Sezatoarea canadiana (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kristin, felicitari ptr vacanta.
Am admirat pozele voastre, cred ca a fost tare frumos, iar fetita ta e o scumpa cu parul ei cret-cret.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Am uitat sa va spun ca am vizionat si restul pozelor, si ca de obicei, toti copii sunt niste scumpi.

Cge, am vazut ca aveti o tabla de scris, de unde ati cumparat-o? Fetita ta o foloseste sau este doar ptr Victor?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Ica, tabla a fost cadou de la Mosu' ptr amandoi copii.
O foloseste si Anca, mazgaleste si ea cu spor, ea pe o parte si pe partea cealalta Victor.

Victor incearca sa o invete alfabetul, dupa litera 'A' Anca o ia la fuga cu mainile in cap.
Noi am cumparat-o de pe internet de la www.grandrivertoys.com , dar cred ca o gasesti si in Toysrus sau in Wallmart.
Noua ne-a fi fost greu sa o cumparam cu copiii dupa noi si sa nu o vada.

Copiii nostri au vazut prima data o tabla din asta la Antonia, fetita Oanei. Parerea mea este ca se merita, e o jucarie pe care o folosesc multi ani de acum inainte.

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by cge

Am fost in diferite locuri si la Village du Pere Noel, si la Mont Tremblant, si la sanius in St-Agathe, dar daca ii intrebati pe copii unde am fost, raspund in cor: 'La piscina".

Ce dragut! Probabil trebuie sa-i duci vara la sanius ca sa fie impresionati
Tare faine pozele, iar copiii si mai si!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Bine v-am regasit fetelor pe 2008. Inca o data va doresc din suflet numai sanatate si impliniri.

Noi am petrecut 5 zile superbe la New York,vremea buna in jur de 8-9 grade si nici strop de zapada pe strazi. Am colindat vreo 2 zile cite 12 ore pe zi, am vizitat Muzeul de istorie, muzeul de arta, Empire State Building si am facut si o croaziera in jurul statuii si Pearl Harbor.Ne-am plimbat, de fapt traversat si Central park.
Copiii au fost fascinati de metrourile subterane si suspendate , si tot in premiera ptr ei si taxiul. Am vazut pomul superb de la Rockefeller Center, in fatza lui era cladirea cu stelute atirnate care cintau la 15 minute (initial l-am vazut in youtoubul Doinitei), nenumarate vitrine, cladiri impodobite..

Fiimea a numarat 62 de limuzine in total, a decis ca se face actrita.
Eu am fost stresata de traficul si violenta in condus din Manhattan si am jurat ca nu as conduce acolo nici platita.

Am dat o raita si pe la mallul din apropierea casei prietenei mele, cu doar 5 etaje. De Revelion am stat linistiti acasa la prietena mea, au mai fost si alti cunoscuti si am urmarit in direct coborirea globului din Times Square.
Ne-am intors ieri, relaxati si mai bogati spiritual.

Khristin
, ti-am admirat superbele poze,Yasmin e un adevarat fotomodel.

Emilly, eu am inchiriat un clovn cind au facut copiii mei 5 ani, la petrecerea de la McDonald. Dar caut de vreo juma de ora agenda in care aveam nr de tel si nu stiu unde este. Pe vremea aia , acum 7 ani mi-a luat 60$ ptr o ora jumatate. Copiii au fost f incintati, le-a facut o gramada de jocuri cu carti ascunse, figurine de baloane, etc.L-am gasit tot pe internet parca la clowni.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumim de aprecieri fetelor, sinteti toate niste dragute . Vacanta a fost frumoasa si scurta, acum incercam sa ne obisnuim cu temperaturile astea extrem de scazute

Ana, pt. ca intrebai de comparatii cu alte tari din Caraibe, Bahamasul sta destul de bine la capitolul finaciar, este a doua resursa importanta dupa turism...am avut surpriza sa constat ca absolut toate bancile din Canada erau prezente si acolo, gen Royal Bank, Scotia Bank si multe altele, casele din chirpici atat de des intalnite in Cuba, Dominicana si chiar si in Mexic pe alocuri erau absente de data asta...dupa cum se stie se mai spala ceva bani negri pe acolo . Si pt. ca nu sint atat de saraci ca vecinii lor si vorbitori de engleza in urma colonizarii britanice, (un avantaj fantastic in business) nici macar chelnerii din resorturi nu au aceeasi atitudine de cerseala dupa bacsisuri, care atrage prezenta americanilor si canadienilor in mare parte. Cat despre servicii, nu pot sa spun ca au fost foarte bune, nu am avut nimic de reprosat, am mers la Riu ca si in Mexic iar lanturile hoteliere au acelasi tip de management, deci nu ai nici o surpriza la capitolul mancare curatenie, etc...pana si layoutul hotelului e cam acelasi La doi pasi de Riu era un complex enorm hotelier Atlantis, cu sali din marmura de Carrera si acvarii enorme pe care le-am pozat doar partial, cazinouri comparabile cu Bellagio din Las Vegas, pesteri subterane cu tot felul de animale subacvatice, unde culorile nu sint trucate btw ...ca sa nu mai spun de fantanile, piscinele, picturile de pe tavanele holului si celelalte facilitati exterioare. Nici macar o saptamana nu-ti ajuge sa epuizezi totul. Daca ajungeti in zona, sa nu-l sariti . Uitati niste poze din www.atlantis.com/photogallery.aspx" target="_blank"> Atlantis.

Podeanu, bine ai venit din vacanta ....te asteptam si cu poze....cred ca e o experienta interesanta sa vizitezi New Yorkul pe timp de iarna...noi pt. ca am mers vara, am savurat la maxim vastitatea de verdeata din Central Park...mi-ar place sa ma intorc intr-o zi acolo Ca sa nu mai spun de Empire State Building....cum au putut oamenii aia construi in anii '30

Fug la culcare,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Donia, multumim mult de laude.

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

buna fetelor si la multi ani!

as avea si eu o intrebare pentru mamicile cu bebei care au calatorit spre romania. as vrea sa merg in romania anul acesta cu amindoi copii dupa mine si as vrea sa va intreb cum ati procedat cu biletele de avion. cautind pe net variantele de zbor ,am observat ca exista doua variante de bilet pentru copii sub un an, adica , cu scaun sau in brate. mie mi se pare un pic cam mult sa tii copilul in brate atita drum. dar pe de alta parte diferenta de pret este foarte mare. voi cum ati procedat? eu o sa fiu singura cu amindoi copiii. pot sa duc scaunul de masina cu mine in avion sau nu?
cred ca astea ar fii primele mele intrebari.

merci
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by sia_o

buna fetelor si la multi ani!

as avea si eu o intrebare pentru mamicile cu bebei care au calatorit spre romania. as vrea sa merg in romania anul acesta cu amindoi copii dupa mine si as vrea sa va intreb cum ati procedat cu biletele de avion. cautind pe net variantele de zbor ,am observat ca exista doua variante de bilet pentru copii sub un an, adica , cu scaun sau in brate. mie mi se pare un pic cam mult sa tii copilul in brate atita drum. dar pe de alta parte diferenta de pret este foarte mare. voi cum ati procedat? eu o sa fiu singura cu amindoi copiii. pot sa duc scaunul de masina cu mine in avion sau nu?
cred ca astea ar fii primele mele intrebari.

merci
simona

Simona, scaunul de masina poti sa il iei in avion doar daca ai si loc pentru copil (si in cazul asta trebuie sa intri pe siteul companiei sa cauti dimensiunile care sunt acceptate, sa se poata instala in scaunul avionului). Altfel merge la cala. Daca e tip scoica si e pentru carucior, poti sa predai caruciorul si scoica atunci cand te urci in avion si le primesti cand iesi din avion. Insa trebuie sa spui la imbarcare ca le vrei, pentru ca ti se vor pune niste etichete speciale pe ele.
Baietelul meu avea 7 luni si 9 kilograme cand am zburat si la dus mi-au dat cosulet si l-am fixat in perete, dar erau ingrijorati ca e prea greu. Iar la intors mi-au dat cosulet si l-au pus pe jos, la picioarele noastre, ca au spus ca e prea mare copilul. Initial nu am putut sa facem rezervare pentru cosulet (am cumparat prin agentie si compania a spus ca e prea mare - lungime si greutate - copilul), dar am cerut la imbarcare si fiind printre primii care ne-am imbarcat, ne-au dat.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

donia , merci pentru raspuns. am insa o nelamurire , ce cosulet?

simona

Mergi la inceput