Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)
Raspunsuri - Pagina 6
danitin spune:
Am fost la patinoar, a fost super misto chiar daca inca nu am reusit sa o invat pe Lori sa se tina foarte bine pe patine. Am patinat cu ea o tura apoi a luat-o Calin la joaca in zapada de pe margine asa ca am mai dat si eu cateva ture asa pt sufletelul si silueta mea. Din pacate am acum o durere de cap de simt ca face poc! Si trebuie sa scriu articolele.
Despre intalneala eu votez pentru dar ... ca si Lore, as prefera sa vin cu Spiridusul, macar zilele astea cat e liber de la serviciu sa stau cat mai mult cu ea.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
anda spune:
Ati fost la patinoaaar? Ce fain. Ce program au? La mall, nu? Si eu vreau dimineata...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
danitin spune:
Anda, programul e de cacao. Dimineata au cursuri de la 10 pana la 11 cred. Pe urma turele sunt tot cu cate O ORA pauza intre ele. Trebuie sa verifici exact ca sa nu ajungi la finalul uneia. De exemplu e una de la 11 la 12,30 iar urmatoarea de la 13.30 Intrarea pt adulti e 10 lei, pt copii 7 lei iar inchiriatul de patine - Lori nu are tot 7 lei. Plus ca sunt coyi destul de mari la bilete asa ca cel mai bine e sa iei biletul inainte de terminarea unei ture pt urmatoarea si sa pierzi vremea o ora prin Mall. Sper ca am fost coerenta, la durerea de cap s-a adaugat si una de spate din cauza de stat la calc.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Lormi spune:
Salutare gagici !CRACIUN FERICIT la toata lumea !Eu am intrat asa pe fuga sa va salut pe toate.Am ajuns cu bine,la fel si bagajele,zborul cu avionul a fost putin cam ciudat dar ...........a mers.Maine mergem de dimineata la shopping.Va salut inca o data si sper sa mai pot intra ,de citit inca nu am apucat sa citesc tot deoarece va merg manutzele........Va tzuc pe toata gashka si ne mai auzim !
Lormi
Lormi spune:
Aaaaaaaaaa uitasem sa va intreb ceva!Trebuia sa-mi vina rushii in jurul datei de 21-22 dec. dar nu mi-au venit,am facut si un test de sarcina cand am ajuns aici dar a iesit negativ,nu stiu ce sa cred sa fie oare sau vreo dereglare hormonala,simptome nu am niciunul,stau ca pe ghimpi deoarece nu stiu ce e,poate a-ti mai avut vreuna din voi experiente asemanatoare si ma putati ajuta.Pupici !
Lormi
Mariaa spune:
da Doamne sa fie cu ochisori
ma bucur ca ai ajuns ok, nu fa baie in vana, nu ridica si fereste-te de frig la picioare ori -ori
avut - o gramada! da tu poate esti exceptia care confirma regula
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
deya spune:
buna fetele numa ce am ajuns si noi de la tara...tare fain ne-a mai distrat si maine mai tragem o tura.dupa o iesire sus pe deal ca doar trebuia cainele plimbat si am iesit cu totii....ne-am intors flamanzi si am tras o tura buna de ras........a fost frumos
Maine sarbatorim sf stefan.....v-am pupat
Doris-Alina spune:
Lormi, draga mea, deci...daca trebuia sa-ti vina in 21-22, si azi e 26, e vorba de 4 zile de intarziere.
Poate de aceea testul nu e concludent, mai asteapta cateva zile si repeti testul.
Sa dea Bunul D-zeu sa fie cu ochi, cred ca ar fi cu adevarat cel mai frumos dar de Craciun...sa ne tii la curent, te rog...
Revin , sa vad finalul unui film si vin sa pove...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
lore03 spune:
Lormi si eu iti doresc sa fie adevarat .Te inteleg perfect cred ca am trecut prin faza asta de nici nu mai stiu cate ori ,am vrut sa scriu 20 dar cred ca ar fi prea putine ori.
Va astept la povesti
un suflet trist
deya spune:
lore nu dormi la ora asta?ce face laura?
doris ce film ce film?vreau sa vad si eu un film bun da nu am idee...
lormi tin pumnii.....
fetelor aveti idee de un cadou pentru logodna?s-a logodit cineva drag mie(in secret)si vreau sa le daruiesc ceva....dar nu prea am idei.......