Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)
Raspunsuri - Pagina 7
lore03 spune:
Pai cum sa dorm daca nu fac nimic toata ziua ,nu sunt obosita.
Laura in schimb doarme dusa.![]()
un suflet trist
katik spune:
salutare fetele!
hop si eu un apel scurt!
lormi, tinem pumnii sa fie bb!!! eu simptome la "virsta" asta n-am avut doar asa, un simt ceva
. cum zicea doris, mai stai citeva zile si fa testul, atunci sigur va fi concludent. la asa virsta mica nu este concludent decit testul de beta-HCG din singe.
oricum, distractie placuta in continuare si ai grija de tine(voi)!!
cu intilnirea, stiti voi cum e la mine, mai ales ca e vacanta de la gradi si sotul miine si poimiine mai merge la servici
. dati de stire oricum, sa vad ce pot face![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eu sunt ca un balon: samale, fripturi, prajituri, cozonaci, vin fiert (acuma!), bere etc.etc.etc.etc. totul condimentat cu cite un rowachol![]()
![]()
![]()
in rest am lenevit (daca se poate spune asa
). am fost pe afara, am facut ture in jurul blocului, am fost prin vecini si cam atit!
katik spune:
io acusika ma duc la nani
ca nu mai pot

la noapte avem sigur festival, asa ca trebuie sa fiu fresh

va pup pe toate, sa aveti noapte buna (sau distractie placuta daca o puneti de vreun chef pe aici!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aidaciolac spune:
lormi
tinem pumnii stransi sa fie cu ochi
Fetelor sigur ca puteti veni cu puiutii , dar sa spuneti cand e intalnirea aia ca eu vreau sa vin solo ![]()
la toate si eu merg la
ca ma asteapta un husbant fierbinte 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Si eu tot solo vreau, un solo luuungggg, lipsit de inhibitii...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Aidoooo, fierbinte zici?

Si pe mine ma asteapta tot ceva fierbinte...
o perna electrica sa-mi treaca durerile de burta si de spate...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
L-am vazut ieri la tv pe Marcel Pavel, cantand dumnezeiesc un colind...
Si pentru ca pana la anul nu vom mai asculta colinde, poftiti si va incalziti www.youtube.com/watch?v=0JUtNTT_lh8" target="_blank">sufletele
POZE CU NOI
lore03 spune:
Mai fetelor va las cu fierbintelile voastre ,merg si eu sus sa dorm .
Va pup pe toate si va doresc noapte buna

un suflet trist
danitin spune:
Eh, tot eu bu hu hu solo. Ma tine o durere de cap de dupa amiaza, a trecut putin de la un Nurofen si a revenit. Pare a fi o nevralgie ... beau un pahar de vin poate e totusi de vina tensiunea mai ales ca am cinat aripioare cu mujdei si mie imi scade tensiunea de la usturoi.
Lormi, tin pumnii. 5 zile deintarziere e cam putin. Eu n-am avut nici un fel de simptome la inceput de sarcina iar testul a iesit pozitiv dupa vreo 10 zile.
Deya referitor la cadou, stau impreuna, cati ani au? Mai da ceva amanunte pt sugestie cadou.
Dorisake, Aida eu nu vreau solo-uri mai ales in perioada asta. Parca nu ma pot dezlipii de spiridus, avem atatea de facut, de vazut, de inventat impreuna...
Katik o noapte linistita iti doresc. Am ramas datoare cu un tel dar am profitat de zilele astea cat am fost cu toii acasa pt rezolvat tot felul de maruntisuri...
Bu hu hu... noapte buna, somnoroaselor!
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
silvana75 spune:
Am pus cateva poze de la Craciun http://entertainment.webshots.com/photo/2655916850102607221IXHWfH
Poze cu noi