Sezatoarea canadiana (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Khristin, mersi pentru detalii ; mi-ar placea sa ajung si eu intr-o vacanta intr-un asemenea loc.

Simona, ce ruta ati ales, direct Tg-Mures sau Bucuresti^

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, exista zbor Montreal - Tg. Mures ? Cu ce companie ?

Simona, cosuletul e gen scoica de masina, copilul e fixat in el cu centuri de siguranta, ti-l dau din avion. Noi am venit asta-vara cu British cu conexiune in Londra, si mandra noastra avea 1 an si 10 luni, nu i-am luat loc, a stat bine merci in cosuletul asta, sus pe masa din fata noastra, si a admirat tot avionul, a dormit.

Bine, a si alergat inainte, cosuletul asta ni l-au dat decat din Londra in Montreal, pana la Londra, am tinut-o in brate, si a facut show. A stat la mine, la frati-sau, la taica-sau.

Tu la ce companii ai gasit oferte bune?
Si noi vrem sa mergem la vara in Ro, si oricum am da-o, tot cu Air France e cel mai ok, ca raport intre timp intre escale si pret.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cristina, nu este din pacate,dar noi am ales sa schimbam odata sau de mai multe ori, numais a aterizam in TgMures sau Cluj si nu la Bucuresti (de unde facem doua ore cu masina, si nu 6-7, plus agitatia de rigoare); eu am zburat cu Austrian: Montreal-Viena-Cluj (incoace o noapte la Viena), Luci si Tudor au fost in 2007 Montreal-Amsterdam-Budapesta-TgMures si Luci zice c-a fost ok;

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

buna cge , si eu tot cu air france am gasit cele mai bune oferte dar inca mai oscilam. noi vrem sa mergeme pe pasti in ro. tu in ce perioada vrei sa mergi? marea problema ar fi ca sint singura cu doi copii (5 ani si respectiv 7 luni).o alta intrebare, pentru cosuletul asta trebuie sa platesc inainte ceva sau pur si simplu fac sa fiu printre primii si il cer la urcare in avion? depinde si de locul in care stau?

ana, existe rute directe tg. mures? eu am cautat dar nu-mi gasesc aeroportul din tg mures. alta varianta ar fi sa astept in aeroport in buc si sa iau avionul de acolo cu plata pe loc.daca tu stii alte variante te rog sa-mi spui si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc ptr. raspunsuri.

Noi mergem in iulie-august si suntem 2 adulti si 2 copii, asa ca o reducere de cateva sute de dolari pe bilet ar fi ceva.

Noi am declarat ca mergem cu 2 copii: unul de 7 ani si altul de 1 an si 10 luni cat aveau atunci. Ptr Anca, am platit parca 10% din costul unui bilet, n-am cerut noi cosuletul, ni l-au dat ei.(cred ca depinde si de companie)

Ba chiar ne-au schimbat clasa de la economic la una superioara, ca ne-au vazut cu 2 copii. Copiilor le dau jucarii pe avion, te vei descurca, sunt sigura. La 7 luni, inca sunt cuminti, iar la 5 ani, te intelegi cu ei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Simona, eu am cumparat intotdeauna de la agentii din Montreal si nu de pe internet biletele, cu escale cum am scris mai sus; din cite stiu va trebui sa schimbi in Bucuresti aeroportur, aterizezi la Otopeni si iei cursa interna de la Baneasa; eu am preferat intotdeauna sa aterizam la tgm/cluj, chiar daca am platit ceva in plus; si noi vom merge anul asta, dar inca nu stiu cind, deci nu ma agit...sa vedem...

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Simona, pentru bb companiile aeriene iti pun la dispozitie un baby bassinet, noi am venit cu KLM cand avea Matei 6 luni si ne-au dat bassinetul respectiv (care e de fapt un mic patut care se ataseaza in fata scaunului tau de perete - si pentru chestia asta o sa aveti si voi locuri foarte bune, pentru ca singurele locuri unde poate fi montat bassinetul sunt cele de la intrare, langa usa, unde ai loc foarte mult pentru picioare), iar Matei a dormit foarte comfortabil tot drumul. Dar sa fii atenta, cand cumperi biletele, trebuie sa ceri bassinetul ala din timp, ca sa ti-l rezerve.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Simona, eu am zburat cu KLM, avea cele mai bune preturi cand am plecat noi, am luat biletul printr-o agenta romanca din Toronto. Pe net nu gasisem nimic la fel de bun.
Cosuletul pe care l-am primit era gen landou, nu stiu cum sa-ti spun altfel... Uite am gasit o poza. Si cum scria si cge, mi l-au dat doar pentru zborul lung, Toronto-Bucuresti si retur.
Poate ar merita sa faci rezervare si pentru cosulet, in engleza ii spune bassinet sau basket.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

fetelor merci mult pentru raspunsuri.sper sa reusesc sa ma descurc cu amindoi copiii. lui vlad inca nu i-am facut pasaportul, dar sper ca in 2 saptamini sa reusesc sa-l obtin si apoi o sa luam si biletele. pe la agentii inca nu am fost, dar o sa am timp in intervalul asta de timp sa ma interesez si pe la agentii.
ana , si eu prefer sa merg direct tg. mures dar nu stiam ca pot sa iau biletele din montreal, cel putin pe internet nu am gasit varianta asta, dar o sa incerc si pe la agentii.

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Salutare tuturor,

Simona, cum reusesti sa faci pasaport romanesc celui mic in 2 saptamani ? Sau e vorba de cel canadian ?

Stie cineva cat dureaza obtinerea pasaportului romanesc de la consulatul de aici ? Si ce acte sunt necesare in afara pasaportului vechi ? La cetatenia canadiana nu mai sper pana in august, la turneu. Daca accusé de reception le-am primit intr-o luna.

Eu luni incep serviciul, si tot luni sora-mea decoleaza catre New York, dimineata devreme. O sa am casa goala dupa ce zilele astea a fost tot un tipat, cantat, dansat, pupat si jucat toate jocurile posibile. Dar mai e un pic, astazi primim 2 randuri de musafiri... si ne uitam la Stapanul Inelelor pe TVA, o varianta "asa cum n-am mai vazut niciodata" - dupa cum zic ei, cred ca la reclame se refereau. si o sa jucam Bridge, am facut un campionat care va dura destul de mult - cu prietenii nostri. Iar duminica o sa ne hodinim, poate o sa iesim la sanius - ca sa ne relaxam putin pe afara.

Va doresc un weekend frumos si un sfarsit de vacanta agreabil,

Irina

Sofia

Mergi la inceput