Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Cafeau este gata,fetele sunt servite
Eu nu pot sta la cafea ,plec in oras ca am multe de rezolvat.

Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

lore, sar'na de cafelutza! vin si eu cu o oala mare!
am avut o noapte relativ linistita, copiii nu m-au trezit insa m-am trezit eu sa-l mai pazesc pe robi ca la un moment dat a tusit rau, imi era teama sa nu se inece
suntem singuri acasa, tati a plecat la servici, asa ca ne distram in trio!
revin ca e circ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si LA MULTI ANI!

Eu sunt acasa si problema este ca de acasa nu prea pot intra pe net,trebuie sa fac cateva manevre ca sa accesez internetul,altfel imi prind urechile in programele p**ii puse de Marius pe comp...asa ca acum am primit oleaca de dezlegare la cele computericesti,ca a trecut postul si am intrat rapid sa va urez un An Nou plin de bucurii si realizari,sa fie imbelsugat,sa fiti iubite si sanatoase impreuna cu toti cei dragi voua si la anu' sa fie si mai bine decat in 2007!
Distractie maxima de revel!
Va pup in gashca!

PS.Daca organizati ceva dati un beep si la mandea,poate pot veni si eu....pupicei!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata fetelor! Adica amiaza daca ma uita mai bine la ceas. M-am incapatanat azi noapte sa vad un film cu Tom Cruise si cred ca am adormit pe la 4 asa ca azi am dormit mai mult mai ales ca mama e la noi asa ca spiridusul are cu cine se conversa. La voi in zona a nins???? Ca de la mine de pe fereastra se vede totul alb da am vorbit cu Calin si el zice ca la ei la serviciu nici urma de zapada....

Silva Doamne cat a crescut Paul, se face o frumusete de strengar, gata nu mai e baietel. Cat despre scrisoare pt mosu, e totala....

Lore spor la treaba de rezolvat chestii... si eu ar trebui sa platesc telefoanele, la 3 am o actiune pt Telesport si la 4 alta da m-am dedulcit la traiul al bun cu leneveala asa ca tare greu o sa-mi fie....

Katik distractie placuta!!!! - glumesc - sper sa-ti treaca ziua cu bine si sa nu mai aiba puiutii pb de sanatate.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza la amiaz...

O ce bine e sa lenevesti asa...
Noi dupa pranz mergem la Vali, sa-l vedem pe David, sa se joace fina mica cu nasu mic, intelegeti voi...
Apoi pe la 19, mergem la cumnata mea...si iote cum trece ziua.
Ana, Sarbatori fercite si voua...si mai da-l la o parte pe Marius din zona...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Alooooooo, fetele,

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

dana, io la mine nu am vazut nici un fulg!

Mergi la inceput

Ninge ,ninge dar ce frig este ca am venit congelata.
Ma duc sa imi fac alta cafea sa ma incalzesc
Dupa ce beau cafeaua ma pregatesc sa imi astept musafirii care ar trebui sa apara pe la 16,sper sa nu intarzie prea mult ca pe mine asa tare ma enerveaza oamenii care intarzie
V-as arata poze cu Laura si dar nu am album
Merg sa fac cafea ca nu mai pot

un suflet trist

Mergi la inceput

lore, si io ma inscriu la cafea fierbinte. eu n-am fost azi afara, am aerisit numai casa dar am simtit brrrrrr!
plus ca mie imi place cafeaua fierbinte

Mergi la inceput

Gata cafeaua!Cine mai pofteste???

un suflet trist

Mergi la inceput