* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (98) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

FELICITARI DANA VIO!
SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA!

Roxana si Adela !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Dana Vio, felicitari si sa va bucurati de Alexandra.

Va urez tuturor un Craciun fericit, cu multe bucurii si impliniri.
P.S. Acum fug sa coc chiftelutele, din scaun, ca nu mai pot sta in picioare.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

38+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 10 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vad ca au mai aparut clopotei! Felicitari mamicilor fericite si sa va creasca mari si sanatosi clopoteii!

Fetelor se pare ca a venit Craciunul si pe mine ma ineaca furtunile de hormoni: cand vin colindatori la usa si canta, pe mine ma apuca plansul Am luat-o razna?

Sper sa am timp azi sa merg la dr la spital sa-mi mai faca un eco, dar am asa multa treaba cu facut mancare si impodobit bradul si facut unele cumparaturi Ufff, sper sa nu nasc azi

Angi Nati astept sa ne dati vesti de la clopoteii vostri! Mai puteti sa va ocupati de pregatirea Craciunului (ma refer mai ales la mancare)?

Un Craciun minunat si plin de daruri si de vesti bune va doresc! Si nu va colind ca ma apuca plansul

38+ AMR 10 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ginette - ti-am trimis PM.

Poze recente cu bunicii, unchiul si matusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

dragelor, am vorbit mai devreme cu Simona Gatta, erau in spital, maine or sa vina acasa, ea avea biletul de externare dar bebelina inca nu, i-a spus neonatoloaga ca tb sa stea 48 ore dupa nastere. erau bine amandoua si abia asteapta sa petreaca Craciunul la ele acasa.

Mari 34+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Topi,La multi Ani !!!, multa sanatate si un bebe frumos si sanatos.
Dana_vio, sa-ti traiasca bebelusa si sa va bucurati de ea , felicitari !!!
Iulia 82, felicitari pentru bebe.
Acum ma bucur si eu sa va anunt ca mi-am revenit din raceala cea urata , ma simt mai bine , acum ma pot bucura si eu de sarbatori impreuna cu familia mea.Am terminat de facut treaba prin casa chiar am si spalat rufe si le-am si intins afara pe sfoara.Noi diseara vom pleca toti trei la colindat :sotul, eu si bebe Andrei imbracat in Mos Craciun,el nu va da cadouri el va primi de la cei pe care ii vom colinda.
Din partea sotului o urare cu ocazia Craciunului :
"La acest slavit Praznic al Nasterii Domnului si a Mantuitorului nostru Iisus Hristos, rugam pe Cel Atotputernic sa ne daruiasca sanatate sufleteasca si trupeasca, intru toate frumoasa sporire si sa reverse asupra noastra binecuvantarea Sa, de pace si de buna nadajduire datatoare."
Nasteri usoare si bebelusi sanatosi de care sa va bucurati .
Si eu va doresc sa aveti parte de multa fericire alaturi de cei dragi voua .Va pe toate si aveti grija de voi .

danybv37Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ginette, nu trebuie sa te scuzi! noi icnercam sa te sustinem pt ca stim ca demarajul e foarte greu. dar decat atata stres cum povestesti, lasa, laptele praf isi face treaba! sa nu mai spui prostii! tu esti cea mai grozava mama din lume pentru bebe al tau, si nimeni nu stie sa aiba grija mai bine de ea decat tine! curaj! e normal sa fii putin trista, dar nu te invinovati! muuuuuuuuuuah! un pupic cat china!

dana_vio, am intrebat de tine de mi s-a acrit! bine ai vneit acasa cu printesa! sa aveti parte de un craciun luminat!

miri_mik 36+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetelor,
Stiu ca sunteti foarte ocupate cu gatit, pregatit, curatit...all-it...si va urez si eu de pe acum numai sanatate...bucurii si un Craciun minunat...

Dana..ne bucuram ca sunteti bine si ca veti petrece primul Craciun cu bebe...

Ginette...cred ca este greu..dar sunt sigura ca te descurci minunat iar fetita ta are cea mai grozava mamica din lume.... Si eu am mancat lapte de la mama mea numai 2 saptamani...si sincer nu am fost un copil bolnavicios..unde mai pui..ca am fost si cuminte..iar pe vremea aia nu erau formule atat de performante...deci..nu e o tragedie ca nu ii dai laptic de la tine....lasa ca se va compensa cumva

Alina 32 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 8 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ma bucur sa aud ca Gatta va pleca acasa cu bebica...o si vad..cred ca e suepr fericita...ma bucur tare pentru ea..sa fie sanatoase ..si sa le aduca Mosu o tolba plina cu daruri.

Alina 32 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 8 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Am intrat o clipa sa va urez Sarbatori fericite si implinirea tuturor dorintelor ! Voi mai intra cum voi avea putin timp (acum chiar nu-l mai am).
Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor de decembrie

Mamica de gemenasi

Mergi la inceput