Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, Simo, saracuta de tine...imi pare rau ca ai fost la spital, dar bine ca te simti mai bine acum si ii urez lui bb sa stea cumintel in burtica sa se faca mare!

Bitza, ai grija si tu!
Si eu am tot mancat de toate si ma rog sa nu mi se faca rau, ca tare pofticioasa mai sunt!

Clau, felicitari pt. prenatal, ce bine de tine!
Eu o sa o tin in medicale luna ianuarie si la jumatatea lui februarie o sa intru in prenatal!

Deja ma enervez ca nu-mi gasesc panatalonii de gravidutza, ii pastrasem de la Vlad, niste raiati cu burtica si nu stiu unde sunt...si nu mai am cu ce sa ma imbrac...dupa Anul Nou trebuie sa ma duc neaparat sa-mi iau pantaloni ca nu se mai poate! Si ma oftic, erau tare comozi, ii luasem de la Baby Expo!

Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! m-am trezit si eu intr-un final...ma duc sa pun de mamaliga si revin...

toate randunelele!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 30+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Fetelor care ati mai fost prin magazine de graviduzte......cred ca si Bubu (merci de grija)daca nu ma insel a fost mai recent......ati vazut vreo bluzita frumoasa pentru revelion???as prefera rosu si un picut eleganta...sau rochita....chiar daca stau acasa vreau sa ma gatesc,ca doar n-oi sta in capot.Zice-ti-mi si mie sa ma duc direct la tinta!!!!!

IRINA
+24
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Multumesc Ariel de apreciere! si ingerasul tau de fata!

Naty si eu am vazut filmul... si tin minte ca incepuse bebelusa sa forfoteasca in burtica mai ales dupa ce s-a produs "chestia".. stii tu... si incepusem sa vb cu ea sa nu se sperie ... oricum parerea mea ca nu a luat degeaba atatea premii... si intr-adevar e mai bine sa il vezi ne-ingravidata

Simo Doamne ajuta sa treci peste toate si Samuel sa stea cumintezel la dospit pana la termen... si colul sa isi vada de treaba nu sa isi faca de cap!

edit: Bubu asa si eu, desi stau acasa, ma intrebam cu ce sa ma imbrac in noapte dintre ani... si chiar e bine sa porti rosu!

Clau bravo pt concediul bine meritat!

Mihaela 27+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo draga de tine, imi pare tare rau de ce-ai patit. Dar slava Domnului ca esti bine acum! Mai e un pic si gata, iti vei tine comoara in brate. O sa treaca si perfuzii si nopti petrecute prin spitale. Uite un de la noi si fii tare!

Clau felicitari pentru concediu! Te cred ca ai dat putin in melancolie, pentru probabil si eu la fel voi pati. Dar si ce bine e sa stai acasa cu burtika in sus, nu? Mie tare mult mi-au placut zilele astea libere.
Apropos de partea tehnica: ai facut o cerere pentru prenatal? Ti-a mai trebuit adeverinta de la medic, sau cum ai facut? Te rog instruieste-ma si pe mine. Mai am pana atunci (probabil de la 1 martie intru in concediu, cu o luna jumate inainte de nastere), dar oricum e bine de stiut.

In rest eu ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred cat de sunt! Si ma simt multa si greoaie. Iar cand trebuie sa ma mai si imbrac in sacii astia de maternitate... . Ma deprima faptul ca nu mai am nici un fel de talie, si sunt ca un tanc. Iar hainele largi nu-mi fac nici un compliment. Dar in alea mulate nu mai incap! of!
Asta seara trebuie sa ma duc intr-o vizita si m-am gandit ca e mai de ocazie un sarafan de catifea raiata de . Dar imi sta groaznic cu el.
Eu asa ma vad, chiar daca cei din jur imi spun ca nu e adevarat.

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitza, eu prin Unirea am fost si am vazut cateva bluzite dragute care mergeau is la burtica, dar nu mai stiu la ce magazine...

Mihutza, eu nu stau acasa de Revelion, abia astept sa ies, mergem la un restaurant. Ma imbrac in negru, dar mi-am luat niste bikini super, de la ID Sarieri cu negru si rosu , sa am ceva rosu pe mine!

Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, sigur nu e adevarat! Si eu ma simt ca o balena si vad ca TOATA lumea se topeste dupa mine ca vai, ce draguta sunt...iar randunoiul ma face apetisanta...Asta e, se pare ca ceva lumineaza dinauntrul nostru si aia e minunea pe care o purtam!
Clau, felicitari!
Simo, saracuta de tine, de ce nu m-ai sunat, ca na, cine sa te inteleaga mai bine?! Of...spune drept, n-ai fost cuminte? Oricum, nu e rau ca ti-au facut Dexametazona, lui Samuel nu-i va face decat bine la plamani, important e ca el sta inca acolo cumintel, tu trebuie doar sa-i urmezi exemplul, ca stii vorba "vai de parintii care nu asculta de copii", nu? AI GRIJA DE TINE!
Mihutza, apropo de "momentul ala" in film, asta mica a mea nu a forfotit ci a protestat de-a dreptul, cu suturi constante, fara exagerare. Am stat sa o mangai indelung, sa stie ca mami e cu ea.

naty 25+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

eu n-am nici o pereche rosie printre chilotii de baba achizitionati recent (ca CHIAR n-am voie sa ma stranga nimic pe uter). Mergem probabil la soacra-mea si la cumnati, ma vor lega de canapea dar va trebui sa imbrac si eu ceva, nu?! De Craciun am primit 4 pijamale, un halat de casa si nici un alt fel de haina...
Asa ca urez succes fetelor ce merg la cumparaturi pt gateli

naty 25+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bubu suna bine... si eu am o pereche de sexosi din astia (nu am apucat sa ii iau decat o data-tot cu o ocazie mai speciala), dar nu stiu daca imi mai vin

Naty, ce de pijamale ai primit ...

Mihaela 27+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ufff, simo, ce rau imi pare sa aud ca ai avut probleme, dar e bine ca acum sunteti bine si tu si bb! Doamne da sa fie bine pt toate randunelele, sa ajungem la 38 de sapt. cu bine! in fiecare zi bifez in bebe calendar si ii multumesc lui Doamne Doamne ca a trecut fara evenimente deosebite...si mai am atat de muuuult!

Kya, de ce zici tu ca din martie iti iei prenatalul? mie dr. si de la financiar mi-au zis ca de la 7 luni si 10 zile, socotite de la UM, in cazul nostru inseamna 18 februarie,deci de pe 19 putem lua prenatal.intreaba pe medic. eu am vb cu dr.gineco si cu cea de fam.mi-au propus sa-mi dea mai devreme, dar nu vreau.voi lua C.O, ca sunt in avantaj la bani (salariu intreg + prima de vacanta)....pe mine nu stiu daca ma va "prinde" melancolia....savurez la maxim momentele petrecute cu alexutza:)

alexutza 4 ani + si 24 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput