* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (98) *
Raspunsuri - Pagina 14
alexia28 spune:
CRACIUN FERICIT
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
irlandeza spune:
Tinna S
LA MULTI ANI CU SANATATE. SI TOT CE-I MAI FRUMOS SI BUN PE LUME.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
38+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 9 zile !!!
AngeliquedeS spune:
Fetelor, am vesti despre Ceska!!!!
M-a sunat acum un minut si mi-a spus ca sunt bine amandoi, si ea si bebe Benji, ca joi probabil o sa le dea drumul acasa si vineri o sa incerce sa intre pe forum.
A spus ca s-a chinuit 35 de ore pana a nascut!!! Nasterea a fost naturala cu epiziotomie, a spus ca doctorii au lasat de dorit dar ca moasele au ajutat-o mult. Am fost socata cum de a fost posibil sa o lase sa se chinuie atat de mult!!
Bebe Benji are 3 kg si Apgarul final 10!! Taticul e super mandru si fericit si ceska spunea ca a ajutat-o enorm.
Sa ne traiti cu totii, ce veste buna i ziua de Craciun!!!!
Eu acum fug la nasi, mai vb deseara cand ii facem galerie lui Ven!!!!
Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: 2 zile!!!! Wow!!!
irlandeza spune:
CESKA, FELICITARI . Bine ca totul e bine acum. Refacere rapida si te asteptam cu vesti.
38+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 9 zile !!!
irlandeza spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR !!!
38+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 9 zile !!!
miki_baby spune:
CRACIUN FERICIT, ZUZE FRUMOASE! SA VA FIE CASA PLINA DE BUCURIE,SANATATE SI IMPLINIRI!Vreau sa stiti ca sunt foarte fericita ca faceti parte din viata mea! Va simt aproape de inima mea pe fiecare dintre voi!
Noi ieri am sarbatorit Craciunul cu familia la cumnatul meu si a fost superb! Am ajuns acasa la 1 am. Mai frate, mi-am dat seama de un lucru..nu conteaza din ce tara esti..de Craciun, toata lumea MANANCA LA FEL DE MULT.Am primit foarte multe cadouri..carti, manusi si caciula de blana de oaie, tocmai bune de plimbat copilul in carut pe iarna finlandeza, chestii pentru casa, iar pentru Saara un voucher pentru a ne alege un scaun de masa Tripp trapp, iar noi deocamdata ne-am hotarat la asta: http://www.stokke.com/ttproduct.asp?p=TrippTrapp&la=FI&na=FI&div=C
Acum ramane sa vedem culorile si live:). Timo a primit de la mine o cutie pentru trabucuri de care este foarte incantat. Doamne, era ca ca un copil de bucuros cand a deschis cadoul! Il iubesc atat de mult!
Acum ne pregatim sa plecam din nou la fratele lui, sa luam masina si sa mai mancam putin.
VA IMBRATISEZ CU DRAG!!
Miki 38+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 12 ZILE!!!
miki_baby spune:
CESKA, SA-TI TRAIASCA BEBE BENJI!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!
TE
Miki 38+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 12 ZILE!!!
miki_baby spune:
Frate...35 de ore!!! Eu n-as avea putere sa indur atat! Mi s-a cam facut frica! Simt morcovul VERY DEEP INSIDE!
Miki 38+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 12 ZILE!!!
raca spune:
Fetelor am intrat si eu pe fuga sa va urez un CRACIUN FERICIT plin de lumina si de dragoste alaturi de cei dragi!
Dana vio si Ceska felicitari pt bebei, sa fiti sanatosi si sa petreceti cele mai frumoase sarbatori de pana acum.
TinnaS La multi ani!!
PS: am schimbat si noi semnatura azi!! Avem 34 de saptamani.
pe toata lumea
34+ Razvan Gabriel
AMR 6 SAPTAMANI
Vine Barza!
carmen e spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR
TINNA - LA MULTI ANI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN SI MAI FRUMOS.
CESKA REFACERE RAPIDA SI SA UITI REPEDE TOT GREUL PRIN CARE AI TRECUT , SA FITI SANATOSI SI FERICITI.
cum creste
Carmen 34 + David Alexandru
AMR 6 SAPTAMANI