Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare, salutare! La noi e cam batal;ie pe calculator asa ca si eu tot scurtutz.

In primul rand va doresc tuturor zile superbe in continuarea si la finalul acestui an! Sa aveti pace in suflete, sa va bucurati de ce va inconjoara, sa fiti sanatoase si vesele.

De Craciun a fost frumos. Ne-au venit toti invitatii, Lori s-a bucurat mult de cadouri - a primit un castelul Cenusaresei - a muncit tata 3 ore sa il asambleze, un print, un catelus Four Real, o papusica cu garderoba, puzzeluri (pentru astea insa e prea mica asa ca stau imprastiate prin toata casa) un mixer de jucarie, o geaca, etc.i noi am primit cadouri de la invitati iar cateva dintre ele - setul de cosulete din ratan, un vin italienesc - mi-aumer la inima. Am cantat colinde, Lori a dat spectacol, ea si strabunica au mers la culcare pe la 12 noapte noi am mai stat ana spre 4 dimineata asa ca ieri am bagat somn de voie toata ziua. Astazi incerc sa ajung la patinoar in Mall, sa ma mai dezmortesc, ca de atata stat ma anchilozez. Am fi vrut sa mergem la casuta dar imi e groaza de frigul din camere pana sa reusim noi sa facem focul. Asa ca am pus sa fac o supica de vita, mai avem sarmale de ieri .... Va pupacesc pe toate si, dupa ce termin treaba, patinajul, articolele poate mai prind calcul liber sa putem povesti mai in voie.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

asaa, foarte bunnn Danaa!!
ce de cadouri ati capatat mei ! foarte fain! distractie faina in continuare

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Phoai , ca si la noi e bataie pe calculator ... surioara mea idioata are de vorbit mult pe mess.

Si noi stam cu burtile in sus ... imi e si scarba de mancare ...
Ma bucur ca va distrati ... si noi inca , sa vedem cat o sa mai dureze

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

daca tot suntem amortite toate, ce ziceti de o iesire zilele care urmeaza? vineri, sambata? daca va pleaca mozafirii si alte rubedenii?

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Eu vin la intalneala ca abia astept sa scap de acasa

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

prezent si io...cind vreti...numa ziceti cu fo 2 ore inainte.
ca-s deja buimac de mincat si somn.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Vreau si eu la o iesire in tm ,hai sa-ti poves Dorisake despre noi : eu
sagetatoare,Denisa (gemeni) flower power - copil independent - in afara de lasa-ma'n pace nu auzi de la ea,egal ce ii spui,Andi (pesti) motociclete,masini de curse,etc in capsor,nici la el nu ajungi prea usor,Helmut si fan mare de vizionat fotbal - Poli Timisoara si VFB Stuttgart cand nu-i fotbal e la pc,data nasterii 22 aprilie 1968(taur),unde altundeva decat frumoasa noastra Timisoara,altfel nu l-asi fi luat eu ,dar ce sa zic de el e neamt din ro,a cam uitat de unde a plecat,numai are pe nimeni la tm,a venit toata familia aici dupa revolutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Am vizionat si eu albumele voastre si vreau si eu sa fac,m-am inregistrat la webshot ca am vazut ca majoritatea acolo aveti site de poze,deja primesc si newsletter de la ei,dar nu pot pune file nicicum,cand are cineva vreme imi explica si mie whta's going on!,apas la add file si nu deschide nici un fisier din pc meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Daca este vorba de intalnire vin si eu ,numai ca insotita de Laura pentru ca nu are cu cine sa stea sau vad eu ...
M-as bate si eu pe calculator dar nu am cu cine , asa ca bucurati-va dragele mele
Acum pregatesc ceva mancare pentru ca maine seara avem musafiri colegii mei de birou,poate mai uit si eu de ale mele

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Ma bucur ca toata lumea e bine.
Eu acu ma pregatesc sa merg la munca, cand vin sper sa am timp de pus poze.

De Ana stie cineva ceva??

Va pup si dustractie faina in continuare

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput