Cirese de Mai-Iunie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

buna livada

Am cam lipsit de pe forum in ultimul timp, dar zic eu motivat.
Si acum anuntul:
Sa nascut Nicole Ariana pe 12 Ianuarie, la 37 sapt, cu greutatea 2.998 gr.E sanatoasa, toata ziua doarme si e norocoasa ca are un fratior care o iubeste tare.
Aici poze
http://good-times.webshots.com/album/562149403RBrYqk?vhost=good-times

revin

Mergi la inceput

Deja am invatat ca avind 2 copii mici in casa trebuie sa fi foarte organizata, ceea ce e cam greu.Fiecare are programul lui...Deocamdata am ajutor , ceea ce e bine.
Mihai de cite ori o vede pe Nicole vrea sa o pupe.Daca o iau de linga el incepe sa plinga.Crede ca e o jucarie care nu trebuie luata de linga el.Totul e sa il las pe el sa paraseasca camera si nu cumva sa o iau eu de linga el.
Acum imi dau seama ce mult am gresit in educatia lui Mihai.Nu vrea sa se joace singur DELOC.Si acum chiar nu mai avem cum sa ii acordam atit de multa atentie.Un pic daca ne vede ocupati cu altceva decit cu el(chiar is daca stam la masa si mancam) el vine la noi si ne cheama la joaca "sa jucam", sau"afara"..

revin

Mergi la inceput

Am citeva proiecte pe parcursul celor 2-3 luni cit voi sta acasa.
In primul rind de 3 zile incerc sa il dezvat de suptul degetului cind doarme.Deja are dinti de "iepure".Am vazut ca si Angelica incearca.Apropo, multa sanatate lui Razvanel!
Deci i-am bandajat degetul.Prima zi a fost mai grea.A plins la culcare.Saracul se tot uita la deget si plingea.Dar de cind ii bandajez degetul nu si-l mai baga in gura.acum ma intreb ore dupa cit timp trebuie sa renunt la bandaj?Defiecare data cind il bandajez trebuie sa ne punem si noi un bandaj pe deget.I-am explicat ca are bubu la deget si are nevoie de bandaj.Pina acum functioneaza.

Mai vreau sa il dezvat de sticla cu biberon.Bea f bine apa din canita, deci zic eu ca e timpul sa invete sa bea si lapte din cana.

Apoi mancatul singur si olita...cam multe intr-un timp asa de scurt, dar trebuie sa incerc.

revin

Mergi la inceput

vad ca se discuta problema vorbirii. De cind Mihai era doar unbebe mi s-a spus ca fiind bilingv v-a vorbi mult mai tirziu decit alti copii.
Dar Mihai nu e bilingv.Am avut grija sa vorbim exclusim romana cu el.La TV nu se uita.Deci aici asa e teoria:esti bilingv -vorbesti mai tirziu.Deci Virgi, nu e cazul sa iti faci probleme pt Luana.
Mihai vorbeste orice.Orice aude repeta.e un papagal.Spune chiar 2 cuvinte intr-o propozitie.Cu putin ajutor spune citeva poezii si cintecele.Are o celebra fraza cind se loveste isi zice :"ai ghija"sau "ai ghija la cap"asta cind se loveste la cap.De mic se tot baga sub cofee table si ii tot repetam-ai grija la cap.Saracutul se tot baga sub masa si incerca sa se ridice si tot timpul se lasa cu Bubu la cap...

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

NEDA
Sa-ti traiasca fetita frumoasa si sa fie cuminte si sanatoasa!!!! Cum de s-a nascut la 37 de saptamani? A fost spontan?
Nici Kailan nu se joaca singur. De multe ori il las, dar nu rezista mult si vrea atentia mea...nu stiu daca sunt copii care stau de unii singuri...

Mergi la inceput

cred ca m-am intins cam mult.

Cred ca fiecare copil are ritum lui de dezvoltare si nu e cazul sa ne alarmam.
Al meu de exemplu nu a mai crescut din noiembrie, dar ce pot sa fac?
Desi si eu si sotul suntem persoane inalte , ma tot uit la Mihai si ma intreb cu cine o semana asa de pirpiriu?dar poate ca se v-a inalta el mai tirziu.Deh,avem rabdare...

Pupam intreaga livada.
Mult succes burticilor!Va doresc sa duceti sarcinile pina la termen si sa aveti bebei sanatosi.

Nu stiu cind mai apoc sa intru pe forum sa scriu, dar in orice caz, mai trag din cind in cind cu ochiul pe aici.

Neda, Mihai si Nicole

Mergi la inceput

Multumesc Amonar,
Am facut cezariana. Si pe Mihai l-am nascut cu ceza, deci era indicata o noua ceza.BB avea cordonul in jurul gitului si ultimul non-stres test nu arta prea bine, asa ca dr-ul a decis sa scoata bb afara.....dar Nicole e bine , sanatoasa...

Plec sa hranesc trupa.

Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Neda, sa-ti traiasca papusica!Cum e cu un copil mai mare la nastere.Stiu ca Mihai a fost prematur ca si Victor al meu.De cateva zile ma tot gandeam la tine ca ai nasc.Am avut intuitie buna.

Virgi, mai cere o parere.Eu cred ca nu vor fi probleme.Dupa Choy eu ar trebui sa fi retardata poate pentru ca pana la 2 si jumatate nu spuneam decat 4 cuvinte.O nepoata si fiica de medici a vorbit la 4 ani.Pana la 3 ani i-au facut tot felul de teste, au ametit-o si tot nu stiau ce-i cu ea.La 4 ani a vorbit direct in propozitii, acum e in clasa a patra si e premianta intr-o clasa de avansati.

Recomand cu caldura medicamentele homeopate.La Victor au facut minuni.

Angelica, ce bine ca v-ati relaxat un pic.Schiatul e un sport pe care o sa-l practice si Victor incepand de iarna viitoare.

Lya, sa nu mai ai parte de astfel de ciocniri.normal ca te-ai speriat si bebe la fel.

pupici,

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Va dorim un an plin de sanatate si numai bucurii.

Neda felicitari pt bebe Nicole. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Ma bucur mult pt voi ca suntetzi bine. Am vazut si noi pozele e o scumpa.
Am vrut sa-i pun si eu numele la bebelusha mea Ariana dar m-am razgandit si de ieri oficial se va numi Alicia Maria.

Nicole a mea creste are totzi dintzii si caninii, masele are 4 vorbeste cateva cuvinte, in romana, pt ca eu nu vreau sa vb engleza pana nu merge la gradinitza. Este f important sa vobrbeasca romaneste. Se joaca mult singura, si mai nou ii place f mult Ariel (pijamale, carticele), mai putin la tv. Nu se uita mai deloc si cand se uita prefera canale romanesti. De o sapt ni s-a stricat boxul si sper maine sa primim pe cel nou pt ca tare rau este.

Felicitam si noi burticutele si le uram multa sanatate si sarcini usoare in continuare.

Numai bine tuturor. Imi este f greu sa stau la calc citesc tot ce scrietzi.

Pupici la toata lumea

Diana 25+ Alicia Maria si de Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Virgi eu cred ca doctorul tau exagereaza. Totusi e vb de un copil de nici 2 ani. Ma rog e parerea fiecaruia. Nicole nu rosteste asa multe cuvinte ca Luana, dar eu nu ma ingrijorez deloc fiecare copil e diferit. Intelege cand vb cu ea dar e mai greu sa vorbeasca. In schimb are limba ei, in care turuie toata ziua.

Pupici

Diana 25+ Alicia Maria si de Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput