Sezatoarea canadiana (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

La multi ani in 2008!
Donia-cata dreptate ai cu asteptatul somnuluicand ai 2 copii,si noi la fel ca voi,la 1 culcarea,petrecut cu vecinii greci,nu ne-am aventurat la artificii ca Alex e inca cu urme de la un virus urat cu tuse productiva si secretzii nazale,emma e refacuta 90% si eu70%,sanatosi sa fim in noul an.
Va pupam pe totzi si am pus cateva poze de la cabana cu zapada multa.
Ninge si in Mississauga de aseara si e tare fain,am scos-o pe fiimea cu sania si sa faca un snowman cu tati.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La multi ani! Anul 2008 sa va aduca numai bucurii, sanatate si impliniri!

Noi sintem putin mahmuri dupa noaptea de Revelion . Desi Antonia s-a culcat la 2:30 dimineata, la 9:30 era in picioare...Acum ne pregatim sa iesim la sanius, afara ninge si putin aer curat ne va face bine la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Un Nou An fericit, plin de sanatate si realizarea tuturor planurilor va doresc tuturor!
Denisa, si noi ne bucuram de prima zi din an, ninge de azi-noapte in Mississauga si totul arata superb!
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani tuturor, un an nou mai bun si mai plin de realizari. Multa multa sanatate la mari si la mici!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

La multi ani, sanatate, prosperitate, si tot ceeace poate fi mai bun pentru fiecare din voi va doresc in 2008!

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanelu spune:

La Multi Ani!
Va dorim tuturor un An Nou fericit, sanatate, impliniri si mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Am si eu o rugaminte (inca una! ) ... Ana sau Oanagabriela, ati putea sa imi dati si mie pe PM schema de imunizare pentru copilasi? As vrea sa o incerc la Matei, ca sunt cam stresata acuma ca o sa inceapa din nou sa mearga la gradinita si sa nu imi aduca virusi acasa la bb ... si de la ce varsta poate fi aplicata?

Multumesc mult anticipat .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Carmen77 referitor la mijeoteuse: http://www.recettes.qc.ca/sections/mijoteuse.php

ai aici niste retete pe care tu le poti adapta cu ce ai prin casa. Eu le folosesc mai mult sa-mi dau seama cam ce cantitate de lichid trebuie sa pun ca sa nu ard mancarea.Nu trebuie exagerat cu lichidul pt. ca toate alimentele la stilul asta de gatit lasa apa.
Eu am facut de aici lasagna, ardei umpluti si acum fac cotlete de porc cu varza. Inca nu s-a terminat asa ca nu dau verdictul. Am mai facut tot felul de mancarici de cartofi cu carne sau gen ghiveci dar sa fii atenta ca uneori cartofii nu se fierb bine.. Am ajuns sa-i tai f. f. marunt ca sa iasa.
Si un fel de sarmale neinvartite, adica amestecate care nu sunt de servit la musafiri dar bune de mancat. (Cigares au chou )
Iar carnea de vita se face f. bine.....

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

LA MULTI ANI 2008 plin de sanatate si multumire sufleteasca va doresc tuturor!

Am ajuns si noi din Nassau pe 30, unde am petrecut un Craciun mai putin conventional , am lenevit intr-una , pur si simplu a fost o vacanta relaxanta in care nu am facut nimic altceva decat sa stam la soare , sa inotam in oceanul turcoaz si sa citim in bataia brizei. Vremea a fost superba, spre deosebire de vara cand in tarile caraibice e caldura destul de sfocanta, iarna in Bahamas are cam 25-28 grade, asa ca ne-am hotarat sa mai mergem si alta data in locuri insorite pe timpul iernii . Turistii in mare majoritate americani si canadieni, foarte putini europeni de data asta. Yasmine s-a zbenguit intr-una din ocean pe plaja si de pe plaja in piscina, a fost ca pestele in apa, cu colac dupa ea Daca aveti timp iata ceva poze din vacanta

Aseara am fost la Revelionul organizat de Aprozar, cu alti vreo 300 si ceva de romani si am ajuns pe la 4 si ceva dimineata acasa, am mancat, dansat si intrat cu dreptul in noul an . Slava domnului ca incep scoala abia saptamana cealalta

Aaa, era sa uit felicitari montrealezelor de intalnire , subscriu si eu la urmatoarea cu 69 or something

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Oau, e liniste pe aici...toata lumea doarme, se pare ca ati petrecut de Rev, nu gluma...

Noi am mers la Toronto la Grand Baccus unde ne-am lipit cu inca 4 familii de bacauani de un grup maaare de romani, printre alte nationalitati...foarte frumos a fost, elegant ( mi-am pus si eu rochie lunga prima oara de cand am venit in Canada ), mancare buna, cam putin dans dar cand s-a terminat acolo am mers acasa la un prieten si am continuat cheful pana la 5 .

Vreau sa zic ca romancele acolo erau cele mai frumoase, elegante, coafate, o placere sa le privesti...mie imi place din cand in cand sa ma gatesc si asta a fost o buna ocazie care mi-a umplut bateriile pt o perioada lunga .Mi-am pus si extensii de suvite albastre, bre !

Khristin, m-ai imbolnavit cu imaginile din Bahamas, si fetita ta e o dulce ! Ce frumos a stat ea la impletit coditze ...si pestisorii din acvariile alea imense, erau ireali..asa sunt ei de colorati?
Poate la anul ne incumetam si noi la o plecare de asta, in 2, 3 sau 4 ca tare ne-ar mai place .

va pupic pe toate si va doresc putere de munca, ca de maine o luam iar de coada, unii de acasa, altii la job, cum ne e dat . Mult succes tututor !

Am si eu o intrebare pt cei care si-au sponsorizat parintii aflati deja in Canada in vizita : pe perioada procesarii actelor ( care am inteles ca dureaza 2-3 ani)parintii pot iesi din Canada sau trebuie sa stea aici pana se rezolva cu statutul lor ?

Mergi la inceput