cel mai tare ca nu au sunat sa zica :"ba, fraierilor, nu ne place de placa voastra de baza!!!" hai ca poate acum imi taie netul ac nu le place mesajul meu:)))
alexutza 4 ani + si
24 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
simonette spune:
Maryb, imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva! Inainte de a lua insa o decizie te-as sfatui sa te mai vada cineva...si poate totusi mai e o sperantza! Ma rog sa-ti dea DD putere sa treci peste necaz si curaj sa o iei de la capat! Doamne Ajuta!
Stela, bun venit pe crengutza alaturi de noi! Dorim sa aveti (tu si Naty) sarcini usoare de acum inainte si sa ajungeti cu bine la marele final!
Randunicilor. am citit ca din saptamana 36 e f. indicat sa bem ceai din frunze de zmeur care in momentul travaliului ajuta mult la dilatatie si la o nastere usoara! Multe fete care au nascut deja au confirmat lucrul acesta! Rau nu vad de ce ar face asa ca eu am de gand sa urmez sfatul...sa vedem ce zice si [green]SOVI???[/green]
Eu nu mai stau in vizita...merg acasica, asa ca va
cu drag si va doresc numai bine!!!
mami de
Luca si
31+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 9 sapt!!!!
bitza037 spune:
Simo, eu tocmai vorbeam cu mamicile de noimebrie-decembrie, si-mi ziceau ca din saptamana 34 se beau 3-4 cani de ceai de zmeur pe zi,nu mai mult d eun litru oe zi.
IRINA 
+24

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
mami_papatot spune:
hello randunici craciunite!
tare bine ne este si noua zilele astea, nu de relaxare neaparat, dar tati este in concediu si ne dragalim toata ziua ... deja cum pune mana pe burtica o si simte pe honey bunny ceea ce ne bucura teribil pe amnadoi!
Kya, Livy, trauma asta cu numele o am si eu ... ca se cam uita lumea stamb ... si speram ca macar profa de engelza a sora-mii , care a fost si profa mea, sa inteleaga ce e cu numele asta ... dar ea a inceput sa tipe ca ce, am innebunit, ca sta e nume, ca o sa radacopiii de ea si tot asa ... ba acum cand scriam s-a bagat si florinelu ca sa ne uitam si noi in dictionar daca e nume sau nu ... da eu ce ma fac ca imi place mult ...
maryb, nu stiu de ce, dar eu parca am asa un sentiment ca totul e ok ... oricum, DD sigur are grija de tine si va face cum e mai bine pentru tine si bb...pupici speciali pentru tine!
haideti ca incerc sa incarc si eu pozici de la sarbatori ... sa vad daca reusesc!
mami_papatot
25+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
mstela spune:
Simonette,
merci frumos de urare.Sper ca toate sa avem o sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara. Va pupic pe toate.
Imi pare si mie foarte rau despre ce am citit despre Maryb. Offf.
Naty,salutari de la "Plapumioara"!
Imi pare rau sa aud astfel despre "fundul" tau; daca eu am ramas cu dureri mari de solduri,aproape ca nu pot nici acum sa le ating, dar tu... ![]()
Dar, lasa ca trece, asta sa ramana singura problema.
Ce sa-ti spun, dupa ce ai plecat tu, aproape ca nu am mai simtit intepaturile injectiilor,la cat de amortite simteam soldurile.Nu mai spun ca intepaturile Magdei care au urmat au fost floare la ureche.![]()
Voi luati Tardyferon? Eu de la el sunt constipata frecvent, e chin mare, dar imi mai trece cu o portocala, Activia sau..in cel mai rau caz supozitor cu glicerina.Asta e..
Nu reusesc sa-mi activez albumul foto.Vroiam sa vedeti o noua burticuta... Pupici multi si sanatate maxima.
bubu05 spune:
Ariel, hai ca m-ai dat gata cu rds-ul! ce nesimtiti! bine ca s-a rezolvat!
Mami, asteptam poze!
Simo, ceai de zmeur zici? am notat, dar mai am de asteptat pana sa-l beau!
Maryb, nici eu nu pot sa cred ce s-a intamplat cu bb...si eu as merge la un alt medic in locul tau! poate, totusi, e o speranta! si eu la prima sarcina am avut cateva firicele maronii, dar nu a fost nimic....
Oana
23+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mami_papatot spune:
gata, AM PUS POZICI dar nu stiu ce s-a intamplat ca apar in albumul de nunta ... whatever...le gasiti acolo din pagina a 2-a parca ...
mami_papatot
24+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Kya spune:
Eu acum m-am intors din vizita, si n-am somn, asa ca bantui...
maryb imi pare atat de rau. Stiu ca nu au cum sa te consoleze niste cuvinte, si amaraciunea din sufletul tau e prea mare. Dumnezeu o sa-ti dea putere sa treci peste asta. Dar este sigur? Nu stiu, poate vorbesc prostii, dar sti cum e ca speranta moare ultima... 
Simonetta si eu stiam de ceaiul de zmeur ca e bun atunci, si chiar ajuta. Asa ca eu zic sa bei cu incredere.
Ariel
mersi pentru informatia cu 7 luni. Noi avem aceeasi UM. De pe 19 pana pe 1 martie nu mai e oricum mult, si prefer sa nu le incurc pe alea de la salarii cu calcule inutile (noi suntem o firma mica cu greseli umane multe
). Intre timp imi mai iau niste medicale, si 6 ore pe zi nu sunt o tragedie, mai ales daca ma simt bine. Dar eu tot nu stiu daca iti mai trebuie recomandarea dr pentru prenatal! Faci cerere?
mami frumoase pozici, mai ales alea cu tricourile inscriptionate. Unde le-ai facut? ca-s taaare dulci! Cat despre nume... deh, fara comentarii... oameni tonti care nu inteleg. Daca tie si randunoiului va place Honey, atunci o sa se potriveasca si fetei, o sa-i placa si ei, si o sa aiba un nume foarte frumos si special de care o sa fie mandra. Vorba soacra-mii "da-i incolo de invidiosi si ciudosi"
Mie astazi 2 prietene mi-au spus ca e foarte frumos numele Sanziana.
Ce mai m-am bucurat! Chiar daca noi stim ca sunt frumoase numele alese, cred ca mai cautam un pic si aprecierea celor din jur. Si cand cineva stramba din nas, ne suparam si ne deranjeaza. Desi n-ar trebui, pentru ca ei nu au nici o treaba cu alegerile noastre.
Stela eu nu iau Tardyferon, ci Maltofer, dar e cam acelasi lucru. Cu constipatia am si eu probleme, dar la mine nu stiu daca sunt neaparat de la fier. Eu sufar de asa ceva de muult de tot, cred ca s-a cronicizat intre timp. La un moment dat am ajuns sa cred ca asa functioneaza organismul meu. Inainte de sarcina ma ajuta ceaiul de leustean. El era vandut pe post de ceai de slabit (mai avea si alte plante), dar pe mine nu asta ma interesa, ci faptul ca mai regla spinoasa problema. De cand am ramas insarcinata nu am mai luat nimic. Incerc cu fibre cat mai multe.
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Neata, m-am trezit si eu, dar parca tot somnoroasa sunt...O sa-mi fac o cafeluta imediat caci vad ca Raluca nu s-a trezit sa ne imbie la ea...
Kya, scuza-ma ca nu ti-am raspuns ieri, nu am mai apucat sa intru. Dupa servici am tot umblat pana seara si apoi eram obosita tare. Nu am facut nici-o cerere pentru prenatal, doar initial am vorbit cu doctorita mea de familie sa-mi spuna data de la care pot intra in prenatal, dupa care am anuntat la servici ca din data respectiva sunt in prenatal. Nimeni nu a comentat si nu a cerut nici-un act de la medic.
Pe parcursul zilei de ieri am mai fost putin melancolica, cand a venit sotul sa ma ia de la servici chiar am bocit putin in masina, dar aseara eram deja super happy de situatie.
Maryb, imi pare tare rau si mie , nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. Si eu am avut ceva scurgeri maronii pana pe la 8 saptamani. Ca si fetele, te sfatuiesc sa mai mergi la un control, nu se stie niciodata de unde apare o minune. Ma rog pentru tine sa fie bine.
Mami, foarte frumoase pozicile, esti o dulcica! 

Inca nu realizez ca sunt in prenatal, parca nu-mi vine a crede, inseamna ca usor, usor se apropie nasterea. Abia astept sa o vad pe bebelusha Rebecca. Azi noapte am visat ca scosese prin burtica o manuta mica mica si m-a apucat strans de mana si avea unghiute, simteam cum ma zgarie asa prin pielea de pe burta . Eram foarte incantata si l-am sculat si pe Paul sa o ia de manuta, dar ea ma tinea foarte strans iar el nu se trezea...Ce vise mai avem si noi noaptea!!!!
Gata, ma duc sa-mi fac o cafeluta caci ma simt cam zombie...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
30 + cu
Rebecca
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
clauclau spune:
Gata sunt cu cafeluta, haideti randunici, trezirea!!!! Numai eu sunt pe crenguta???? Desi mor de somn si eu...
De mai bine de o saptamana am insomnii, e groaznic , stau si astept sa se faca dimineata mereu. Ma ia somnul initial si la prima iesire la pipi ( care este pe la 2 ) gata, s-a terminat cu noaptea de somn. Nu ma mai fura neam, stau cu ochii cascati super energizata. Cred ca pe la 5-6 mai adorm putin si asta e tot. Si din cauza lipsei de somn sunt cam nervoasa in cursul zilei, mai ales pe sot. As tipa toata ziua la el
, dar stiu ( si stie si el) ca e din cauza sarcinii si a oboselii. Asa ca trece usor peste si-mi zice ca abia asteapta sa nasc
.
Hai ca va astept aici...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
30 + cu
Rebecca
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!