* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (98) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

in caz ca nu mai intru maine,

VA DORESC UN CRACIUN MINUNAT ALATURI DE CEI DRAGI, MULTA SANATATE SI BEBEI SANATOSI!!SA VA ADUCA MOSUL TOT CEEA CE VA DORITI!

38+ EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am venit si eu!!

Daca nu nasc in seara asta. inseamna ca bebe mai sta pana pe 27 Zici ca am fost apucata, am facut 3 (trei) platouri de salata beuf, un ditamai tortul de biscuiti cat tava de la cuptor (din aia mare patrata) si ciorba de perisoare plus am fiert cele 100 de sarmale pe care le-am facut ieri. Zici ca astept Armata Sovietica sa ma calce de Craciun Plus un pic de curatenie plus o masina de rufe... Acum ma doare putin spatele dar in rest sunt plina de energie.

Sa stiti ca eu sunt sigura ca bebe Viktor de aia nu a vrut sa iasa inainte de Craciun, ca sa pape sarmale. Si am mai mancat azi ceva ce nu am mancat niciodata: racitura!!!! Eu nu ma ating de racitura dar mi s-a facut asa o pofta cand am vazut-o gata (a facut-o bunica lui iubi) ca m-am infipt in ea si am mancat o farfurie mare!!!! Deci bebe a vrut si racitura, stia ca altfel, daca iese, nu mai pupa asa ceva!!! Si acum stau sa ma gandesc ce proasta ca nu am mancat pana acum asa bunatate de racitura. Sunt curioasa daca la anul voi mai manca....

Sunt intr-o dispozitie fffff buna, ascult colinde, vreau sa merg sa fac baitza ca sa miros frumos cand vine iubitul meu acasa ca momentan miros de zici ca sunt bucatareasa Pe urma astept sa vina Moshu'!!!!

Danybv, ma bucur ca esti mai bine!!!

Ginette, noi de aia suntem aici, sa ne sustinem una pe alta, am spus-o si o mai spun! Altfel nu aveam ce cauta aici! La bine si la rau, nu?

LaLa, multumim de vestile bune despre bibi!! Uite, asta e minunea Craciunului! Imi dau lacrimile... Laura_Ioana, nu esti singura napadita de hormoni, trec de la ras la plans cu o viteza ametitoare de mir si eu de mine!

TinnaS ce-o fi cu ea? ne-a promis poze cu puiul ei de la serbare!

Natalioooooo!!! ce mai zici??? Cand o sa nastem si noi nu o sa se mai bucure nimeni, o sa zica toata lumea "In sfarsit au nascut si astea!!!"

Ereena, felicitari pt saptamana in plus!

Intreba cineva de dureri de burtica, daca insemana ca se apropie finish-ul... tinand cont ca esti sapt 38, normal ca esti spre finish!!!

Ginger, bine ai mai trecut pe la noi! sa ne spui numele puilor sa ii trecem pe listutza!!!

Eu acum fug la baitza, am terminat toata treaba!!!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 2 zile!!!! Wow!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

dragelor, eu si monstrul portocaliu, pisica rea care in clipa asta nu se da dusa din brate, va uram o seara de ajun ca in povesti si un craciun plin de voie-buna.

va pup pe toate si...sa ne reauzim cu bine maine!!!

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Un Craciun Fericit si de la noi.
Am terminat treaba si acum ne uitam la Antena 1, este Hrusca, imi vine sa plang cand ma gandesc.......

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

38+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 10 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ho!Ho!Ho! Merry Christmas everyone!
Eu am facut treburi marunte azi, dar obosita sunt de zici ca am mutat muntii din loc. Ma doare rauuuuu spatele in zona lombara, ma inteapa la dansa si cand merg pe strada zici ca daca ma cracanez un pic acuma pica bebe Sunt convinsa ca daca poimaine n-ar fi cezariana, n-as apuca Revul. 100%.
Deci mai am 1 zi fetelor dragi. Una singura. Si nu voi mai avea burtica. Ma incearca niste sentimente foarte ciudate. Azi am plans pe ascuns de nush cate ori. Imi pare bine ca-l voi tine pe bebe in brate, dar asa simt un mare gol in suflet ca se termina cu burtica.....E ciudat, cu Markus n-am simtit asa ceva. DE_ABIA asteptam sa scap de burta!!
Si am ascultat colinde toata ziua, cu Hrusca, pe care il iubesc, si asa ma fac sa plang.....Doamne, dumnezeieste canta omu' ala.
Acuma, pe seara, m-am mai inveselit putin, ca a venit Mosul(un vecin) la Markus si niste colindatori (adica tot familionul vecinului), si s-a insufletit atmosfera, copilul a avut niste emotii de numa'-numa', a fost incantat de cadouri de nu se poate, nu mai stie cu care sa se joace....Anul asta a fost rasfatat oricum, a primit 5 cadouri, asa s-a nimerit, dar sa fie fericit sufletelul lui, ca de poimaine nu mai e puiut singur la parinti, va trebui sa imparta totul pe din doua :)
Cred ca maine o sa fie un stress pe capul meu, cu bagajul de spital (desi e gata, dar sunt stresata ca n-am geanta care sa-mi placa )si aranjatul/epilatul/bibilitul propriei persoane........pfff, nici nu vreau sa ma gandesc. Oricum, noaptea viitoare (25 spre 26) va invit la povesti pe aici, ca eu sigur nu voi avea somn de emotie

Gata, ca m-am descarcat destul :)
Va pupic, sa petreceti frumos si o zi de Craciun ca-n povesti va doresc maine!!!

Venera , mama lui Markus
AMR 2 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mitsu - chiar acum eu vreau sa-l fac pe acesta:

Cozonac in 2-a culori.

Cozonacii sunt produse traditionale romanesti cu aspect si gust de sarbatoare, asa cum este si acest cozonac in doua culori. In plus acest cozonac in doua culori aduce un strop de fantezie in plus, prin aspectul vesel si plin de culoare. Sigur acest cozonac in doua culori, plin de arome si savoare isi va castiga un loc de cinste pe masa d-voastra.

Ingrediente

1 l lapte
2 kg faina
12 linguri cu varf de zahar
6 oua
250 ml ulei
putina sare
drojdie cat o nuca
cacao cat doresti
vanilie
rahat
nuca tocata

Mod de preparare

Se amesteca bine zaharul, ouale, uleiul, sarea, laptele putin caldut si drojdia sfaramata;

Se lasa maiaua la dospit pana ce incepe sa faca basici;

Se imparte compozitia in doua, in jumatate se pune cacao dupa dorinta;

Se amesteca si framanta fiecare jumatate de compozitie, cu faina treptat (aluatul obtinut trebuie fie mai moale) si si se lasa o ora la dospit;

Din fiecare aluat se fac 4 painisoare. Se intinde o foaie de aluat alba, se pune rahat taiat cubulete si nuca inmuiata cu putin lapte si vanilie, si apoi foaia cu cacao. Se ruleaza, se aseaza in tavi si se lasa la dospit circa 15 minute;

Se da apoi la cuptor si cand sunt aproape gata, se ung cei 4 cozonaci cu ou batut spuma si se mai coc 10 minute.

Poze - David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

....ven draga....nici nu pot sa-mi imaginez ce ai in suflet,nu-i usor ,cand te gandesti ca mai ai o singura zi si "scapi"..cand te gandesti ca dupa o zi o sa-ti ti ingerasul in brate...cred ca eu in locul tau as plange non stop...ma cunosc (nu de alta) si n-ar putea nimeni sa-mi spuna ceva....sper totusi ca ai sa treci cu bine peste ultima zi...s-ai sa te intorci sa ne povestesti aventura...
...iti doresc un Craciun Fericit !!! alaturi de cei dragi...

..ciudat totusi,dar si eu ma gandeam ca o sa-mi lipseasca burtica....

AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, am disparut ieri si azi de pe forum... ieri am fost prinsa cu serbarea lui Andrei, apoi am fost intr-o vizita, si ne-am intors f tarziu acasa... Eram asa de obosita ca n-am mai putut intra pe net... Aaa, am apucat totusi sa impodobim si noi bradutzul...
Si apropos, am puse poze noi la linkul de la semnatura (poze cu Andrei in costum de soldatel roman la serbare si poze cu bradutzul nostru care are in el toate culorile, ca lui Andrei asa ii place, si el a contribuit esential la decorarea lui ). De-abia astept sa-mi ziceti ce parere aveti de costumul lu' fi-miu de la serbare, ca v-am zis cat am lucrat la el...

Azi am muncit toata ziua, ca nu terminasem curatenia si nici mancarea...
Curatenia am terminat-o, dar mancarea nu... totusi nu ma culc pana nu termin

Sunt bucuroasa ca mi-a scris o foarte buna prietena de-a mea (care locuieste in Statele Unite si are o fetita de un an jumate) ca vine anul asta de Craciun in Romania la Constanta, la parinti... Sunt fericita sa o vad si sa-i vad si fetita, mai ales ca nu ne-am mai vazut de multi ani, desi am mai vorbit pe net...

Cam astea sunt vestile despre mine, ma duc sa mai citesc din urma, acum ca am luat o pauza cu treaba...

Va pup,

Tina 32+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

LaLa ce ma bucur ca ai vesti bune despre Bibi a ta! Va doresc tot binele din lume si sa dea Dumnezeu sa fiti fericiti de sarbatori impreuna!

Aaa, si multumesc mult pentru urarile de ziua mea!

Te pup,

Tina 32+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si eu putin pe fuga.

A venit Moshu, mi-a mai adus un inelush frumoooos tare, ce mai, stie moshu asta care-mi sunt slabiciunile....

Ven, eu am sa iti tin sigur de urat in noaptea 25/26, ma inscriu de pe acum la vorba. Si s-o gasi vreo zuzica sa faca la fel si cu mine in noaptea de 26/27 cand imi vine randul...

Tinna, minunat Andrei al tau!!! Nu imi vine sa cred ce costum reusit!!!!

Va pup pe toate si va doresc inca odata un Craciun Minunat!!!!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 2 zile!!!! Wow!!!

Mergi la inceput