* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (98) *
Raspunsuri - Pagina 9
greta4you spune:
...buna fetelor...
...felicit toate proaspetele mamici si le doresc sanatate si ..Sarbatori fericite!!!!
...ce mai stiti de Ceska??????....n-aveti nici o veste de la ea???
AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO
ginnette spune:
Multumesc mult, fetelor (Gina, Miri, Alina si nu numai), pentru sustinere ; sunteti cele mai grozave fete si fara voi as fi clacat de mii de ori pana acum.
Mai fac o incercare (cu buburuza).
Multumesc ca sunteti aici
S-AVETI PARTE DE UN CRACIUN CA-N POVESTI!
Roxana si Adela !
greta4you spune:
...fetelor....am si eu o intrebare...de vre-o 2 zie ma doare sub burta...asa ca o durere de ciclu...m-am tratat cu No-Spa pana acum si a tinut figura....credeti ca e un semn ca ne apropiem de finish???
AMR 3 SAPTAMANI
Cristina 37+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO
Ereena spune:
Dana Vio , Iulia , felicitari pentru printese !!!! Multa sanatate si mult mult laptic , sa creasca fetele :-)
Irina 34+ Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena spune:
uitati-va bine la semnatura:-)))avem 35 de sapt....multe inainte pana la 40 pt toata lumea
Irina 35+ Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
nemary spune:
Ereena, felicitari pt.implinirea celor 35 de saptamani, sigur o sa te felicit si pt.37, pe urma nu mai stiu...
Greta, eu sunt la prima sarcina, deci nu prea stiu sa-ti raspund. dar sa-mi dau si eu cu parerea, daca a trecut cu nospa eu cred ca mai dureaza la tine.
Danibv, multumim mult pt.urari.
maine implinim si noi 35 de saptamani, ma bucur tare mult ca bebelina ma asculta si sta cumintica la mine in burtica, o sa trecem in noul an in aceeasi formula, iar pe urma... cum o vrea DD, eu sper sa implinim macar 37 de saptamani.
Vreau sa va urez tuturor CRACIUN FERICIT!, sa aveti parte de sarbatori linistite si pline de dragoste, o parte dintre voi alaturi de bebici, restul in aceeasi formula
Mari 34+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
carmen e spune:
SA AVETI PARTE DE UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI VOUA SI SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI
DANA_VIO FELICITARI SI SA AI PARTE DE CEL MAI FRUMOS CRACIUN ALATURI DE PRINTESA TA.
cum creste
Carmen 34 + David Alexandru
AMR 6 SAPTAMANI
LaLa_20 spune:
buna zuzici!
Bibi evolueaza inspre bine...o sa mai stea cateva saptamani in spital...dar am si zis ca nu o iau de aici pana nu e perfect sanatoasa...nu conteaza cat va dura...conteaza sa fie bine...
va urez si eu de azi Craciun fericit!!!
TINA.S...iti urea si tie LA MULTI ANI!!! de azi...
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Lala_D spune:
In prag de Sfinte Sarbatori va transmit din inima cele mai alese ganduri si sentimente, precum si urari de bine, sanatate, noroc si bucurii, iar Craciunul sa va fie linistit si imbelsugat, sa va delectati impreuna cu familiile si cei dragi de darurile Mosului, de bradul impodobit, de mese imbelsugate si de zambetele fericite ale tuturor celor care va inconjoara
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Ellenuta spune:
IULIA, DANA VIO, FELICITARI PENTRU BEBEI!! SA DEA DUMNEZEU SA FIE SANATOSI SI FRUMOSI!! SI VOI SA AVETI MULT LAPTIC SA HRANITI INGERASII!!
zuzici, eu am cam lipsit de la apel caci am avut o gramada de treaba. ieri am bucatarisit, am facut sarmale, salata boeuf, piftie apoi curatenie. seara am cazut lata!!
azi am bananait toata ziua prin oras, am luat ceva cadouri, plus niste covoare, am dat comanda la perdea si draperie in living la socrella .. caci s-a mutat de vreo saptamana in apt celalalt .. CARE E GATA IN SFARSIT .. E TOATA MOBILA, INSTALATIILE APA, GAZ ETC SUNT GATA .. parca nu-mi vine sa cred ..
maine vom merge pe la ai mei si apoi acasica unde vor trece niste prieteni!
va pupiik dulce si mai intru si mai tarziu
38+ EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC