Aveti o ureche fina ? (editia 2-3-4-5)
Raspunsuri - Pagina 39
megbeng spune:
adica aparitia trifoiasului e conditionata de postari? credeam ca e suficient browsingul.
eu aveam o alta propunere, pentru a nu mai intinde nervii forumistilor cu sunetul asta...nu poate veni trifoiasul la 30 de minute in loc de 60?
meg,dematei(9.02.2007)
kid spune:
meg Aparitia trifoiului nu e conditionata de postari.
Si apare mai des de 1 data/ora, teoretic de 3 ori/ora. Poti sa vezi aici cine a fost selectat sa raspunda si la ce ora.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
monica-elizabet spune:
cred ca e cel mai palpitant de pana acum
si eu sunt curioasa sa vad daca e ce cred eu
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
josefine spune:
nu e corect, tu ai castigat de doua ori! eu doar o data si de cand astept trifoiasul ala!
Glumesc, sa mai castige si altii.. am asa o vaga banuiala:-)
ElenaGiulia spune:
Am si eu o intrebare poate ma lamuresti te rog Admin!!
Se pot pune mai multe raspunsuri pe acelas trifoi?
Multumesc anticipat!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
Eli30 spune:
Si eu as vrea sa stiu acestlucru....In Regulament nu scrie ca nu e permis...dar...sa vedem ce zice admin...
Eu am pus mai multe raspunsuri la un singur trifoias dar nu sunt singura...am vazut ca si in urma s-au mai pus...
Cristina_C spune:
Tin minte de data trecuta ca nu se iau in considerare mai multe raspunsuri la aceeasi postare.
Ati gasit cuvantul cheie din articol?
chiriuc spune:
Am fost aleasa sa raspund la concurs dar nu mi-a aparut nici un trifoias, si cand am vrut sa scriu raspunsul, nu am stiut unde sa intru ca sa scriu....unde trebuie sa intru sa dau raspunsul in dreptul numelui meu?multumesc