* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (98) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

BUna dimineata de craciun!!

si eu cu urari, "vesnicul" Craciun Fericit!!

Ceska, bine ai trecut din clubul burticilor in cel al mamicilor si Bine ai venit pentru Benji!!

Tinna S. traditionalul "la multi ani", si mi-a placut tare mult costumul Lui Andrei!!

Mav multumim de urari!!

Miutza, hai ca lumea se cupleaza pe aici, ia-ti o zuza pereche sa ne dai de veste sau sa dam de tine!!

sper ca ati fost cuminti si v-a adus mosu' ce e mai frumos, si uite si o urare/asigurare de la mine:

suntem aici impreuna pentru ca ne pasa de noi, de copiii nostri si de cei din jur! daca avem loc in inima pentru oameni cunoscuti pe internet, va dati seama cat loc se poate face pentru un bebe!! Si toata dragostea asta nu va avea sfarsit, vom trai cu ea toata viata noastra, si asta e cel mai frumos cadou de Craciun din lume!

va sarut pe toate cu drag,

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Tina la multi ani si multa fericire !

CRACIUN FERICIT ZUZELOR !

Mai am mai putin de 48 de ore pana la marea intalnire ...wow ...cred ca incep si eu sa simt morcovul nitel

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata, la Mos Craciun!
Intru si eu putin, cat sa va salut!
Tina, la muuuuulti ani fericiti!
Despre mine, va pot spune ca au inceput semnele nasterii: Contractii mai dureroase si mai dese, presiune mare in abdomenul inferior!
Cand va fi...va anunt!
Tineti-mi pumnii!
AMR 2 saptamani?
OARE?????!!!!!!

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Ceska, felicitari!!!!
Sa fiti sanatosi amandoi! Si eu ma pregatesc...

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La Multi Ani, Tina! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Venera , mama lui Markus
AMR 2 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Dragele mele,

Craciun Fericit, cu sanatate si liniste sufleteasca. Va doresc tuturor tot ce e mai bun in lume, bebei sanatosi si mancaciosi, soti iubitori si intelegatori si cat mai multe realizari!
Felicit toate mamicile si urez bun venit bebeilor.

Eu maine ma internez, sunt deprimata, simt ca nu sunt pregatita - nu stiu, o multime de sentimente pe care nu le pot defini.

Mosul a fost cam intarziat, m-am necajit si am plans iar, apoi am citit felicitarea de la sot, m-am sensibilizat toata si m-am pus pe plans din nou. Apoi am plecat la cina de Craciu cu ochii de broasca plansa, ne-am intors pe la 2 am, am mai plans un pic si am adormit.
Azi e prima zi de concediu, mai dau o tura prin mall diseara si, maine la spital.

Va pup pe toate cu drag si va doresc tot binele din lume!

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Cornilia, te inteleg perfect. Nici eu nu ma simt pregatita nu vreau la spital, nu vreau operatie, nu vreau sa plec de langa Markus (asta e cea mai serios motiv, cand ma apuca plansul, ca-l las acasa, de parca l-as lasa in Siberia, nu cu maica-mea si sotul!)
Tocmai am vizionat niste poze cu un bebelus de 1 sapt., m-am PANICAT efectiv!! Eu NU MAI STIU ce sa fac cu o asemenea creatura, de dimensiunile alea Plus ca mamica se plangea, ca multe in ultima vreme pe aici, de pb. cu sanii/suptul/laptele. Si e la a doua nastere si ea, si la prima a avut aceleasi pb. (ca si mine, baieteii cei mari sunt de o varsta).
Concluzia, care imi mai da un motiv sa-mi vina sa bocesc: si eu voi pati la fel, nu am fost si nu voi fi o mamica adevarata, pt. ca voi avea din nou pb. cu sanii/ad/lapte/copil lenes la supt/instalare tarzie a lactactiei din cauza de cezariana etc.
Offff, azi e o zi total aiurea, vreau sa fie deja maine pe vremea asta......
Sotul tot trage de mine sa mergem in vizita la fini, ca sa mai uit, da' parca n-as vrea decat sa stau intr-un colt si sa plang [:((]

Sorry ca va stric ziua, ignorati mesajul meu, da astia de acasa s-au saturat deja de starile mele, trebuia sa gasesc ... a new audience

Va pupic!

Venera , mama lui Markus
AMR = MAINE!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, cu toate ca v-am mai urat zilele trecute, am tinut special sa intru azi sa va spun Craciun Fericit si multe impliniri!

Felicitari proaspetei mamici Ceska si bun venit pe lume baietelului! Refacere rapida!

Tinna, LA MULTI ANI si sa ai un bebe sanatos!

Eu sunt cu moralul un pic mai ridicat. Am reusit sa stau cat mai linistita zilele astea si sper sa aiba efect. Macar sa intru in 37 sapt si apoi nu va mai stresez Bebe parca a mai urcat, nu il mai simt "batand la usa". Avantaj la burta lasata, pot sa respir! eu care dormeam cu 2 perne, acum pot sa stau intinsa in voie.

Va pup, va doresc zile frumoase, sa sarbatoriti daca aveti ocazia si numai bine.

Mai apar eu zilele astea!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Ven, ne declaram surori de suferinta. Eu deja i-am zis mamei ca pe la 11 sa o ia pe Maya si sa plece sa se joace, ca eu nu pot sa plec de acasa daca trebuie sa-mi iau ramas bun de la Maya. Numai cand iti scriu si iar m-a luat plansul.

Simt ca nu voi fi o mama buna, ca nu mai stiu ce inseamna bebe, ca ce am gandit acum 9 luni cand plangeam ca nu raman insarcinata...offff, am o stare aiurea rau si ma simt vinovata de sentimentele astea.

Dar eu asa am facut si cand am nascut-o pe Maya si nu lasam pe nimeni acasa[bang.

Mergi la fini, incearca sa te relaxezi un pic si CURAJ maine.

Imi cer scuze fetelor ca trebuie sa citeasca smiorcaielile mele de mama dusa cu capul, dar asta simt acum.

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ven si Cornila capul sus zuzelor , lasati plansul doamnelor !

Acestia sunt puiutii pe care i-am asteptat 9 luni, pe care i-am dorit cu disperare inca dinainte de testul acela magic cu 2 liniute. Pentru ce atata plans , sunt minunile noastre de Craciun indiferent de greutatile pe care le vom avea dupa nasterea lor .
Ven si eu imi las baiatul singur cu tatal lui pentru prima data dar ma gandesc ca o fac pentru un scop nobil : ii aduc acasa fratele mult dorit !

Eu am o singura rugaminte la Dumnezeu : sa fie bebe sanatos si eu sa trec cu bine peste prima operatie din viata mea !
Astea sunt singurele mele temeri si rugaminti la Dumnezeu.

Multa bafta maine fetelor !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput