* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (97) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

miky, am noroc cu prietneii care vin la masa maine seara. aduc ei samalele:) dar beleaua cea maimare... il am pe bruno pe cap...cu el... curatenie si mancare in acelasi timp... e de belea:) si ne-am trezit tarziu, si el a facut pe el... si i-a tinut de cald pana am catadicsit sa ne extragem din pat :))) dar acu nu se mai pune nici el in pat la 10...

miri_mik 36+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

ven, inc-o vorba si ma duc la bucatarie:))
io cand visez ca ma inseala, s-a intamplat de 3 ori in sarcina, ma iau de el de dimineata. ii spun ce-am visat si sunt nesuferita toata ziua, asta asa, pt ca sa stie omul cam ce l-ar astepta daca s-ar intampla intr-adevar)))) acu cine e nuts?:))

miri_mik 36+ bebe sacha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ven, atunci e musai ca Mathias sa aiba 2 nume..ca sa nu existe diferente.
Si a propos de vis, si mie mi se intampla la fel!! ma afecteaza foarte mult visele, dar pana la urma tot eu ma scot din starea naspa. Ia povesteste-i si lui visul si apoi sa vezi ca o sa radeti impreuna

te

Miki 38+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

ashea miki ashea, nu s epoate fara doua prenume... si la noi aceeasi problema, daca bruno are doo, si sacha tre sa aiba doo. dar sotul nu poa sa aleaga. la bruno am ales eu al doilea, ca primul il alesese el. acu eu am zis sacha, el tre sa se decida pt al doilea. io as vrea ceva de genul gaël, adiël. problema e ca astea care se termina in ël au rezonanta biblica...mozaica... si nu prea e echitabil avand in vedere ce spin e botezul intre familiile noastre:( bahn, ma duc sa var vinetele la caldurica:)))

miri_mik 36+ bebe sacha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by Ven

Fetele dragele, mersi de pareri cu privire la nume. Cred ca Alec Mathias va ramane, asa, dupa sufletelul meu.
Miki, da, de acord cu tine. DAR lui Markus i-am pus si al doilea prenume, Andreas, dupa fratele sotului meu, un tip extraordinar pe care l-am iubit cu totii, si care a murit la varsta de 18 ani ( a cazut pe munte). Si atunci asa am stabilit, ca de vom avea un baietele sa-l cheme si Andreas.
Asa ca, acum I have no choice (asta in mintea mea de capricorn caruia ii plac simetriile, of course!!) Adica vreau ca si bebe2 sa aiba 2 nume, sa nu fie cu suparare, si sa fie tot cu initialele "M" si "A". Am I really nuts??
P.S. Sotul e sas.

Miri, intre timp ai postat si tu. Ca bine zici (as always)! Ma bucur ca ai dormit bine....

Khaled, multa sanatate pui mic! Iti tinem pumnii!

Monica, asa e cu visele cum zici. Dar uite, zici ca-s nebuna.....ca am visat ca ma insela sotul, il prinsesem in fapt, ma privea senin in ochi fara nici o urma de vinovatie, ba chiar ma sfida, imi zicea ca de fapt el pe Markus nu-l iubeste si ca pe bebe2 nici atata nu si l-a dorit si finalul apoteotic era ca eu, din greseala, il accidentam cu masina (pe el, pe sotul) Bun. Faza e ca m-am trezit si am niste nervi pe dl. sot, de nici nu ma pot uita in ochii lui, saracu', si el habar n-are ce-i cu mine.......ma tot intreaba ce am, daca ma doare ceva si eu zic "Nimic." si nu pot sa ma comport normal..........
Doamne, de as naste odata, ca o iau razna rau de nu

Venera , mama lui Markus
AMR 3 zile
Markus e mare!

Ven , de ce nu Mattias Alexander ? E tot Alec pana la urma , dar e mai lung si suna excelent . Asa ai sa impaci pe toata lumea .
Pe al meu tot Mattias o sa-l cheme , al doilea nume este Cazimir . Si fiindca sotul meu este catolic iar in traditia olandeza se pot da trei nume de botez , al treilea o sa ramana la alegerea nasilor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ven, si eu sunt de parere ca ar merge un singur prenume, avand in vedere ca numele e "compus"... Chiar si in cazul meu, i-as pune un singur nume lui bb - numele tatalui meu, dar o sa ii pun 2 ca sa il diferentiez cumva... Ca oricum va avea acelasi nume de familie.
Da' acum,... na... Daca l-ai obisnuit pe bebe cu ideea... Si daca esti stresata de simetria asta, bat-o vina, las'asa, Alec Mathias, ca suna tare bine!

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Vaaai, ce de fete au nascut!!! Felicitari mamicilor si mult succes cu bebeii mancaciosi! Sanatate va doresc si sa ne tineti la curent ce si cum cu voi!

Eu n-am mai intrat, sunt f deprimata... Burta mea s-a lasat de tot... am dureri pe sub burta, bazinul e clar ca nu e pregatit... nu stiu cum stau cu colul. Abia pe 9 ian ma vad cu dr... Sper sa nu nasc zilele astea, macar o saptamana s-o mai duc asa.
Ca vorbeati de nume, stiti ca noi suntem cu Stefan si sper sa nu se nasca tocmai de Sf Stefan! Dupa Sf Ion incolo... Ce mai, ca la nebuni!!!

Nu stiu ce sa fac sau sa nu fac. Stau in casa, dar baietii trebuie sa-i hranaesc macar. Azi am pus de cozonac si le fac o ciorba de afumatura. N-am nici un chef, dar macar atat sa fac. In rest gasim noi, hrana rece...

Bebe miscaret tare. parca e mai comoda pozitia in care sta, adica nu ma mai inghionteste asa tare in ficat... ca deh, e ocupat cu mainile se pare sa umble in "vasilica" mea.

Altfel, de vreo 2 zile am niste furnicaturi in sâni... ca si cum ar veni laptele... cele care au mai nascut stiu senzatia... O fi si asta un semn...

Cam astea!

Va urez Craciun Fericit, daca nu mai apuc sa intru si daca e ceva va anunt.

Va pup pe toate in gasca!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna, fetele!
Iata-ma-s si eu aici!Am aflat vesti bune despre Gina, Darene, Danonique, littlebig, gatta, Ceska!!!!
Ninge cu bebelusi!!!Felicitari si sa aveti copilasii sanatosi si mancaciosi!
Mi-a luat aproape doua ore sa citesc capitolele ratate in ultimele zile...Ceska avea DPN-ul cu o zi dupa mine si mi-a luat-o inainte!
Si eu ma grabeam, dar acum sper sa mai poata sta pana a treia zi de Craciun!
Bagajul e pregatit aproape in intregime...Mosul livreaza si copii????

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am vorbit o ora si jumatate la telefon. Tipic, as putea spune... Cand termina mami curatenia la ea, ne apucam si noi de mancare. De salata boeuf si de sarmale, cred, in prima faza.

Dar eu vin cu vesti bune: am boiler, am hidrofor, am canalizare si am curatenie. Adica le aveam si inainte (pe primele trei), dar acum sunt si functionabile!!! Uraaaaaa!

Si sper ca azi sau, cel mai tarziu maine, sa ne apucam si noi de decoratiunile exterioare si de pom. Dar asta depinde de cat de devreme ajunge Dani de la studio, ca singura nu ma bag la nimic. Plus ca bradul il instalam, ca si in anii trecuti, pe terasa de la parter. Si are vreo 2 metri si ceva, e imens si trebuie ancorat.

Intre timp, ma duc sa mai bag o masina la spalat. Mai scap de niste lucrusoare, ca dupa Craciun sa ma apuc de spalat lucrusoarele Mariucai.

Monica Doc, nu am vazut decat modelul de pe flickr, ca acolo am cont. Mi-a placut, dar nu are explicatii pe poze. Se pot pune titluri sau headline-uri? Si felicitari pentru saptamana 38!!! Esti mare!!!

Danybv, ai vazut ca te-ai speriat degeaba? Intreaba-le pe fetele care au fost varza de racite... Unele dintre ele mai sunt. Trebuie doar sa astepti sa te lase, sa nu te agiti si sa incerci sa iti menajezi gatul, din cate am inteles.

Angi, mi-am adus aminte si eu de Ceska si capitolul 100. Dar aia nu era previziune, era un calcul simplu. Avea dpn nu-stiu-cand, noi scriem cam un capitol pe zi si am dedus, matematic , ca prinde capitolul 100. Acum sa vedem cu Nati daca o dau in bara. Dar n-a mai postat nimic, o fi pe bune prezicerea mea???

Marianna, si sa inteleg ca ai luat pana la urma un numar de telefon?? Just in case... ca cu dop pierdut, ai sanse mari sa nu treci de Craciun 2 in 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Salutare fetelor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa ne laudam si noi: A VENIT PE LUME IRIS MARIA !!! s-a nascut pe 19 dec,37 sapt,2800 gr,49 cm,apgar 10

Felicitari celor care sunt si ele mamici,sa va traiasca puiutii!!

Eu n-am mai intrat pe la voi deoarece din 21 noiembrie am fost internata in spital(din cauza dilatatiei am stat sub supraveghere si tratament pana am ajuns la 37 sapt),am iesit de-abia ieri.Mi-ati lipsit foarte mult,ma gandeam tot timpu oare ce mai faceti,daca s-a dat startul la nasteri...
N-am citit inca din urma dar o voi face cat de curand.Deocamdata va pup pe toate si am sa mai revin

Iulia mami de fetita IRIS MARIA

Mergi la inceput