Aveti o ureche fina ? (editia 2-3-4-5)
Raspunsuri - Pagina 38
Oana C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet sunteti fantastice fetelor, jurasem ca nu mai dau pe-aici(si nici nu intram daca nu-mi zicea cineva pe mail de glumitele de aici)....ei...am asculat sunetul, am citit indiciile, articolul...e simplu ca buna ziua batem palma ps: glumesc desigur La multi ani! sarbatoritilor de astazi si multa bafta la concurs monica Prajituri si papa bun Papa de post |
Da, da, ca deja m-am saturat de sunetul asta. Nu mai conteaza cine cistiga sau daca se mai dau indicii; deja mi-am terminat toate optiunile. Sa raspunda cineva mai repede!
Monica, pe bune ca de data asta daca ai cistiga nu se mai supara nimeni Hai, ca tu esti salvarea forumului
flavia maria spune:
Ioi Oana nu am fost pe faza
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
andruskandu spune:
Eu cred ca stiu raspunsul...dar fluturasul nu m-a vizitat de vre-o luna
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
flavia maria spune:
pufymic si eu m-am gandit la aparatul descris de tine dar nu se produce nici o miscare de rotatie...
flavia maria spune:
Eu cred ca pe ultima suta de metri au fost raspunsuri foarte foarte asemanatoare cu raspunsul corect dar nu s-a descris corect si complet sunetul...astept trifoiasul ....sa-mi incerc si eu norocul!
matildasep spune:
mi-a aparut trifoiasul, sunt 99% sigura de raspuns.
Fetita mea, 3 ani si doua luni:' Esti o dragoste minunata de coscolata(ciocolata)!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
megbeng spune:
am si eu o banuiala, dar nu imi apare trifoiasul :)
si daca tot ma invart pe aici, am o sugestie/rugaminte catre autorul subiectului....suna foarte prost " partea II" in titlu, poate corectam si scriem "partea a IIa"?
meg,dematei(9.02.2007)
J G spune:
Monica-elizabet zi tu sincer cate PM-uri ai primit cu propuneri? .
Eu nu stiu exact raspunsul insa sunt moarta de curiozitate sa vad ce e...
Fetelor daca stiti raspunsul faceti un efort sa stati pana la 2 dimineata pe forum ca sigur va apare. Dar trebuie sa postati.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)