Aveti o ureche fina ? (editia 2-3-4-5)
Raspunsuri - Pagina 25
Guguluff spune:
Felicitari pt concurs, DC si felicitari castigatoarei.
Am si eu o obiectie, bug-ul care spune ca nu ai trimis nici un raspuns si ti-ai pierdut dreptul de a raspunde. O data am fost selectata si odata mi-a aparut bug-ul. Alti membrii s-au plans ca le-a aparut de 2-3 ori, indiferent de cat de repede raspundeau. Sunt curioasa, din cei 12 trifoiasi ai Monicai, cati au avut bug? Adica au aparut 12 trifoiasi si a avut 12 raspunsuri sau a avut mai multe nominalizari la raspuns si a putut sa raspunda doar de 12 ori sau cum?
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
monica-elizabet spune:
Multumesc pentru suport si felicitari fetelor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
petra spune:
Cum am lipsit o zi de e forum si s-a si luat potul ?????fara mine ????? aoleu si mi-e imi picase o fisa (nu cea buna) si mai aveam speranta ca poate - poate .....
Glumesc !
Felicitari Monica !!!
SA cheltuiesti bucuroasa acesti bani si vorba nu stiu cui de pe aici : bine ca s-a elucidat misterul ca acum toate sunetele de prin casa m-i se pareau ca se potrivesc cu cel din acest concurs !!!
Acum sunetul de la concursul nr. 3 m-i se pare mult mai imposibil !
kid spune:
Felicitari!
Ma bucur ca ai elucidat misterul, ca am innebunit toata casa cu sunetul asta
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Multumesc pentru suport si felicitari fetelor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
EU iti multumesc...ca ai aflat ce-i cu "sunetul"...mi-am ros nervii capului gindindu-ma la el. Felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
www.helpsonia.com
vikinga spune:
Voi asteptati trifoiul si astia ca mine care nu au habar de concurs il primesc. L-am mai primit de vreo 2-3 ori si zapacita de cap (madmoazelei mici ii ies dintii) am zis ca-i reclama la conurs ori am apasat eu aiurea, asa ca am inchis si mi-am vazut de forum in liniste si netulburata:)) Asa ca lasati plingerile, ca treaba tre sa fie fair fetelor, eu nici macar nu apar online, am numele de user pe DC ascuns, asa a ramas setat de mult. Dar chiar in ultimele zile am fost mai activa, bagati-va la diete si voi, ca nu mai iesiti de acoloNici nu stiam daca tre sa raspund contra cronometru, dar nush de ce asa m-am gindit asa ca am raspuns in graba ce mi-a venit prima data in minte, sper ca macar sa fi scris bine romaneste.Imi pare cunoscut zgomotul, am zis pe moment ca e bila de biliard lovita de tac si apoi in masa. Dar daca mai asculti de 20 ori iti par a fi chestii diferite.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
rall spune:
Felicitari Monica, pacat ca nu mai ai dreptul de a participa de acum inainte
Cat despre toti cei ce au hotarat ca Monica ar trebui sa doneze banii... urat
Dodo-pui spune:
Monica felicitari inca odata pt premiul castigat.Esti un OM cu suflet mare si ureche fina mi-a parut bine ca ai castigat caci DD ii recompenseaza pe cei buni.
Doamne ajuta!
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
Anina_n spune:
Monica oricum doneaza bani, fara sa i se ceara treaba asta si fara sa castige un concurs. Cine intra pe "umanitare", stie !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
arleena spune:
nu mi s-a raspuns la intrebarea cine anume face filmuletele?le aveti de la sponsor? le faceti voi? sau le preluati de pe alte site-uri??