Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)
Raspunsuri - Pagina 11
simonette spune:
Buna seara randunele!!!
Vai mah Simo, ce imi vad ochii?!? Imi pare tare rau sa aflu ca ai petrecut Craciunul in spital dar bine ca s-a sfarsit totul fara ca bb sa se nasca sau sa se intample ceva cu el sau cu tine! Sa fii cuminte si sa te odihnesti la maxim ca nu vrem sa mai auzim de rau... Doamne Ajuta sa fie bine de acum incolo si ai grija de tine asa cum zicea si Naty...
cu drag!
Naty, sa traiesti! Am inteles...am inceput deja tratamentul de aseara si am de gand sa-l duc pana la capat! De cezariana ma feresc caci am inca un copil de ingrijit pe langa bb Yannis care are nevoie de atentia si de grija mea si nu stiucum voi face fatza daca pana la urma va trebui sa fac cezariana!
si ai grija de tine...poti lega o funda rosie la bikini si are acelasi efect...garantat!
Am vazut si eu poze f. frumoase de Mihutza , de Bubu si de Ariel Am vazut si ingerasa care recita lui Moshu` poezii...ce dragutz!!! Mi-au placut mult toate pozele si mai ales, m-am indragostit de spiridushul roshcatzel...un dulce!~ Mori de el!
Clau, felicitari ptr prenatal! Sa fie intr-un ceas bun si de-acu...."spor la leneveala", ca meriti!
Dragutzelor...pe voi va dor deshtele de la maini???
mami de
Luca si
31+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 9 sapt!!!!
ariel_7000 spune:
fetele, multumesc de aprecieri:). daca nu am putut sa merg la serbare sa-mi vad "ingerashul" in actiune, am aranjat o serbare la bunici acasa, de Craciun:)
simonette, te dor doar degetele de la maini? sau simti mainile si picioarele umflate? ai verificat tensiunea? mie dr. mi-a zis ca daca apar urmatoarele semne:maini, picioare umflate, dureri de degete, edeme, fatza umflata, tensiune peste 14 cu 9, sa o sun urgent. se va face un test de urina sa verifice nivelul proteinelor, sa nu fie preeclamsie....Doamne fereste!
fetelor sunt shocata de povestea mariaanei! am citit la mamici a 2 a oara si....nu-mi revin! cum e posibil asa ceva???![]()
alexutza 4 ani + si
24 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
bubu05 spune:
Eu am fost harnicuta si am calcat toate rufele, insa am spalat azi altele...nu le mai terminam niciodata!
Mai stau putin si ma duc la bucatarie sa pregatesc niste chiftelute de curcan 
Si mie mi-a zis doctorita de familie ca la 7 luni si 10 zile imi da prenatalul, dar daca o mai pot lungi cu medicale ar fi bine si sa-mi iau de la 1 martie. Eee, voi vedea daca mai pot sa ma duc, daca nu stau in medical si gata.
Naty, lasa ca sunt bune si pijamalele! La anul sa vezi ce dantuiesti tu de Revelion cu Iulia fata mare 
Oana
23+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Hello, fetelor!Si.."La multi ani!"
Sunt noua pe aici, doar Naty ma stie fiindca am fost colege de salon, din pacate, si din fericire ca am cunoscut-o.
V-am citit pe aici mesajele si m-am bucurat pt cine se distreaza de REVELION si se imbraca cat mai elegant, chiar daca citind, m-am intristat un picut ca eu trebuie sa stau acasa fiindca...stie Naty...ne asemanam in "probleme de sarcina", din nefericire. Si, stand mai mult in pat, fiindca altfel apar dureri nici nu-mi va arde de imbracat prea frumos.
Dar, nu-i nimik,recuperam noi alaturi de BB-i.
Ei sa fie sanatosi.
Apropos de filmul"4 l 3 s 2 z" am fost bucuroasa si eu ca l-am gasit cu ceva timp in urma, dar, intr-adevar, nu trebuia sa-l vad. M-a intristat tare.Si Teo a mea s-a speriat. E bun filmul, dar dur.Nu trebuie vazut in timpul sarcinii fiindca bulverseaza. Pupici.
maryb spune:
dragele mele fete care m-ati ajutat la nevoie,
am intrat sa va spun ca am fost la ecograf asta seara pentru ca aveam niste scurgeri maronii, bejulii si rozalii de alaltaieri seara si se pare ca sarcina este oprita in evolutie 

....se vedea doar saculetul care nici el nu cred ca corespundea varstei sarcinii. Cel mai nasol este ca dr. mea este plecata si mi-a zis ca daca ma apuca hemoragia sa ma duc la spital sa se ocupe de mine cine e de garda....adica nici macar nu stiu pe ce maini o sa ajung. Dar ma rog sa ma tina macar pana pe 7 ian. cand merg la dr. mea si poate ma va chiureta ea.
va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat de fiecare data si va doresc sarcini usoare in continuare.
maryb
8+ cu
mic
comoara mea
maryb spune:
ariel, am citit ce mi-ai scris la odiseea de iulie-august si daca nu se intampla nimic pana pe 7 ian. cand merg din nou la dr. mea....atunci voi avea un verdict final, daca nu ma apuca hemoragia intre timp.
maryb
8+ cu
mic
comoara mea
bitza037 spune:
Doamne, Maryb ce-mi citesc mie ochii!!!!!!????Imi pare nespus de rau,si nu cred ca-mi gasesc cuvintele de consolare, acum.![]()
![]()
![]()
![]()
IRINA 
+24

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
Maia37 spune:
BNE V-AM REGASIT DRAGELE MELE RANDUNELE!Am intrat sa va spun ca-i tare greu sa ai probleme cu calculatorul in zile de sarbatoare mai ales cum s-a nimerit acum la mine si sa nu pot vorbi cu voi a fost cel mai greu pentru mine...Mi-am dat seama cat de mult imi lipsiti si cat de mult m-am atasat de voi.
Va 

mult de tot.Merg sa citesc din urma sa vad ce s-a mai discutat in absenta mea.

Mihaela, mamica Andreei
13+ si
29+ cu
Vlad Andrei
Ali_bia spune:
maryb imi pare fff rau pentru tine![]()
nu sunt cuvinte de consolare acum am ramas prea.......mi-am adus aminte de mine.....
_
Mamica de Bianca si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
24+
Bebe2
natynic spune:
Maryb, sincer imi pare extrem de rau...N-as mai pune si eu paie pe foc, dar nu stiu daca e o idee buna sa stai asa pana pe 7 ianuarie, poate totusi macar sa te mai vada inca cineva.
cu drag, curaj, mergi inainte!
Stela-

; cum mai e la cabana "Plapumioara"
? Nu stiu despre tine, dar pe mine inca ma doare fundul de la injectiile alea, stii tu...Nu stiu daca apucasem sa-ti zic, dar dincolo unde m-au mutat asistentele erau extrem de indolente, mana insa o aveau toate usoara. Sa fiti cuminti!
Azi bebica mea ma loveste in vezica atat de tare ca ma simt epuizata de atata mers la toaleta; in schimb, ma cam paste constipatia 

naty 25+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png