Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Neata Timisoara

Lore, eu acu beau cafeaua, dar aia de dimi
Doris, distractie faina pe unde mereti azi. Salut-o pe Vali din partea mea
Dani, da mai Paul a crescut de numa, toata hainele cu care am venit din Ro acum ii sunt mici.
Lormi, sa dea Doamne Doamne sa fie cu ochi, tinem pumnii.
Ana, ma bucur ca sunteti bine, va doresc si eu un An nou fericit cu tot ce va doriti.
Kati, stii sa faci gulas? Sotu meu ma tot bate la cap sa-i fac gulas, i-am facut odata dar cica n-a fost chiar ceea ce trebuia.
Maria, Aida, Anda, Claudia
Pisicuta nu ne-a mai vizitat ...

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

nush cind ati baut voi cafeaua, dar acum ar merge una la fix. vin de la zapada...bocna-s. da o fost fain.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

va pup si eu fetelor,azi am fost la sanius,la noi a nins ieri toata ziua nu e mare stratul dar de-o bataie cu bulgari merge,am mai scos un baietel din casa si ne-am jucat au venit parintii lui dupa masa sa il ia,s-a bucurat Andi ca a avut camarad de joaca iar deni a chemat-o pe prietena ei la ea astazi,in rest nimic deosebit,maine fac cumparaturile ptr masa de revel si ma apuc de treaba (de gatit adica).Silvana stiu ca nu pe mine m-ai intrebat dar iti spun eu reteta de gulas,cu toate ca nu e big deal acolo cu nimic ai doua modalitati : ori prajesti ceapa si ardei rosu,pui boia de ardei apoi prajesti putin si carnea de gulas dupa care stingi cu pasta de rosii si lasi sa mai fiarba vreo ora,ori prajesti numai carnea si pui fix product de gulas adica sosul in sine cu toate mirodeniile in el,sigur se gaseste in state asa ceva e super fain cu sosul ala,il desfaci in apa si torni peste carne,vezi instructiunile de pe plic si iese un gulas ca la unguroaice,mai complectezi tu cu putin piper,foaie de dafin sau usturoi vezi tu ce-i mai trebuie.Na va las ca acusi pregatesc cina.Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hello , hello si de la mine!
E ceva cu intalneala aia , ca astia ai mei vor sa plece maine seara , adica poimaine la prima ora , ... deci cum ramane?

la toate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No sara buna fetilii!
Azi a nins si am iesit si eu cu bubulina afara,la zapada.Numa pe jos era si s-a udat.....
A fost tare fain de Craciun,dupa cum v-am mai spus cadouri multe dintre care a fost favorita.Hainutze si jucarii de mi-a facut capu' cat o banitza....potoale bagate la greu la ghiozdanel....azi am dat intr-o diaree de la atata mancare bagata tot anapoda.....ce mai per total a fost foarte frumos.
Am vazut ca si la voi toate a fost tare fain si asta ma bucura.

Dorisake ieri m-am intalnit cu Ines si o vecina,veneau de la biserica si am oprit-o sa vorbesc putin cu ea.Cand a vazut-o pe Maya spune:"Ioi tzuco mama ca frumoasa ii..."
Atata m-o distrat cum o spus ea catre Maya si m-o intrebat daca Maya vorbeste,ca bubulina se uita fix la Inesuca....ce mai domnisoara in toata splendoarea ei fii'ta.

Lormi la noi dupa atatea incercari cand am vazut ca 2 sau 3 zile nu au venit rusii am si spus ca mi-s si asa o si fost dupa 6 ani de incercari esuate.
Sa dea DD sa fie un acolo in burtik la tine si asta e cel mai frumos cadou de Craciun pentru voi. Tin pumnii sa ne dai vesti bune.

Ana mai da-i si tu cate un vant la Marius de la comp si mai intra si tu macar telegrafic sa mai stim de tine.
Si eu iti doresc un AN NOU mai bun decat acesta cu muuuulta sanatate,fericire si bucurii alaturi de familia ta! -ici

Kati nu am mai trecut racelile astea????
Ce spune tanti ai gasit pe cineva la cabinet?
Oricum multi -ici si sa treaca cat mai repede.

Danutza la tine e veselie pe campie,ai free de la munca,odihna berechet,potoale de potoale ce mai distractie in toata regula.

Silva deci nu a-ti mai luat ham-ham la Spiderman din cate am vazut. Da lasa ca a primit alte cadouri si poate astea au compensat visul lui deocamdata.
Cat despre gulas si eu fac c-am asa cum ti-a spus si Claudia in prima parte.Dinstui ceapa,las putin sa fiarba,pun mirodenii,bulion,boia,apoi carnea mai las sa se dinstuie,pun apa cat sa treaca putin peste carne si las asa pana sa fiert. Cand aproape e gata carnea pun cartofii.

Lore ti-au plecat musafirii? Este ca te simti mai bine acum?
Cum se mai simte Laurica ta?

Claudia eu nu stiu daca ti-am spus Bine ai venit dar daca nu iti spun acum BINE AI VENIT PRINTRE NOI!
La noi a nins da bataie cu bulgari puteai sa faci numa daca luai zapada de pe masini,pe jos a inceput sa se faca ciorofleasca....
Si noi tot maine mergem sa mai luam cele necesare pentru masa de revel si apoi ma apuc de facut toate cele necesare pentru o masa bogata.

Andutza te'ncalzisi mama?
La voi in zona a nins mai tare?

Aida eu la intalneala spun pass ca am multa treaba pe acasa si nu ajung sub nici o forma.
Ce mai face mica?

Mariutza tu ce mai faci? Nu mai spui nika?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Bey, Laurelu...

Normal ca mi-a raportat fiica-mea...
Io nu am avut timp si nervi sa stau 3 ore la slujba de Craciun, dar Ines nu lipseste niciodata...asa ca a luat-o o vecina, o baba, bisericoasa rau si aia...si a stat cuminte Ines in primul rand, in genunchi.
Dar, fiindca nu se putea sa nu scoata vreo perla, iaca ce i-a zis preotului, in timpul slujbei.
Parinte, eu stiam povestea Nasterii Domnului Isus, dar parca nu era asa de lunga ca asta...

Anul trecut la spovedit, inainte de impartasanie, preotul i-a zis:
Ines, ai fost cuminte?
Sa nu minti, ca Doamne Doamne vede tot si aude tot...
Ines ii raspunde:
Nu are cum sa vada, ca intre cer si pamant e o distanta f. mare...
Parintele se pune cu ea si insista:
Nu conteaza distanta, Doamne Doamne vede tot din cer...
Ines il intreaba:
Auzi, tu daca esti in avion, si eu jos, pe pamant, tu ma poti vedea?
Bineinteles, ca toti au ras, care erau pe langa noi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Doris-Alina
CIUFULEASCA DORISAKE

Auzi, tu daca esti in avion, si eu jos, pe pamant, tu ma poti vedea?
Bineinteles, ca toti au ras, care erau pe langa noi...

Beeeyy Dorisake nu mai tine vrajeala la Ines

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mama ce v-ati dat in cafele azi...
eu am avut de umblat azi, sunt bocna de inghetata. eu am dat cafeaua pe un pahar cu vin! poate pune sangele in curculatie ca-s bocna!

va pup in grup pe toate

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare lume!
iara mincare????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-e rau numai la gind de mincare
doris, , am ris cu lacrimi la perlele fii-tii!!!
silvana, eu fac gulashul asa: ceapa multa dinstuita in ulei cu ardei gras de diferite culori, boia multa, apoi carnea taiata cubuletze(mama facea din vita, eu din porc) pina se inmoaie apoi vin cartofii cubuletze si mult chimion. se poate face sub forma de mincare sau supa. daca e cu mai multa apa(supa) atunci se fac galusti din faina si lapte sau se pun ceva macaroane. daca se face mincare se poate adauga si ceva afumatura si bineinteles la sfirsit ardei iuteeee!!!
mariaa, sa-ti fie de bine vinul fiert!!!
io nu stiu unde ati vazut voi zapada ca io la mine n-am vazut nici un fulg, doar pe masina vecinului care tocmai a venit din oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

na, io ma duc sa ma pun la orizontala!
somn usor sa aveti, sa visati frumos!

Mergi la inceput