Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

[quote]Originally posted by gonghy

No sara buna fetilii!

Lore la noi dupa atatea incercari cand am vazut ca 2 sau 3 zile nu au venit rusii am si spus ca mi-s si asa o si fost dupa 6 ani de incercari esuate.
Sa dea DD sa fie un acolo in burtik la tine si asta e cel mai frumos cadou de Craciun pentru voi. Tin pumnii sa ne dai vesti bune.

Mai fetelor voi chiar ma vreti gravida

Dupa ce ANA se bucura ca imi mai doresc un copil ,acum tu mai Laura.
Hai ca m-am prins ca ma confundati ,dar totusi nu imi mai urati din astea ca cine stie

Doris tare de tot Ines a ta

Mi-au plecat musafirii.A fost o seara reusita ,am ras in sfarsit dupa atatea zile triste.Laura a fost totala,s-a simtit extraordinar .Este indragostita de colegul meu de birou pe care l-a cerut in casatorie si din printul meu nu l-a scos toata seara.

Acum beau un pahar de vin si merg la culcare .maine trebuie sa fac curat dupa cefuiala de asta seara si apoi am o vizita de facut iar dupa amiaza avem alti musafiri

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Doris ... perloasa rau Inesuca

si io ma bag la

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
lore03
membru incepator

Mai fetelor voi chiar ma vreti gravida

Yoooyyyyyyy Lore nu te-am confundat deloc,am scris din greseala Lore in loc de Lormi.
Nici nu mi-am dat seama si inainte sa trimit mesajul l-am si citit odata,offf,offf
Da merg sa corectez ca cine stie mai vad si alte fete mesajul si te-am intzarcat

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Lore gata,am schimbat greseala....

Merg si eu la nani ca nu mai pot de oboseala da inainte de bag 1 tableta de triferment ca amu' sara mo apucat pofta de piure de cartofi cu sarmale si binenteles ca io ca fraiera am bagat o farfurioaca cu varf si acu' simt ca-mi pocneste burta.
Altceva mai usor nici ca nu m-am gandit

Somnic usor gagicele!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Merci Laura .Stai linistita ca nu m-am suparat ,chiar am glumit pe chestia asta .
In seara asta sunt bine dispusa asa ca

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Timisorenii care isi vor petrece Revelionul acasa, cu prietenii, sunt invitati de Primarie sa petreaca noaptea dintre ani in centrul orasului, la un concert cu Chris Norman. Cantaretul este asteptat la Timisoara in 30 decembrie, impreuna cu echipa sa, iar prestatia sa va dura peste o ora. Norman a mai fost asteptat la Timisoara, pentru un concert in luna iunie, dar acesta nu a mai avut loc. Prestatia cantaretului care a facut parte din grupul Smokie, costa administratia locala 70.000 de euro. In afara de Chris Norman, vor concerta tot pe scena din Piata Operei, timisorenii de la Impact. Potrivit viceprimarului Adrian Orza, bugetul alocat organizarii Revelionului de catre Primaria Timisoara este de 85 de mii de euro. Programul de Revelion va incepe la ora 21, cu muzica celor de la Impact, iar de la 22,30 va concerta Chris Norman, de la ora 24,00 avand loc focul de artificii.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

brrr fetelor ce frig a fost aziiii..vad ca unii au inceput lucrul.ppufff trebuie sa incep si eu sa invat pentru sesiune
danitin legat de cadou...nu stau impreuna...sunt impreuna de 3 ani din pacate el pleaca acum dincolo pentru 1 an am inteles..chiar nu am idee ce sa le iau

v-am pupat ne scriem maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

In sfarsit am reusit si eu sa pun montaju ... toata dimineata m-am chinuit ...

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Alo somnoroaselee,e cineva prin zona,sau tot cu fata la perna sunteti,aseara ati avut chef de troci,in schimb eu m-am uitat la un film de s-a facut pielea de gasca APOCALIPTO, in regia lui Mel Gibson,despre ultimele generatii Maya,dar e crud rau de tot.Mai cine are timp sa imi explice si mei care-i faza cu webshots ala de nu pot sa upload file sa fac si eu album,am si Adobe si Flash player,nu stiu de ce nu imi deschide nici un fisier sa pot salva poze,sau cunoaste altcineva alta modalitate de a face un album.Azi am treaba,am cam tras chiulul cu 3 zile cu rosu in calendar,cu toate ca ieri am aspirat putin,sa-mi fie la nas,tata s-a chefuit Stefan fiind si noi ne-am plictisit aici.
O zi buna fetele,ne auzim mai incolo.Pusi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana75

In sfarsit am reusit si eu sa pun montaju ... toata dimineata m-am chinuit ...

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Foarte frumos Silvana.Ai un baiat tare dragut.Sa-ti traiasca .

un suflet trist

Mergi la inceput