Sezatoarea canadiana (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna seara fetelor,

Sunt cam prinsa saptamina asta ca imi vin niste prieteni in vizita din Kitchiner si nu am nici poze disponibile... al meu sotz le-a descarcat in calculatorul cu care a plecat azi la munca,asa ca mai asteptati ceva.

Mi-am amintit ce mai vroiam sa va zic de NY, impodobirile caselor ptr Craciun de nota 10, ei petrec mult mai mult timp la infrumusetat (as vrea sa stiu daca le-ar mai face asa si la -15 ca noi?) dar pe 26 dimineata toti americanii isi pun bradul la gunoi. Fini...

Emilly, parca tu ai intrebat de clown, am gasit numarul lui ; Mario 514-769-1105.

Va urez o saptamina buna si un inceput linistit la joburi.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Khristin, mamei mele ii expira viza in martie, si ne intrebam daca nu ar fi mai bine sa aplicam deja pt stabilire, decat pt prelungire de viza . Totodata, ea ar vrea sa mearga in Ro in vara 4-6 saptamani si daca nu are prelungirea facuta, mai poate veni inapoi fara probleme ? Socrii tai au aplicat pt rezidenta permanenta ca orice persoana sau pe motive umanitare ? Cand le-a venit prima infatisare ? Adica dupa cat timp ?
Si mai am o intrebare: are vreo importanta daca noi nu suntem inca cetateni canadieni, ci doar rezidenti?

Eu tot incerc sa gasesc un consilier roman pe probleme de emigrare sa ma ajute cu sfaturi, voi ati apelat la ei sau v-ati descurcat singuri?

Scuze de atatea intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Va citesc mesajele si parca incepe sa ma mance la deshte sa dau un gugal pt bilete de avion de Europa. Doar ca daca pic in pacatul ala, m-am fript ca un-doi cumpar, nu sunt prea sanatoasa, la sfecla that is...

laurajr, eu nu iti spun din surse oficiale, dar din ce am auzit, daca aplici pt "compassionate reasons" nu prea da bine ca mama ta sa plece cat i se proceseaza dosarul. Pt ca atunci iti zbori "reason"-ul": de ce nu poate aplica din afara Canadei? Cat despre prelungire, oricum trebuie sa aplici, pt ca trebuie sa fie legal in Canada cand i se aproba dosarul. Iar timpul de procesare era, acum 5 ani cand am aplicat pt mama, cam 2-3 ani, mira-m-as sa fi "improved" la 2 luni. Daca sponsorizarea e clasica, din Ro, atunci e alta mancare de peste, poate mama ta pleca si veni cand doreste.

Am reusit sa separ niste poze din Cuba la "public", nici nu le-am revizionat cum trebuie, asa ca daca gasiti ceva "ciudat" dati un semn de maxima urgenta

In rest bibilesc copchii, unu-i cu tuse de magar si mucos, ailalta-i cu otita si mucoasa, ce mai, ca-s mari si tot ca pe bebei trebuie sa-i caut in coarne si sa-i consolez (azi noapte am dormit cu don'soara intre noi in pat de la 4, asa cevaaa, are 12 ani, ce ziceti?) ...

Mie mi-e tare greu sa "snap back in" in anul asta. Am chiulit si saptamana trecuta, dar de maine tre' sa schimb macazul, mneah...

O saptamana buna!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Helloo,

Ira-am vazut pozele,super si o saptamina buna itzi doresc,nu mai fii trista!
mQQm-superbe pozele,sunt ok,la ce resort si unde atzi fost in cuba?
Sia-te-au lamurit fetele super bine cu biletele si basinetul, si eu am fost cu airfrance si am primit pina in europa cosuletz,avea 5 luni emma,si am vrea si noi sa mergem de pasti,o sa incep si eu cautarile de bilete-sa-mi spui dc gasesti ceva rezonabil ca pretz, te rog.
Dana, Emily,,Roxana,Ica,DOnia,Cristinele si restul-osaptamina buna si pupici.
Merg la vaccin cu Alex si revin pe dupa amiaza.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mqqm, tare-s frumoase foto din Cuba, mi-a placut cum ai postat-o pe ultima...zapada dupa atata soare si nisip!!!

Deci despre sponsorizare: initial am fi vrut sa aplicam pt motive umanitare dar am inteles ca nu prea sunt sanse de reusita...noi ne intrebam daca am aplica din Canada, in februarie sa zicem, mama poate pleca in vizita in Ro in vara si sa se intoarca dupa dupa 6 saptamani? Sau trebuie sa stea doar in Canada 2-3 ani pana se rezolva actele ? Sa aplicam din Bucuresti?
Eu tot caut in zona mea un consilier pe emigrare si nu gasesc, de mers la Toronto dimineata in cursul saptamanii e mai dificil...

Multumimesc tuturor de raspunsuri si le astept in continuare cu nerabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Roxana si Emilly, merci de info

Bebitzu, eu zic ca o sa fie ok, felicitari !!!!

Am vazut pozele de la soare cu nisip fierbinte si mult soare si m-a luat un dor de ducaaa ... da lasa ca-mi trece cand dau cu nasul de frig Mi-au placut si pozele Irei, frumos la Qc, daca imi iau inima'n dinti poate o sa mergem si noi odata iarna.

Denisa, sper sa aveti o zi usoara dupa vaccin

Sapt usoara si pupici tuturor

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani si un An nou cu sanatate si numai bucurii!!
asta cu intarziere si un La multi ani pentru toti Ionii si Ioanele!

Am vazut cred toate pozele si vreau sa spun ca toata lumea arata super bine si fericita! si asa si trebuie, dar bineinteles copiii sunt cei mai cei!
Si noi am petrecut frumos sarbatorile cu prietenii, a venit si Mosul super incarcat cu daruri, daca tot asa o sa fie de-acum inainte, nu ma mai plang

Sarcina mea merge bine, s-ar parea ca e fetita, asa mi-au zis la ecografie, de fapt nu conteaza sanatos/sanatoasa sa fie.
Vreau sa va pun si eu poza de cand cu zapada asta sa vedeti ce om de zapada am facut la noi in curte, sper sa se vada
http://good-times.webshots.com/photo/2773590250082256640SkOydZ

Apropo de sponsorizarea parintilor si eu vreau sa le fac asa ceva, acum ma chinui sa strang actele, Laura tu despre ce fel de sponsorizare vorbesti? umanitara? n-am mai auzit, cu ce se mananca asta iar consilieri de emigrare eu tot vad reclame ale lor in ziarul faptul Divers, ai incercat sa suni la ei, sunt toti din Toronto?
Khristin la tine cat a durat procesul, sau de cand ai inceput? daca nu sunt indiscreta

In rest nimic dosebit, am inceput serviciul si azi mi s-a parut o zi super grea, abia m-am obisnuit iar cu ritmul, mai mult am cascat gura pe geam decat am facut treaba

Parca Lorelai n-a mai scris demult, o fi tot in vacanta...
N-am apucat sa-i urez Lui Carmen felicitari pt bebe si sa creasca mare si sanatos!

va pup si inca o data un an cat mai bun!

Magdone 20+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Magdone si Laurajr, pai povestea sponsorizarii e o intreaga odisee ....nu stiu de unde s-a inteles ca dureaza doar cateva luni , noi am inceput dosarul ambilor socrii de unii singuri, fara ajutorul nici unui consilier pe motive de reintregire a familiei, nicidecum pe motive umanitare in 2004 in Canada, a durat vreo 2 ani aici, apoi s-a transferat dosarul in Romania, iar acolo a mai durat si acolo aproape vreo 2 ani. Nu a fost vorba de nici o infatisare pana acum, au facut si vizita medicala in vara asta si dupa cum se stie, trebuie sa-ti faci prima intrare din Canada exact la un an dupa medicale. Cert e ca pe parcursul procesarii dosarului, socrii mei au venit de foarte multe ori la noi in vizita si li s-a aprobat viza cu multiple intrari si la fel s-au si intors in RO fara nici o problema. Deci mult a fost, putin a mai ramas...asadar Laura, poti sa-i prelungesti viza mamei tale, si sa-i si incepi si dosarul ca oricum dureaza o eternitate

Azi am inceput si noi scoala si activitatile copilului de patinaj, asa ca ne-am intrat in ritmul nostru normal ...

Magdone, sarcina usoara sa ai in continuare...nice big snowman you got out there

Ira, vesti bune....stii cate saptamani mai sint pana la urmatoarea vacanta...seulement neuf, crazy huh?

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Magdone, pai ati muncit nu gluma la asa un om de zapada...misto arata iarna canadiana in poze.

mQQm/Cristina, parca nu ajungea singele rau ce ni l-a facut Khristin, mai vii si tu cu o plaja superba din Cuba ;
foarte frumoase pozele, in ce statiune ati fost^

Ana

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Irina, am uitat sa-ti spun ce mult semeni cu sora ta in poze cel putin...frumos Quebec ville-ul impodobit iarna , mie mi-a placut in mod deosebit, dar vara mai ales...am vazut c-ai pacatuit si cu gingerbread house aia, acu sa-ti fie de bine...

Ana, hai sa dreg busuiocu' acum, stii cum se spune ca fiecare vacanta e esuata ca trebuie sa te intorci ... in cazul meu, m-am intors ca I've got a mortgage to pay , altfel acolo mi-as fi petrecut restul vietii

O saptamana care sa zboare cat mai repede va doresc

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput