Sezatoarea canadiana (77)
Raspunsuri - Pagina 9
columbiana spune:
Oana, primit, mersi
Khristin, super pozele vostre; cum vi sa parut Bahamas comparativ cu celelalte destinatii (Dominicana, Cuba) ca si plaja, confort, mincare, staff, etc^
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
Denisam spune:
Oana-primit,multumesc din suflet-pupicei!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
carmen77 spune:
Oana, adresa mea de mail e: cplamada@yahoo.com. Ti-am dat si pe PM, dar banuiesc ca nu ai apucat sa verifici mesajele. Multumesc mult!
Carmen
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc
oanagabriela spune:
Carmen, ti-am trimis lista. Dintre toate, singurul medicament adevarat este Lantigen B, restul sint naturiste. In primii 2 ani i-am dat Bronho-vaxom, de 2 ani ii dau Lantigen B. Toate aceste medicamente mi-au fost recomandate de dr.Culcer de la Sp. Muncipal, eu am ales ordinea si durata (bazat si pe indicatiile din prospecte). In orice caz noua ne-au folosit, numarul imbolnavirilor in timpul iernii scazind drastic de la an la an. Iarna trecuta nu a fost bolnava de loc iar anul acesta a avut doar 2 zile cu mucisori si putina tuse (chiar inainte de Craciun), dupa care i-a trecut.
Ana, magazine second hand gasesti in Yellow pages. Cred ca un "Play-it-again" este si in Laval, noi acolo mergem dupa patine. Anul acesta i-am luat si skiuri, dar le-am luat noi, de la Obersson, cu posibilitatea sa le returnezi dupa 1 an pentru 50% ramburs.
Emily, pentru clown, poti gasi in revistele gratuite care se gasesc de obicei la bibliotecile de cartier , uite un link pentru "Monteal Families" cu adrese pentru aniversari (sint si 2 clowni): http://www.montrealfamilies.ca/parties.htm. Cea in franceza se cheama "Montréal pour enfants", si ai aici in format PDF ultimil numar http://www.montrealpourenfants.com/DATA/EDITION/34.PDF
Denisam, Multumesc de intrebare, am poze noi, facute in seara de revelion: http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2008AnulNou
Sa stii ca pozele tale nu se vad...
Khristin, superbe pozele, Yasmine este adorabila, si ce par frumos are, sigur va dori sa si-l intinda cind va fii mare . Asa am fost eu, am avut parul cret si mi-am dorit mereu sa il am drept...
Uitindu-ma la pozele cu palmieri si plaja de vis si pe urma pe fereatra la mormanele de zapada si la cele -20 grade afara, tare ma apuca un dor de duca...Aseara am fost invitati la un sf.Vasile si cum era in cartier am fost pe jos si cu copilul in sanie, ca masina nu prea puteam sa o scoatem si era un viscol...Pe urma ne gindeam ce rau am ajuns daca mergem in vizita cu sania, ca la Polul Nord
Ira spune:
Doamnelor, imunizare se face scotand copchilu'n pelea goala dehors, dans la neige, dupe care aruncat in cada cu apa calda.
Io urmeaza sa-mi fac o imunizare involuntara, tocmai ce-am deschis usa casei si am dat de un perete de zapada, nu ca degeaba m-am enervat eu pe Sibinciu ca tine lopata-n casa si da rau la estetic ? Ca daca nu era el nici nu mai ajungeam eu azi la repetitie.
Ma duc dara sa sap tunelu', creca sormea ne considera handicapati pe acilea, d-aia n-a mai scris nimic de cand a venit, de parc-ar fi mutit. Pai daca iesim din casa cu lopata, ne deplasam cu sania, cand ne intoarcem ne scuturam 1 sfert de ura-n usa de turturi si programul best-seller de la noi din casa la TV e al' de meteo ?
Pupici si sanatate tuturor copiilor si mamelor de pe lumea asta.
Sofia
Emilly spune:
Merci Oana, miine o sa rasfoiesc revista.
Deci nimeni nu a inchiriat vreodata sa-mi spuna si mie ce si cum.Ma gindesc eu ca o fi scump...
Imi cer scuze ca n-am citit din urma si ca nu sunt la curent cu noutatile, dar va doresc la toate un an bun tare pe toate planurile.
Fug la nani ca de miine la munca, bine a mai fost acasa atatea zile, dar bine ca se duse ca stomacul, ficatul meu erau in greva, multa mincare si grea...
pupicei
Ica 1975 spune:
Oana, daca ai timp, trimite-mi si mie schema te rog. Iti trimit adresa pe pm. Merci.
tuturor si un nou an minunat.
Noi
Ce faci te si face.
carmen77 spune:
Oana, multumesc, am primit schema! . O sa le comand in Ro saptamana asta.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc
Ica 1975 spune:
Oana, merci
Abia am ajuns la serv si inca nu-mi vine sa cred ce frigggg
Kristin, f frumoase pozele, cred ca ati revenit cu bateriile incarcate.
Noi
Ce faci te si face.
cge spune:
Uitati si poze cu noi de Craciun.
http://picasaweb.google.com/marius.geana/Craciun2007?authkey=f-TgANWu9RM
Prima poza din album este facuta la intalnirea DC. Este unica pe care am reusit sa o facem.
De Craciun noi am stat acasa, l-am asteptat pe Mosu' care ne-a adus multe cadouri.
De pe 29 dec, am fost la munte la St-Agathe, ne-a prins tare bine iesirea, am rupt ritmul de zi cu zi.
Am fost in diferite locuri si la Village du Pere Noel, si la Mont Tremblant, si la sanius in St-Agathe, dar daca ii intrebati pe copii unde am fost, raspund in cor: 'La piscina".
Hotelul unde am stat are piscina ptr copii, inclusiv un topogan cu apa de care copiii s-au indragostit. Ptr mamici, era un jacuzzi cu apa calda. Era fain, sa stai in jacuzzi si sa uiti la muntele de zapada de afara.
De azi sunt la scarbiciu, bine ca macar restul familiei mai e in vacanta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005