Sezatoarea canadiana (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

LA MULTI ANI!!!
Sa va aduca noul an sanatate si succese.

Kristin am vazut si eu pozele... wow... foarte frumos. Se pare ca v-ati distrat bine. O sa te invidieze lumea pentru bronzul cu care incepi anul.

Noi asteptam ziua cea mare cand voi naste. Inca nu sunt speriata... ceea ce este bine. In rest suntem fericiti ca ni se construieste casa si deja s-a facut fundatia si parterul... Abia asteptam sa vina Aprilie sa ne putem muta.

La cele ce incep serviciul va doresc o zi usoara... mai ales ca se anunta temperaturi foarte scazute. Laurajr cum e la K/W? Aici a nins destul de mult si chiar observam ca pe copaci era zapada, dar si gheata.

Monica-Matz 36 si Andreea Bianca

AMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by carmen77

Am si eu o rugaminte (inca una! ) ... Ana sau Oanagabriela, ati putea sa imi dati si mie pe PM schema de imunizare pentru copilasi? As vrea sa o incerc la Matei, ca sunt cam stresata acuma ca o sa inceapa din nou sa mearga la gradinita si sa nu imi aduca virusi acasa la bb ... si de la ce varsta poate fi aplicata?

Multumesc mult anticipat .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Eu iti trimit lista cu placere, dar am informatiile intr-un fisier. Deci am nevoie de un email ca sa pot sa le trimit. Pe fiecare din medicamente le gasesti pe internet si poti verifica de la ce virsta se pot da. Eu am inceput sa ii dau cind Antonia avea 4.5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare si de la noi,
Laura ma bucur ca v-atzi distrat!
Magda-sa stapinitzi sanatosi casa si nastere usoara in continuare!
Cristina- m-ai imbolnavit cu pozele, vreau si eu neaparat in Bahamas, totul arata super, doar RIu e resort fain iar voi si Yasmine suntetzi superbi.Pupici.

Am pus cateva poze cu zapada si strumfii mei:
www.dropshotas.com/alexm

Pt cine vrea sa vizioneze- o saptamina buna!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Denisa, nu merg pozele. Si eu am tot vecini greci... dar ei au copii mai mici decat ai mei, tot prin nani au sarbatorit si ei

Khristin, am vazut toate pozele, sunt excelente, iar Yasmine e superba. Sa va fie de bine vacanta!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Salutare tuturor,
zise marmota trezita dupa 14 ore de somn.
Atat ii de bine sa dormi, incat cred ca daca nu exista somnul il inventam eu, fratioare.

Cristinelu', iti vazui pozele si atat de tare empatizai cu matale, ca ma si vedeam pe plaja minunata turcoaz scarpinata pe cap de exoticul ala cu coditele in problema. Sa traiti si la mai mare!!

Noi ne hodinim, dupa un mare party de revelion si sampanie cu alcool in dupa amiaza asta voi avea repetitie si dupa vom mere la sanius la un centru cu colaci aici de langa noi. Vere, am abordat zapada asta din toate unghiurile filosofice posibile, da' curand o sa mi se ia si de ea, si atuncéa ce doamne iarta=ma sa mai fac, sa ma apuc de patinaj artistic ? Sau de sarituri artistice pe schiuri ?

Io ma duc la ciocolata mea neagra, vacanta si Luis de Funes-urile mele, ne mai auzim, o zi super!!!

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Un an nou fericit, Canada! Un 2008 plin de realizari, impliniri, pe toate planurile, sanatate si bucurii tuturor!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Oau, e liniste pe aici...toata lumea doarme, se pare ca ati petrecut de Rev, nu gluma...

Noi am mers la Toronto la Grand Baccus unde ne-am lipit cu inca 4 familii de bacauani de un grup maaare de romani, printre alte nationalitati...foarte frumos a fost, elegant ( mi-am pus si eu rochie lunga prima oara de cand am venit in Canada ), mancare buna, cam putin dans dar cand s-a terminat acolo am mers acasa la un prieten si am continuat cheful pana la 5 .

Vreau sa zic ca romancele acolo erau cele mai frumoase, elegante, coafate, o placere sa le privesti...mie imi place din cand in cand sa ma gatesc si asta a fost o buna ocazie care mi-a umplut bateriile pt o perioada lunga .Mi-am pus si extensii de suvite albastre, bre !

Bre, da neste poze cu matale in rochie lunga si par albastru nu meritam si noi?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

quote:
Originally posted by carmen77

Am si eu o rugaminte (inca una! ) ... Ana sau Oanagabriela, ati putea sa imi dati si mie pe PM schema de imunizare pentru copilasi? As vrea sa o incerc la Matei, ca sunt cam stresata acuma ca o sa inceapa din nou sa mearga la gradinita si sa nu imi aduca virusi acasa la bb ... si de la ce varsta poate fi aplicata?

Multumesc mult anticipat .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Eu iti trimit lista cu placere, dar am informatiile intr-un fisier. Deci am nevoie de un email ca sa pot sa le trimit. Pe fiecare din medicamente le gasesti pe internet si poti verifica de la ce virsta se pot da. Eu am inceput sa ii dau cind Antonia avea 4.5 ani.

Oana, mama lui Antonia

Oana, rugamintea mea mare e sa mi le mai trimiti si mie odata; le aveam in computer, acum le-am cautat pentru Carmen si nu le-am mai gasit, bag de seama ca s-au pierdut; adresa mea e anaoica@yahoo.com; mersi frumos!!!!!!!!!

eu vreau sa-l inscriu pe Tudor la patinaj (viteza) si azi sunt inscrierile, aia imi cer o lista serioasa de echipament, aveti cumva vreo adresa de magazin cu articole sportive second-hand prin Laval sau in jur^

mersi,

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani cu sanatate si belsug!

Vin si cu o intrebare la voi.As vrea sa inchiriez de ziua fiica-mii un claun.Aveti ideie, unde, cit si cum s-ar proceda?merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Oana, rugamintea mea mare e sa imi trimiti si mie schema de imunizare ca le salvasem in computer, acum le-am cautat sa le cer din romania si nu le-am mai gasit, bag de seama ca le-a sters sotu' din greseala cand a curatzat hardu'meu de poze.
Saru'mina mult.Poze noi cu Antonia ai?
Adresa mea:denisam@rogers.com

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput