* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (98) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Salutare, fetelor!
felicitari tuturor care au nascut! sa aveti bebelusi sanatosi, fericiti si cu mult noroc in viata!

TinnaS, la multi ani! sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte de nastere usoara si bebe sanatos!

Angie, si eu sunt treaza, sper ca tu dormi deja, si ca am ramas doar eu si Mos Craciun la ora asta... eu am racit de nu mai pot, ma doare si in gat, imi curge si nasul...ufff sper ca nu ma tine iar 2 saptamani... oricum, daca imi da voie nasul sa adorm, imediat ma apuca arsurile si trebuie sa ma ridic in fund si incep sa bantui prin casa... dar nu mai e mult hihi...

anyway, am intrat special sa va urez CRACIUN FERICIT plin de bucurii, armonie in casa, liniste in suflet si intelegere cu cei din jur! sa va bucurati de zilele ce urmeaza pt ca meritati, ati muncit din greu tot anul, ati facut in burtica niste minuni de copii asa ca e timpul sa va bucurati de voi insiva, de bebelusii care au sosit sau urmeaza sa soseasca, de sotii vostri iubitori si iubiti, de toti cei din jur si de toate cele, adica si de acele lucruri marunte care ne fac viata asa frumoasa...nu mai spun de brad si de feeria de lumini care impodobesc casele si orasele noastre... va pup si va imbratisez cu drag si va asigur de aprecierea si afectiunea mea, desi n-am fost foarte activa pe acest forum.CRACIUN FERICIT!

Miutza 33+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 7 saptamani!

http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

am schimbat si semnatura

Miutza 35+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miutza, tot treaza sunt, azi am batut recordul la stat de paza... Ma bucur ca ai intrat la noi, la un moment dat tot strigam pe-aici dupa tine, nu mai stiam nimic de voi. Imi pare rau ca esti racita...

Mie pe deasupra imi e si f greata si am si arsuri. Poate adorm si eu pana la urma...

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 2 zile!!!! Wow!!!

Mergi la inceput

grrrrrr nasol cu greata Angie... noroc ca avem brazii impodobiti in casa si ne mai trece parca un pic cand ne uitam la ei, nu? problema mea e ca maine ...adica azi, vrem sa mergem la ai mei, nu stau departe, la vreo 70 de km distanta...sper sa-mi revin din raceala ca nu vreau sa-i dezamagesc anuland reuniunea de familie nah ca acum mi s-a facut si foame ufff... a propos, am luat deja 14 kg, sper sa nu mai pun mai mult de 2 in astea aproximativ 5 saptamani care au mai ramas
pupici si tie, sper sa te odihnesti bine

Miutza 35+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Merg sa incerc sa dorm un pic. la 1 suntem invitati la nasi, sa nu ma dati disparuta daca nu postez! Va pup si distractie placuta!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 2 zile!!!! Wow!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli'& Natalia-haide-ti fetelor,care dintre voi ne aduce-ti un BB de Craciun?!

Poze - David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Craciunul bate la usa,
Raul faca-se cenusa,
Bucurii si sanatate,
Domnul sa va dea de toate,
Si cand nici nu va ganditi,
Sa fiti si mai fericiti!

Sarbatori fericite!!!!!!

Felicitari proaspetelor mamici, nastere usoara celor care urmeaza sa nasca si pentru toate: refacere rapida, laptic mult si buuun, sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi si iubiti!

Gina, n-am apucat sa-ti scriu pana acum, v-am admirat pozele, sunteti superbi si ma bucur mult pt voi!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata lui Craciun!

vai ce va iubesc! asa, de dimineata, de sarbatoare, de drag!
sper ca v-ati bucurat de un Ajun minunat, ca ati gasit sub brad tot ce v-ati dorit, si de a fost fix asa, ca ati pus sub brad toate gandurile negre, toate temerile si toate grijile ca sa se transforme peste noapte in raze de lumina si speranta!

Tinna S, La multi Ani! Ce frumos, te-a adus Mos Craciun in traista lui! iti dai seama? mama ta se astepta? sau era in dilema ca si angi si nati? sa ai parte de o aniversare speciala, asa cum esti tu, sa te bucuri de ea si de burtica ta pe care o porti atat de frumos:)

Natalia, deci, acum ori niciodata? tinem pumnii. desi sunt convinsa, am avut o revelatie... tot mama natura stie ea mai bine:))

Ven, curaj, vom fi aici sa te sustinem. ideal ar fi insa sa incerci la noapte sa t eodihnesti, te asteapta un moment minunat si epuizant!

Angi, mi-ai facut o surpriza... mi-a stat inima in loc:) intai credeam ca e sms dintr-ala... p-orma am rasuflat usurata cand am vazut ca te poti inca bucura de sarmale si piftie:) cat despre temerile de huhurez matinal, sunt perfect normale. si ma bucur ca ai un sot care te intelege sis tie ce sa-ti spuna cand sa-ti spuna, la fel cum stie ce-si doreste cadou sufletelul tau de Craciun:)

Miutza, imi pare rau de raceala. asta e pe ultima suta d em se pare ca toate vom trece prin asta. in plus, infundatul nasului poa sa fie sindin cauza progesteronului. (in plus, ce sa-i faci, sistemul imunitar ne e cam slabit)

Anca.diana, mis e pare josnic ce scrie acest "domn". nu pot decat sa spun: sa fim mai buni si mai blanzi in zile de sarbatoare, daca altii nu se pot ridica nici la piciorul broashtei cu moralitatea... iar Gina... am votat-o deja:( si si eu consider ca meritati amandoua sa ramaneti in top 3!

noi, am avut parte de un Craciun romanesc:) cu prieteni romani care ne-au adus aminte de acasa:) am vazut-o pe mama pe mama in yahoo, ea pe noi, pe fratele meu care si-a pus net cu ocazia craciunului, asa ca nu mi-a mai lipsit "acasa":) avem sarmale in frigider, avem si foie gras...si ciorba de vacuta, si somon... una romaneasca, unea belgiana:) bruno a fost un spiridush de Craciun mortal! a rezistat eroic pana la deschiderea cadourilor pe la 10 seara, si ne-a facut capul patrat cu jucaia lui cea zgomotoasa (ma rog, poate as ao sa-i placa si lui sa vb in fr). eu am primit un cadou - stiti cand va ziceam ca o fi fugit in oras, nu apucase saracul "mos". s-a dus aseara pe ultima suta de m:) am primit o pereche de cercelushi care atarna cu o semiluna in capat (daca numele meu inseamna luna in greaca...) m-am bucurat mult de Craciun! cred ca asta e tot ce conteaza:) acum... incepem numaratoare inversa:)

va pup si incerc sa pun poze cu cei doi spiridushi de Craciun, bruno si prietena lui:))si poate o cafea?

miri_mik 36+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Se scutura din nori,
De sfinte sarbatori,
Povesti cu ingerasi,
Ptr. copii poznasi,
Povesti cu sfinti parinti,
Ptr. copii cuminti!

CRACIUN FERICIT !!!

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

va doresc la toate un CRACIUN FERICIT!!!sa va aduca mosul tot ce va doriti!!

Moni 35+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 5 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput