Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inhgeras spune:

Maryb, mami dute la un alt doctor sa te vada. Am auzit asa de multe povesti...si cu varinte de genul: un doctor nu-i mai vedea inimioara, si a propus chiuretaj...mami nu s-a lasat si s-a dus la alt doctor si acela s-a uitat mai bine si i-a vazut inimioara...

Eu am "descoperit" sarcina in saptamana 5 si cred ca sangerarile nu m-au lasat pana in saptamanile 12-13. A trebuit sa sau in pat ...cred ca am stat aproape 1 luna jumate in pat. De fapt vorba vine ...ca eu fiind foarte activa mi se parea imposibil sa stau in pat si nici macar vasele sa le spal. Dar dupa o tura de curatenie in bucatarie...m-a pocnit o hemoragie serioasa (eram deja in 9 saptani)...am ajuns de urgenta la spital, internata, cu injectii din 6 in 6 ore.
Oricum cand am terminat cu sangerarile "maronii" ...m-au pocnit alte chestii..de am ajuns sa fiu abonata la raftul de tampoane cu aripi...face sostul meu misto si zice ca in curand o sa-mi iau zborul de cate aripioare folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza si de la mine! mi-am facut cumparaturile pentru masa de Revelion...ca sa nu mai umblu luni de nebuna prin oras...

ma duc sa pap si revin

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 31+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ajutati o mamica paranoica!!!
eu mi-am dorit de o viata sa am un bb fetita
si am fost la Iosup la 14s si mi-a zis ca e fetita
acum creierul meu bolnav se intreaba dc ii creste fetitei mele putza pana la 20 sapt
ati intalnit astfel de cazuri
sa zice Iosup ca e fetita si de fapt sa fie un baietel cu putza nedezvoltata??
si inca ceva: dr se uita doar la organele sexuale cand determina sexul??

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

:(((

facusem planuri de revelion si aveam locuri intr-un restaurant sus pe munte undeva in zona buzaului...:(( dar bb s-a gandit ca ar fi mai bine si mai frumossa stau eu acasa in pat ...drept urmare ...cred ca am scos de pe ODC 70 giga de desene animate (eu pretextand ca se uita bb)...dar mami cared ca se va distra mai bine decat bb si va incepe chiar din noaptea de revelion...

ps. am vrut sa va intreb daca voi stiti ceva de Fluocinolon. In sens daca se poate folosi acum cand esti gravidutza sau tre sa gasesti ceva inlocuitor (si stiti unul??)

pupici si trezire placuta...sau la fel de placuta ca a mea: cu o maaaare maaare salata de fructe :)))

Mergi la inceput

am o intrebare...cum pot reveni sa corectez anumite cuvinte ...eu tastez ceva ...si intr-un final mesajul pleaca cu altceva ...pt ca tastatura mea este ....yacs /....ca sa nu spun mai multe...deci am cumva optiunea de corectare? ...sau asta e...

daca nu am ...scuze pt greselile de ortografie :(( ma voi stradui sa dau vizualizare inainte de trimitere... :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata randunici, hai pe crenguta!
Vezi, Maryb, toate fetele te sfatuiesc sa mai mergi la cineva la control. Stiu, ti-e greu, te gandesti ca sunt sanse mari sa ti se zica aceelasi lucru dar...exista si sansa sa fie bine si, oricum, ce Dumnezeu, nu poti fi lasata de izbeliste atatea zile!
Stela, mie mi-a dat dra mea Fer Haussmann, cate 20 de picaturi dimineata si seara, face scaunul negru-negru, nu m-a constipat dar si eu bag citrice la greu.
Fetelor, aseara am crezut ca ma intorc la puscarie (a se citi spital). Stand eu pe canapea, am simtit brusc ca ma ia cu calduri si lesin, aveam o transpiratie rece-rece; apoi au inceput contractii una dupa alta, usor dureroase, imi batea inima in gat, imi plesnea capul, aveam tensiunea 145/95 (Care s-a mentinut toata seara, azi era 137/88, ma cam paste tratament de tensiune, asta-mi lipsea ). Am sunat randunoiul, era in cartier la niste amici, a venit speriat; m-au tinut contractiile inca vreo 30 min dupa ce am luat Nospa, supozitor cu Scobutil si jumatate de Diazepam (asa ca am dormit pana acum!). Saraca mea puiutza mult timp n-a mai miscat, eram panicata, dupa toate zilele astea in care m-a lovit din ce in ce mai energic si practic tot timpul; apoi a reinceput, f timid, acum ea pare bine iar eu mai trec la pat, pup

naty 25+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, da, stai la patut cuminte, cred ca e cel mai bine. Imi dau seama ca nu vrei sa te intorci la puscarie, este normal. Ai grija de tine si de bebelina, odihniti-va din belsug si gandeste pozitiv.

Anaxena, nu te supara pe mine, dar de ce esti asa inversunata sa fie fetita??? Important e sa fie bebe sanatos, te asigur ca indiferent de sex, o sa-l iubesti pe bebe la maxim. Stai linistita, nu-ti mai fa atatea probleme, gandeste-te doar sa fie sanatos/oasa , asta e cel mai important!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 30 + cu Rebecca

AMR 9 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata - ca noi abia acum am facut ochi... In ultimul timp, cat am fost acasa, dorm ceva de speriat.

Clau deja m-am infruptat din cafeluta ta virtuala, foarte buna! Merci mult pentru lamuririle cu prenatalul

Naty bine ca ti-a trecut. Vezi sa nu te mai intorci dupa gratii! Ai grija si stai cumintica.

Anaxena eu am auzit destule cazuri de erori. La 12-14 saptamani bebele nu are decat o protuberanta care se poate dezvolta in ambele directii. Stiu ca Iosup are faima de "clarvazator" dar nu are cum sa-ti garanteze 100%. Eu zic sa te bucuri de bebele tau, orice ar fi el.

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb avea 14s cand mi-a zis ca e fetita si sincer chiar imi doresc fetita...nu va cer sa-mi intelegeti dorinta...dar vreau fetita si sper sa ramana fetita...normal ca cel mai important este sa fie sanatos...dar pana iese bb cred ca am inca dreptul sa sper ca va fii fetita..cand se va nashte va fi al meu cu putza sau fara
eu am pus o intrebare...

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by anaxena

ajutati o mamica paranoica!!!
eu mi-am dorit de o viata sa am un bb fetita
si am fost la Iosup la 14s si mi-a zis ca e fetita
acum creierul meu bolnav se intreaba dc ii creste fetitei mele putza pana la 20 sapt
ati intalnit astfel de cazuri
sa zice Iosup ca e fetita si de fapt sa fie un baietel cu putza nedezvoltata??
si inca ceva: dr se uita doar la organele sexuale cand determina sexul??

proiectul bebe pink

Si mie mi-a spus la 12 saptamani ca este fetita si asa a ramas.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput