Cirese de Mai-Iunie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
Buna dimineata livada! O saptamana super!!
Lya vai ce sperietura.. cred ca ma pierdeam toata. Ma bucur ca nu a fost nimic grav si multa sanatate dorim raciteilor..
Oana ma distreaza ce povestesti despre Paul ca si Sofia face la fel. La coada la magazin de pilda incepe sa chiuie "hi" si nu se lasa pana nu i se da atentie.
Virgi e drept ca mi-ar fi greu sa ma despart de Soficu chiar si cateva ore dar daca chiar ar fi necesar as face-o; asa insa zic eu ca avem cate putin din toate: sta si cu mami acasa, si avem si contact cu copii( nu asa mult cum ar fi la gradi dar zic eu ca deocamdata e suficient) mergem la play time, la parc, avem si niste prieteni care mai vin la noi la joaca.
Cat priveste ce ti-a spus Choy zau ca mi se pare ca exagereaza sau coreenii au niste standarde greu de atins!! Pai Sofia nu vorbea nici jumatate din ce spuneai tu de Claudia acum doua luni si a trecut testul de 18 luni cu brio. Claudia ta cred ca era trecuta la superdotati..zau..
In plus fiecare copil se dezvolta diferit, e nedrept sa spuna ca nu stiu cine vorbeste o gramada, poate copilul respectiv nu stie sa se catere sau sa construiasca un turn. Stai linistita ca ai o papusica dulce si tare isteata.
DianaR bine ai revenit.. chiar ne era dor de tine Multumim frumos pentru urari!
Niste poze si noua ne mai arati cu Timi si Vladut?
Angelica si de tine ne era dor, si multumim si tie pentru urari!! Felicitari Sarei pentru poezii!!
si multa sanatate lui Razvan. Cat despre degetel in gura .. hmmm nu stiu ce sa zic. Sofia mea are un alt obicei cam dezgustator si zau ca nu stiu de unde l-a luat: de catava vreme isi baga degetul in nas..
, am observat ca daca ii spun ceva sau o trag de manuta mai rau face, daca ma fac ca nu bag de seama renunta singura. Deocamdata eu am ales sa ignor obiceiul asta sa vedem cum merge.
Neda felicitari pentru papusica Nicole- e o scumpa!! sa va traiasca sa se faca mare si sa va bucurati de ambii copilasi!!
Mult succes in ce ti-ai propus. Eu tocmai am reusit sa o dezvat pe Sofia sa mai bea laptele din biberon. A fost destul de usor, mult mai usor decat credeam, totul a durat cateva zile dar acum gata e ok nu mai face fasoane cand vede canita cu lapte in loc de bibe.
Arabela tu ce mai faci, esti ok?
Diana79 printesa Nicole. Frumoase numele la care v-ati hotarat. Numai noi nu reusim sa cadem de acord.. pretentiosi domnule ce vrei..
Cami 24+
&
Sofia - 8 mai 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
Si pana nu ma ia somnul rau de tot sa mai povestesc una alta despre Sofia: i-au mai iesit doua maselute asa ca acum avem 4 si azi am observat ca ii ies si caninii asa ca in curand o sa avem dantura completa. Am inceput noi mai tarziu dar nu ne lasam!!
Face o tona de nebunii, sare peste tot si se catara ca o pisicuta, imi aduce pantofii si ma ia de mana sa mergem "bye", se duce si descuie usa de trebuie sa am grija mereu sa fie lantul pus la usa ca altfel .
Are un prieten (mai mare decat ea .. e un baietel de 5 ani) pe care il adora dar il si bate.. cum nu ii convine ce face cum ii trage cate una.. e batausa mare ceea ce nu prea imi convine si bietul de el nu zice nimic. ba ieri a venit la noi la joaca si Sofia ii spune baby Andrew si saracutul s-a suparat ca de ce ii spune Sofia baby.. ca el e baiat mare.
Dar cel mai draga imi e cand ma ia de gat si ma pupa si apoi pune capul pe burtica mea si ma mangaie si spune "baby"...
Cami 24+
&
Sofia - 8 mai 2006
![](images/user_woman.png)
wapi spune:
Virgi diagnosticul a fost de viroza, dupa o consultatie amanutita. Nu a avut ca simptom decat febra; dupa doua zile de antitermice am trecut pe antibiotic - am terminat tratamentul in dimineata aceasta, de vineri nu mai are nimic, doar mai transpira cand doarme (adica body-ul de pe el este ud leoarca - ieri a transpirat mai puti). Am inceput sa iesim iar afara - ca a daramat toata casa- are niste idei de ma termina (ex. si-a luat plapumica lui, a dus-o in bucatarie, si s-a intins pe ea ). A invatat sa ceara pufuleti - si merge si iti arata de unde sa-i dai
.
Legat de vorbit - cred ca standardele din Coreea sunt prea ridicate pentru noi; nici noi nu spunem nicio propozitie, nu spune verbe decat daca repeta dupa noi. Eu il las in ritmul lui, citim povesti si ne uitam pe carti in fiecare zi. A inceput sa tina minte nume si sa le asocieze cu persoane, stie o gramada de animale - dar, clar nu spune propozitii
Gata ma apuc de munca.
O zi frumoasa !
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Felicitari Neda, sa creasca mare si sanatoasa papusica
Ce ma bucur ca Mihai o iubeste asa mult sper sa primeasca si Paul la fel de bine pe noul bebe
Wapi, sanatate la Stefanita
CamiM, daca il bumbaceste pe Andrew, ar trebui sa se joace cu Paul poate ca s-ar lamuri amandoi ca nu-i metoda potrivita si de unde invata ca doar pe ei nu-i bate nimeni???
Diana79, ici pe burtica
si la Nicole!
Abibriza, si eu cu homeopatele
Revin....
Oana 19+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
miti2004 spune:
Dragele mele,
Am reusit sa ne mutam la noi acasa in weekend. Am stat la parintii mei de asta vara pana acum pt ca sotul s-a intors recent in Ro si am facut amenajari in apartamentul nostru.
Alex doarme SINGUR in patutul LUI, propriu si personal( a dormit cu mine pana acum ). A fost f incantat de el. Este ca un pat normal de 1 persoana, doar ca are aceleasi dimensiuni ca un patut de copil ( 130*70) si tablie la cap si picioare si niste laterale mici pe jumatate de lungime ca sa nu cada din pat.
Evident ca a mai scancit noaptea si l-am mangaiat pe spate...Insa nu-mi vine sa cred ca s-a culcat acolo din prima seara...
De vorbit spunem doar caca, mama, papa, pa-pa, pii ( copii )...in rest ne capiaza pe limba lui.
Oana_Rusu ca de obicei m-au dat pe spate cei 2 ochisori fermecatori !!!
Carmina felicitari din suflet pt burtica !!!
Lya nasol cu accidentul...bine ca a fost doar tabla indoita...
Angellica cu chinina ai incercat ? e amara....
Neda Felicitari pt fetita ! sa va dea Dumnezeu numai bucurii de la ambii copii !
Diana79 spune:
Cami nazdravana rau Sophia, dar mai bine decat sa nu stie sa se apere.
Oana tu nu vrei sa afli ce ascunzi in burtica???
Diana 25+
Alicia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
Diana79 spune:
Miti e bine de stiut. Super ca Alex doarme singur. MA gandeam sa o pun si eu pe Nicole singura in patut, dar cand merg in Romania tot cu mine va dormi pt ca nu avem loc, asa ca va ramane pt cand ne vom intoarce.
Diana 25+
Alicia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Miti pt compliment! Si felicitari pentru mutare, e super ca acum sunteti la voi acasa
Diana79, cand am ramas insarcinata am zis ca nu ma intereseaza cat timp e bebe sanatos - da' acuma stau pe spini ca nu stiu dc e cu putzulica sau nu....
La eco de 17 sapt nu s-a vazut "ciucurel" - asa ca inca se poate sa fie roz, dar nici nu a stat in pozitie buna sa fie sigur ce e - avand in vedere ca greturile imi revin te miri cand si din ce, mai am oarecare "sperante" la fetitza macar ca ma simt FOARTE vinovata pentru asta, nu-i drept fata de bebe sa-mi doresc sa fie ceva anume, da' asta e adevarul, in adancul meu parca tot as vrea sa fac coditze.....
ici la cirese si livada, sa aveti o noapte cat mai buna
Oana 19+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Neda, felicitari ptr papusica mica! Am vazut-o, e un bot mic si dulce, sa va traiasca!
Oana, nu ai de ce sa te simti vinovata, e firesc sa-ti doresti fetita! Eu tin pumnii sa fie roz! Si daca nu-i, sanatos sa fie!
Cami, incerc zilele astea sa pun poze, doar sa gasesc un pic de timp...
Miti, sa traiti fericiti in noua casa! Daca nu sunt indiscreta cum de v-ati intors in Ro? Sau asta va era intentia de la bun inceput?Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
adriana spune:
Mai, virgi, tu te-ai suparat pe noi?
Hai ma, venim si noi cu o parere si tu te superi..?
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
![](coreografie.gif)